LA ACEST EVENIMENT NU SE MAI FAC INSCRIERI!
Asaltul Lupilor Camp 2018 va avea loc in perioada 25 mai – 28 mai, la Bran, jud. Brasov. cu un NUMAR LIMITAT DE LOCURI.

Tabara Asaltul Lupilor isi propune sa fie o provocare pentru  participanti, indiferent de pregatirea lor fizica, si se adreseaza oricarei persoane ce doreste sa descopere cateva din antrenamentele fizice si tactice executate de militarii din trupele speciale.

Antrenamentele (Boot Camp, Tactical Fitness si Krav Maga) se vor desfasura intr-o locatie de vis, sub supravegherea unor instructori cu peste 20 de ani de experienta in misiuni militare.

Programul, plin de adrenalina si voie buna, se va desfasura intr-o locatie de vis, sub supravegherea unor instructori de top.
Veti participa la o serie de sesiuni de Boot Camp si Tactical Fitness. Antrenamentele bootcamp vor fi completate de sedintele de initiere in Krav Maga IKMF unde Ionut va preda cele mai relevante solutii pentru situatii violente, iar in cazul sedintelor de Tactical & Dinamic Shooting va veti antrena cu arme de airsoft. (replici care imita armele reale).

In opinia noastra, programele tactice (Boot Camp, Krav Maga & Tactical Fitness) trebuie sa fie conduse de specialisti in domeniul militar sau de formatori civili autorizati care sa fie capabili sa reflecte spiritul militar si sa ofere suportul necesar pentru a-i ajuta pe participanti sa descopere “razboinicul” din ei.

Programulul tactic are la baza experienta noastra militara si isi doreste sa va ofere antrenamente si experiente unice in Romania. [vezi program]

Scopul taberei este de a provoca forta fizica si psihica a participantilor, promovand totodata camaraderia si lucrul in echipa.
Te vei catara pe franghii, te vei antrena cu cauciucuri si busteni, vei alerga prin rauri, vei trage cu replici care imita perfect armele reale, vei invata tehnici de autoaparare folosite de cele mai profesioniste armate in lupta antitero dar in primul rand te vei distra descoperind “razboinicul” din tine. [Vezi galerie foto Asaltul Lupilor Camp 2017.]

EVENIMENTUL SE DESFASOARA CU UN NUMAR LIMITAT DE LOCURI

De aceea rezervarea unui loc in camera dubla, se poate face achitand toata taxa integral (intr-o singura transa), caz in care participantul beneficiaza de o Inscriere Gratuita la cursa cu obstacole & mud COMPETITIVA Asaltul Lupilor BEAST din 09 iunie 2018 Phoenix Extreme Park, sau prin plata unui avans de 300 ron, care asigura rezervarea locului si la care se adauga ulterior diferenta, in functie de etapa / perioada de plata. [PLATESTE DIFERENTA]

Perioada de inscriere
26.03. – 10.04.
11.04. – 02.05.
03.05. – 22.05.

PRET
1050 RON /pers.
1200 RON /pers.
1350 RON /pers.

REZERVA LOC
300 RON /pers.
300 RON /pers.
300 RON /pers.


In taxa de participare aveti inclus:

Participare la toate sedintele de antrenament din cadrul Asaltul Lupilor Camp conduse de instructori cu experienta, respectiv antrenamente OUTDOOR – Boot Camp, Tactical Fitness, Krav Maga, Tactical & Dinamic Shooting cu arme de airsoft [Vezi program]
Pachet cazare 4 zile / 3 nopti – cazare 3 nopti in camera dubla (pat twin sau matrimonial) la Pensiunea Casa Gobbel, Bran, jud. Brasov – booking rate 9,5 [Vezi cazare]
9 mese principale (vineri 25 mai – cina | sambata 26 mai – meniu complet | duminica 27 mai – meniu complet | luni 28 mai – mic dejun si pranz) [Vezi meniu]
O super experienta alaturi de oameni minunati.
RETINETI! – Cu cat sunteti mai aproape de data evenimentului preturile vor creste.

Mai multe informatii in pagina de Intrebari si Raspunsuri.

Pe parcursul programului din cele patru zile, alaturi de Dumneavoastra se vor afla:

„CHRIS”– camp coordinator

CN
Fost Ofiter MapN – misiuni inafara tarii incepand cu Angola 1995
Experienta in numeroase Operatiuni Speciale in diverse zone pe glob ca Private Military Contractor
High Threat Operations Training Team – Force Operations Cours
United States International Training – UN Peace Operation
Organizator Asaltul Lupilor – cursa cu obstacole & mud
…. si CV-ul continua…

„JOHN” – Instructor Civil Krav Maga IKMF, nivel G2


Ionut a fost dintotdeauna pasionat de artele martiale, in copilarie practicand Wu Shu Kung Fu iar de la varsta de 16 a inceput sa practice Kick Boxing, participand chiar la cateva competitii nationale.
Cativa ani mai tarziu, odata cu deschiderea primei scoli IKMF (International Krav Maga Federation) din Romania, el ia contact cu krav maga, fiind fascinat de acest sistem de autoaparare simplu dar incredibil de eficient.
Se dedica intru totul, astfel ca in 2016, dupa sute de ore de pregatire atat in tara cat si in strainatate devine instructor de Krav Maga in cadrul celei mai mari federatii din lume (IKMF).
Calificare: Instructor Civil Krav Maga IKMF, nivel G2

„DUMI” – instructor BootCamp

Dumi Vlad
Fost rugbyst de performanta – multiplu campion national, absolvent al Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport dar și a cursurilor de antrenor personal ale Școlii Internaționale de Fitness-Fitness Scandinavia si-a îmbunătățit atât aptitudinile cât și bagajul de informații.
Scopul sau este acela de a transmite oamenilor obişnuiţi, o parte din pasiunea sa şi să-i îndrume către o viaţă sănătoasă, atât în sala de sport cât şi în afara ei!
Calificare: Antrenor personal & Manager grup fitness

Inscrierea in tabara este conditionata de acceptarea termenilor din contractul cadru al evenimentului.
VEZI CONTRACT CADRU

Vino alaturi de noi pentru a descoperi razboinicul din tine!!!

       

Aboneaza-te la newsletter

Shop

 
Magazin Online cu produse originale Asaltul Lupilor.

Date de contact

 

Ne puteti contacta la:

Phone:    040 720.590.422
Mail: contact@AsaltulLupilor.ro
Address: Bucuresti, Romania

Termeni si conditii

 

Prin continuarea navigarii pe acest site declar ca sunt de acord cu: Politica de confidentialitate
Politica privind fisierele cookie
Termenii si conditiile site-ului