Asaltul Lupilor Family Mud Race NU ESTE O COMPETITIE, este o cursa cu obstacole & mud, destinata familiilor cu copii, de aproximativ 2-3 km, necompetitiva si necronometrata, care isi propune sa ofere familiilor momente unice si de calitate petrecute impreuna.

Inscrierea se face in familie de minim  1 parinte + 1 copil si nu exista limita de timp pentru parcurgerea traseului. Organizatorii incurajeaza toate familiile participante sa se bucure de experienta traita si sa abordeze cursa in mod propriu.
Evenimentul insumeaza 4 valori esentiale ale unei societati moderne:
TEAMWORK
Spiritul de echipa este o calitate importanta care pregateste copii pentru provocarile vietii de adult si ii ajuta sa invete cele mai bune mijloace pentru a reusi in viata.
DISTRACTIE CU UN SCOP
Cursa contribuie la construirea increderii si a stimei de sine, la dezvoltarea abilitatilor de invatare, leadership, teambuilding, aventura in aer liber si distractie.
EDUCATIE PENTRU VIATA
Oferim copiilor sansa de a se implica in activitati provocatoare, de a depasi obstacolele, incurajam diversitatea, legam noi prietenii.
Asaltul Lupilor Junior ajuta la dezvoltarea potentialului fiecarui copil responsabilizandu-l si insuflandu-i valori clare.
PROVOCARE PENTRU ADULTI
Participand alaturi de copii si ajutandu-i, daca este nevoie, sa depaseasca obstacolele, aveti posibilitatea de a intari relatia cu copilul si a experimenta momente unice alaturi de el. Parintii se afla la randul lor intr-un proces continuu de dezvoltare personala prin experientele pe care le traiesc alaturi de cei mici.

Asaltul Lupilor Family Mud Race este ocazia perfecta de a trai experiente memorabile alaturi de familie.

Evenimentul se va desfasura sambata 09 iunie in Extreme Park. Data limita de inscrieri este 31 mai. Preturile difera in functie de data inscrierii.

VEZI TAXA DE PARTICIPARE.
VEZI KIT DE PARTICIPARE
RETINETI! – Cu cat sunteti mai aproape de data evenimentului preturile vor creste.
Optional, aveti la dispozitie posibilitatea de transport cu microbuze sau autocare, de la statia de metrou Anghel Saligny la Extreme Park si retur.
PANA PE 19 MARTIE BENEFICIATI DE TAXA REDUSA DE DOAR 50 RON.

Evenimentul e supus unor termeni si conditii, participarea se face doar pe baza unei DECLARATII PE PROPRIE RASPUNDERE. [descarca declaratie parinte] | [descarca declaratie copil]
Mai multe detalii in pagina FAQ.

SPONSORI

PARTENERI MEDIA

EVENIMENT SUSTINUT DE

       

Aboneaza-te la newsletter

Shop

 
Magazin Online cu produse originale Asaltul Lupilor.

Date de contact

 

Ne puteti contacta la:

Phone:    040 720.590.422
Mail: contact@AsaltulLupilor.ro
Address: Bucuresti, Romania

Termeni si conditii

 

Prin continuarea navigarii pe acest site declar ca sunt de acord cu termenii si conditiile

Citeste mai departe>