Alina Oprea – ambasador Asaltul Lupilor

alina oprea ambasador asaltul lupilor

Alina Alexandra Maria, detinatoarea recordului national la genuflexiuni, este noua noastra ambasadoare.

In prezent, Alina este instructor de fitness si tehnician nutritionist, calificari care ii dau posibilitatea sa le fie alaturi dar si sa ii indrume pe cei ce constientizeaza beneficiile unui stil de viata sanatos si activ, insa nu stiu ce pasi sunt necesari pentru schimbare.

1. Spune-ne un pic despre tine și despre pregatirea ta sportiva?

Am terminat facultatea de drept si am profesat in acest domeniu timp de 4 ani, insa aveam sentimentul ca nu pot transmite celor din jur energia mea, motiv pentru care am schimbat domeniul de activitate.
De peste 6 ani fac sport, zilnic, axandu-ma in special pe alergat si antrenamente de Crossfit.

2. Ce te inspira si te motiveaza in activitatea sportiva?

Inspiratia vine din dorinta de a-mi depasi anumite bariere.
Sunt constienta ca voi reusii sa indeplinesc ceea ce imi propun insa tot ce mai ramane de facut, de la a stii pana la a atinge acel obiectiv, este actiunea. Sa actionez in directia potrivita pentru a depasi o limita ma motiveaza si imi da energia necesara sa pot inspira la randul meu.

3. Cum ai ajuns sa participi la evenimente Asaltul Lupilor?

Stilul army si antrenorii calificati in acest domeniu, m-au facut sa aleg Asaltul Lupilor in detrimentul altor evenimente.
Stilul activ al evenimentelor ce iti testeaza capacitatea de orientare, forta, rezistenta, mobilitatea dar si capacitatea de a lua decizii in situatii limita, au stat la baza alegerii de a fi in haita.

4. Ai stabilit recordul national la genuflexiuni, respectiv 2130 de repetari efectuate fara pauza. Ne poti spune care este cea mai memorabila amintire din timpul stabilirii recordului?

La ora la care am inceput evenimentul, ora 6:00, era destul de innorat. Evenimentul desfasurandu-se la mare – Mamaia, imi doream sa vad soarele rasarind in timp ce efectuez genuflexiunile insa s-a lasat asteptat, dar pot spune ca a iesit dintre nori exact la momentul potrivit, la 1000 de repetari au aparut primele raze de soare si mi-a dat un boost de energie ce m-a facut sa-mi depasesc limita de 2000 de repetari intr-o ora (atat imi propusesem) si astfel am ajuns la 2130 de repetari.

5. In activitatea sportiva, care a fost “obstacolul” cel mai provocator cu care te-ai confruntat?

Cel mai provocator “obstacol” dar si cel mai greu de “cucerit” a fost mintea mea.
Atunci cand mi-am propus sa stabilesc recordul la genuflexiuni, am realizat ca trebuie sa imi modific antrenamentele pe care le faceam, a trebuit sa alerg mai multi kilometri decat alergasem pana atunci, a fost necesar sa ma trezesc mai devreme decat obisnuiam. Desi fizic eram pregatita pentru toate acestea, psihic ceva imi spunea ca nu am sa reusesc insa am continuat sa progresez si astfel am cucerit cel mai dificil obstacol – mintea. Mintea este facuta sa ne puna “piedici” atunci cand vrem sa iesim din zona de confort.

6. Care sunt gandurile tale despre comunitatea curselor cu obstacole și sport in general?

Consider ca sportul schimba vieti, in bine, iar cursele cu obstacole sunt cu atat mai benefice pentru cei care participa la astfel de evenimente intrucat implica efort fizic dar si capacitatea de a lua decizii intr-un timp foarte scurt astfel incat sa depasesti obstacolul din fata ta cat mai repede cu putinta si sa ajungi la linia de final.

7. Ce sfat ai da unei persoane care participa pentru prima data la un eveniment Asaltul Lupilor?

Sa se pregateasca pentru tot ceea ce este mai frumos si sa lase grijile deoparte!
Organizarea si planificarea evenimentelor sunt concepute si urmarite indeaproape de specialisti in domeniu astfel incat distractia si depasirea limitelor trebuie sa fie principala preocupare a presoanei care isi doreste sa participe la evenimentele marca Asaltul Lupilor!

8. Cum vezi viitorul curselor cu obstacole in Romania?

Interesul oamenilor in acest domeniu a dus la dezvoltare curselor cu obstacole iar cei ce au posibilitatea sponsorizarii unor astfel de evenimente ar trebui sa le trateze cu si mai multa atentie.
Oamenii au inceput sa constientizeze faptul ca au nevoie de evenimente unde pot face exercitii fizice in aer liber, intr-un mod distractiv, dezvoltandu-si astfel si agilitatea, coordonarea miscarilor precum si echilibrul.
alina alexandra oprea ambasador asaltul lupilor

       

Recent Posts

 
Stii ce echipament sa porti la cursa cu obstacole Asaltul Lupilor?
Asaltul Lupilor editia a VI-a se apropie cu pasi grabiti. La prima vedere ai putea fi inspaimantat de o cursa precum Asaltul Lupilor. Dar noroiul sau precipitatiile sunt doar niste ”condimente” ce vor transforma cursa cu obstacole intr-un moment distractiv, de care sa-ti amintesti cu placere in viitor. Daca esti pregatit cu echipamentul corespunzator, nici
Alina Oprea – ambasador Asaltul Lupilor
Alina Alexandra Maria, detinatoarea recordului national la genuflexiuni, este noua noastra ambasadoare. In prezent, Alina este instructor de fitness si tehnician nutritionist, calificari care ii dau posibilitatea sa le fie alaturi dar si sa ii indrume pe cei ce constientizeaza beneficiile unui stil de viata sanatos si activ, insa nu stiu ce pasi sunt necesari
15 motive pentru care Asaltul Lupilor e ca o partida de “sex murdar”
Mai multi impreuna. Respirand greu. Stralucind de sudoare. In poziție verticala sau orizontala. Pe spate. Pe fata. Agațat de diferite corpuri. Uneori implica anumite tehnici. La final esti epuizat dar fericit … Iata cateva motive pentru care cursa cu obstacole & mud Asaltul Lupilor se aseamana cu “sexul murdar” 🙂 1. Warm up (preludiul) este
Instructori Asaltul Lupilor CAMP
Pe parcursul celor 3 zile de antrenamente boot camp, tactical fitness si krav maga, din cadrul Asaltul Lupilor CAMP, alaturi de Dumneavoastra se vor afla instructori de top. “DUMI”- Vlad Dumitras Vlad, unul dintre concurentii Ninja Warrior, este pasionat de sport încă de mic. Seriozitatea şi entuziasmul l-au însoţit mereu şi i-au adus oportunităţi noi
Peştera Huda lui Papară, adăpostul solomonarilor, stăpânii norilor este una dintre cele mai spectaculoase din Munţii Apuseni
Peisajul sălbatic şi spectaculos al zonei face ca peştera să fie o destinaţie turistică pentru mii de persoane în fiecare an. Huda lui Papară deţine şi câteva recorduri care o diferenţiază de alte obiective. Peştera Huda lui Papară  cumulează toate superlativele pentru grupa Munţilor Trascău din Apuseni: cea mai lungă, cea mai denivelată, cea mai
Cheile Râmeţului – îngusta lume de apă şi stâncă din Munţii Trascăului este locul unde incepe aventura
Cheile Râmețului alcătuiesc o arie protejată de interes național ce corespunde categoriei a IV-a IUCN, situate în estul Munților Trascău, nu departe de Mănăstirea Râmeț. Rezervația naturală „Cheile Râmețului”, reprezintă două masive săpate în calcare mezozoice jurasice (marne, gresii conglomerate, bazalte), o zonă de chei, cu multe forme carstice (doline, turnuri, peșteri, masive de grohotișuri,

Aboneaza-te la newsletter

Shop

 
Magazin Online cu produse originale Asaltul Lupilor.

Date de contact

 

Ne puteti contacta la:

Phone:    040 720.590.422
Mail: contact@AsaltulLupilor.ro
Address: Bucuresti, Romania

Termeni si conditii

 

Prin continuarea navigarii pe acest site declar ca sunt de acord cu: Politica de confidentialitate
Politica privind fisierele cookie
Termenii si conditiile site-ului