Asaltul Lupilor este o cursa necompetitiva si necronometrata care se va desfasura in Bucuresti in Parcul Pantelimon, duminica 21 mai.
Nu există limita de timp, depinde doar de tine cat iti va lua sa treci peste obstacole.

Traseul cursei are o lungime de aproximativ 6,25 Km si contine peste 20 de OBSTACOLE inspirate din antrenamentul militarilor profesionisti. (VEZI TRASEU)

Participarea la cursa se poate face atat individual cat si in echipe de minim 4 persoane. Echipele isi pot alege un nume sau se pot diferentia de alte grupuri prin diverse metode liber alese (echipament identic, body painting, diverse obiecte de imbracaminte, etc.)

TAXA DE PARTICIPARE difera in functie de perioada si modalitatea inscrierii (individual sau in echipa), iar in cazul echipelor de numarul membrilor. Toti participantii vor benefica de SERVICIILE INCLUSE in taxa de participare.

Participarea la eveniment este conditionata de acceptarea REGULAMENTULUI OFICIAL si de completarea si semnarea pe proprie raspundere a unei declaratii. (DESCARCA DECLARATIE).

Evenimentul va avea loc duminica 21 mai in Bucuresti.
Inscrierile se vor finaliza pe 14 mai, la ora 24:00.

 

Daca vrei sa devenim parteneri sau sa sponsorizezi evenimentul nostru, sau pur si simplu crezi ca ne putem ajuta reciproc, contacteaza-ne folosind formularul alaturat si discutam concret cum putem colabora.
       

Shop

 
Magazin Online cu produse originale Asaltul Lupilor.

Date de contact

 

Ne puteti contacta la:

Phone:    040 720.590.422
Mail: contact@AsaltulLupilor.ro
Address: Bucuresti, Romania

Termeni si conditii

 

Prin continuarea navigarii pe acest site declar ca sunt de acord cu termenii si conditiile

Citeste mai departe>