Asaltul Lupilor NU ESTE O COMPETITIE, este o cursa cu obstacole necompetitiva si necronometrata, de aproximativ 6km, orientata spre echipe, care isi propune sa fie o provocare fizica si psihica pentru concurenti si in acelasi timp un mod de distractie si socializare.

Nu exista limita de timp, depinde doar de tine cat iti va lua sa treci peste obstacole, noroi, gheata si poate chiar foc.

Evenimentul se adreseaza tuturor persoanelor fizice, de peste 18 ani, care sunt in cautarea unor noi provocari si doresc sa se distreze alaturi de prieteni si/sau colegi dar si companiilor pentru ca militeaza pentru spiritul de camaraderie si munca in echipa.

Inscrierea se poate face in mod individual sau in cadrul unei echipe de minim 3 persoane.

Asaltul Lupilor este ocazia perfecta de a va testa limitele fizice si mentale si de a trai experienta memorabile cu prietenii, colegii sau familia. Nu este nevoie sa aveti o conditie fizica de exceptie, NU ESTE O COMPETITIE! Unindu-si fortele toti participantii, individual sau in echipa vor trece linia de FINISH.

Participand la Asaltul Lupilor, companiile au posibilitatea de a le oferi angajatilor cea mai buna experienta de team building pe care o vor avea vreodata.
Companiile pot beneficia si de pachetele corporate, care le ofera o buna expunere atat in ziua cursei, cat si pe parcursul campaniei de promovare a evenimentului.
Contactati-ne pentru o oferta personalizata.

Mai multe detalii in pagina FAQ.

Daca iubesti ceea ce facem si vrei sa te alaturi ca voluntar echipei “Asaltul Lupilor” te rugam sa completezi formularul de aici.

Aboneaza-te la newsletter

Shop

 
Magazin Online cu produse originale Asaltul Lupilor.

Date de contact

 

Ne puteti contacta la:

Phone:    040 720.590.422
Mail: contact@AsaltulLupilor.ro
Address: Bucuresti, Romania

Termeni si conditii

 

Prin continuarea navigarii pe acest site declar ca sunt de acord cu: Politica de confidentialitate
Politica privind fisierele cookie
Termenii si conditiile site-ului