Asaltul Lupilor BEAST ESTE O COMPETITIE SPORTIVA! Evenimentul se adreseaza tuturor sportivilor care au implit varsta de 18 ani si sunt in cautarea unor noi provocari care sa le testeze nivelul de pregatire fizica.

Asaltul Lupilor BEAST se va desfasura sambata 09 iunie in Extreme Park si consta in parcurgerea unui traseu cu obstacole & mud de 12 km (2 ture x 6 km), iar pentru cei care se vor califica in finala de 24 Km (4 ture x 6 Km).

Cursa este competitiva in sistem calificare, iar participarea se face in mod individual.
Detaliile cursei si modul de desfasurare sunt prezentate in regulamentul oficial.

PREMII: Valoarea totala a premiilor este de 4.500 Ron. Vor fi premiate locurile 1-3 open masculin / feminin.

Asaltul Lupilor BEAST este ocazia perfecta de a va testa limitele fizice. Organizatorii Asaltul Lupilor militeaza pentru o viata sanatoasa prin sport, asadar va rugam sa dati dovada de FAIR PLAY si sa nu uitati ca sunteti sportivi. Iar sportul fara cinste si corectitudine nu e altceva decat cresterea conditiei fizice si eventual a masei musculare.

Evenimentului se va desfasura sambata 09 iunie in Extreme Park. Data limita de inscrieri este 31 mai. In taxa de inscriere, toti participantii au inclus si participarea la cursa necompetitiva Asaltul Lupilor de duminica 10 iunie.
Preturile difera in functie de data inscrierii.

VEZI TAXA DE PARTICIPARE.
VEZI KIT DE PARTICIPARE
Optional, aveti la dispozitie posibilitatea de transport cu microbuze sau autocare, de la statia de metrou Anghel Saligny la Extreme Park si retur.

Evenimentul e supus unor termeni si conditii, participarea se face doar pe baza unei DECLARATII PE PROPRIE RASPUNDERE. [descarca declaratie]
Mai multe detalii in pagina FAQ.

SPONSORI

PARTENERI MEDIA

EVENIMENT SUSTINUT DE

EVENIMENTE PARTENERE

       

Aboneaza-te la newsletter

Shop

 
Magazin Online cu produse originale Asaltul Lupilor.

Date de contact

 

Ne puteti contacta la:

Phone:    040 720.590.422
Mail: contact@AsaltulLupilor.ro
Address: Bucuresti, Romania

Termeni si conditii

 

Prin continuarea navigarii pe acest site declar ca sunt de acord cu termenii si conditiile

Citeste mai departe>