Asaltul Lupilor este cea mai cunoscuta si iubita cursa cu obstacole & mud din Romania, fiecare editie inregistrand o crestere constanta de participanti.

Alegerea numelui cursei cu obstacole & mud a fost facuta plecand de la faptul ca lupul este unul din animalele emblematice, atat in mitologia romaneasca si europeana cat si in cadrul celorlalte continente, inca din cele mai vechi timpuri.

Evenimentul consta in parcurgerea de catre participantii, a unui traseu de aproximativ 5-6 km, pe parcursul caruia trebuie sa depaseasca un numar de obstacole. Obstacolele sunt concepute in asa fel incat sa testeze capacitatile fizice si psihice ale concurentilor, in deplina siguranta si intr-un mod cat mai distractiv.

Mai multe detalii in pagina FAQ.

Am reusit sa organizam un eveniment sportiv non-traditional, la care sa poata participa orice persoana, indiferent de aptitudinile si conditia sa fizica, concetrandu-ne pe ajutorul reciproc si neconditionat intre sportivi pentru atingerea telului comun – trecerea liniei de sosire de catre toti participantii.
Prin caracterul sau, o cursa cu obstacole reprezinta o provocare pentru orice persoana, iar noi militam pentru o viata sanatoasa prin sport si ne dorim sa transformam o competitie sportiva intr-un prilej de distractie si socializare.

DE FAPT . . .
Ne place sa credem ca Asaltul Lupilor este mai mult decat o cursa cu obstacole … reprezinta o comunitate de valori, ce intruneste curajul si spiritul de camaraderie, calitati adeseori ascunse, dar care exista in fiecare dintre noi.

Leave A Comment

Aboneaza-te la newsletter

Shop

 
Magazin Online cu produse originale Asaltul Lupilor.

Date de contact

 

Ne puteti contacta la:

Phone:    040 720.590.422
Mail: contact@AsaltulLupilor.ro
Address: Bucuresti, Romania

Termeni si conditii

 

Prin continuarea navigarii pe acest site declar ca sunt de acord cu: Politica de confidentialitate
Politica privind fisierele cookie
Termenii si conditiile site-ului