Asaltul Lupilor NU ESTE O COMPETITIE, este o cursa cu obstacole necompetitiva si necronometrata, de aproximativ 6km, orientata spre echipe, care isi propune sa fie o provocare fizica si psihica pentru concurenti si in acelasi timp un mod de distractie si socializare.

Nu exista limita de timp, depinde doar de tine cat iti va lua sa treci peste obstacole, noroi, gheata si poate chiar foc.
Evenimentul se adreseaza tuturor persoanelor fizice care sunt in cautarea unor noi provocari si doresc sa-si testeze puterile dar si companiilor pentru ca militeaza pentru spiritul de camaraderie si munca in echipa.
Participand la Asaltul Lupilor, companiile au posibilitatea de a le oferi angajatilor cea mai buna experienta de team building pe care o vor avea vreodata.
Companiile pot beneficia si de pachetele corporate, care le ofera o buna expunere atat in ziua cursei, cat si pe parcursul campaniei de promovare a evenimentului.
Contactati-ne pentru o oferta personalizata.

Persoanele fizice, de peste 18 ani, pot participa in mod individual sau in echipe de minim 3 persoane. Nu este nevoie sa aveti o conditie fizica de exceptie.
NU ESTE O COMPETITIE! Unindu-si fortele toti participantii, individual sau in echipa vor trece linia de FINISH.

Asaltul Lupilor este ocazia perfecta de a va testa limitele fizice si mentale si de a trai experienta memorabile cu prietenii, colegii sau familia.

Editia a V-a a evenimentului se va desfasura duminica 10 iunie in Extreme Park. Data limita de inscrieri este 31 mai. Preturile difera in functie de cursa aleasa, de numarul de participanti si de data inscrierii.
VEZI TAXA DE PARTICIPARE.
VEZI KIT DE PARTICIPARE.
RETINETI! – Cu cat sunteti mai aproape de data evenimentului preturile vor creste. Inscrierile in echipa beneficiaza de discounturi. BUILD YOUR TEAM!
Optional, aveti la dispozitie posibilitatea de transport cu microbuze sau autocare, de la statia de metrou Anghel Saligny la Extreme Park si retur.

Evenimentul e supus unor termeni si conditii, participarea se face doar pe baza unei DECLARATII PE PROPRIE RASPUNDERE. [descarca declaratie]
Mai multe detalii in pagina FAQ.

SPONSORI

PARTENERI MEDIA

EVENIMENT SUSTINUT DE

EVENIMENTE PARTENERE

       

Aboneaza-te la newsletter

Shop

 
Magazin Online cu produse originale Asaltul Lupilor.

Date de contact

 

Ne puteti contacta la:

Phone:    040 720.590.422
Mail: contact@AsaltulLupilor.ro
Address: Bucuresti, Romania

Termeni si conditii

 

Prin continuarea navigarii pe acest site declar ca sunt de acord cu termenii si conditiile

Citeste mai departe>