Acest eveniment s-a finalizat. In perioada 03-05 noiembrie se va desfasura la Bran, jud. Brasov o tabara BootCamp.


ASALTUL LUPILOR este o cursa cu obstacole in teren accidentat care isi propune sa fie o provocare fizica si psihica pentru concurenti si in acelasi timp un mod de distractie si socializare.
Cursa este necompetitiva si necronometrata. Nu există limita de timp, depinde doar de tine cat iti va lua sa treci peste obstacole.

Evenimentul este organizat de catre Asociatia Non-profit cu beneficiu public RunCorp. Asociatia RunCorp promoveaza o viata activa, o atmosfera sportiva, plina de fair play.

Editia a-IV-a a evenimentului se va desfasura duminica 21 mai, in Bucuresti, in parcul Pantelimon din soseaua Garii Catelu, Sector 3, langa hipermarket-ul CORA. (VEZI TRASEU)

Evenimentul se adreseaza tuturor persoanelor de peste 18 ani, care vor sa-si testeze puterile, rezistenta fizica si sunt in cautarea unor noi provocari.

Participarea se poate face in mod individual sau in cadrul unei echipe de minim 4 membri. Pe parcursul traseului, concurentii trebuie sa depaseasca un numar de peste 20 de OBSTACOLE, inspirate din antrenamentul militarilor profesionisti.

TAXA DE PARTICIPARE difera in functie de perioada si modalitatea inscrierii (individual sau in echipa), iar in cazul echipelor de numarul membrilor. Toti participantii vor benefica de SERVICIILE INCLUSE in taxa de participare.

Participarea la eveniment este conditionata de acceptarea REGULAMENTULUI OFICIAL si de completarea si semnarea pe proprie raspundere a unei declaratii. (DESCARCA DECLARATIE).

Inscrierile s-au finalizat!
Va multumim de participare. Va asteptam la eveniment – vezi program
Pentru orice detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

 

 

Daca vrei sa devenim parteneri sau sa sponsorizezi evenimentul nostru, sau pur si simplu crezi ca ne putem ajuta reciproc, contacteaza-ne folosind formularul alaturat si discutam concret cum putem colabora.
SPONSORI

PARTENERI

PARTENERI MEDIA

SALI PARTENERE

       

Comments

Leave A Comment

Aboneaza-te la newsletter

Shop

 
Magazin Online cu produse originale Asaltul Lupilor.

Date de contact

 

Ne puteti contacta la:

Phone:    040 720.590.422
Mail: contact@AsaltulLupilor.ro
Address: Bucuresti, Romania

Termeni si conditii

 

Prin continuarea navigarii pe acest site declar ca sunt de acord cu termenii si conditiile

Citeste mai departe>