Pensiunea Casa Gobble - 9,5 Booking Rated

casa gabbleCazarea se face la Pensiunea Casa Gobbel, o locatie deosebita situata in localitatea Bran, jud Brasov cu un scor Booking.com de 9,5 demn de invidiat.

Situata la 2 km de Castelul Bran, Pensiunea Casa Gobbel ne asigura tot confortul necesar desfasurarii bootcamp-ului Asaltul Lupilor, atat prin intimitatea locatiei cat si prin spatiile foarte generoase.

Casa GobbleCazarea se face in 9 camere duble (pat twin sau matrimonial). Toate camerele au vedere la munte, sunt superb decorate cu elemente rustice si beneficieaza de toate dotarile necesare (TV, Wifi, balcon, baie proprie, prosoape, parcare privata, etc.)

Pensiunea Casa Gobbel se mandreste cu scorul de 9,5 acordat pe Booking.com de catre turistii care au vizitat aceasta proprietate.

Casa Gobble

Mai multe informatii in pagina de Intrebari si Raspunsuri.

A healthy and balanced diet

micdejunLa Asaltul Lupilor Camp nutritia este la fel de importanta ca si exercitiile fizice chiar daca nu suntem o tabara de detoxifiere sau de slabire.

cina

Pe parcursul celor patru zile veti avea o dieta bogata in proteine si nutrienti de aproximativ 1500 – 1800 de calorii pe zi, care va include toate grupurile de alimente.
Planul nostru de nutritie este conceput pentru a va mentine si pentru a va ajuta corpul la un nivel optim. Programul va va ajuta sa ardeti in medie 3 – 4000 de calorii pe zi, creand astfel un deficit care va duce, pentru cei care doresc, la castigarea luptei cu centimetrii si kilogramele.

Mai multe informatii in pagina de Intrebari si Raspunsuri.

       

Aboneaza-te la newsletter

Shop

 
Magazin Online cu produse originale Asaltul Lupilor.

Date de contact

 

Ne puteti contacta la:

Phone:    040 720.590.422
Mail: contact@AsaltulLupilor.ro
Address: Bucuresti, Romania

Termeni si conditii

 

Prin continuarea navigarii pe acest site declar ca sunt de acord cu termenii si conditiile

Citeste mai departe>