Loading Evenimente
10 Iun
  • This eveniment has passed.
asaltul lupilor bucuresti

Asaltul Lupilor NU ESTE O COMPETITIE, este o cursa cu obstacole necompetitiva si necronometrata, de aproximativ 6km, orientata spre echipe, care isi propune sa fie o provocare fizica si psihica pentru concurenti si in acelasi timp un mod de distractie si socializare.

Nu exista limita de timp, depinde doar de tine cat iti va lua sa treci peste obstacole, noroi, gheata si poate chiar foc. Asaltul Lupilor FUN se va desfasura duminica 10 iunie in Phoenix Extreme Park Cernica.

Evenimentul se adreseaza tuturor persoanelor fizice, de peste 18 ani, care sunt in cautarea unor noi provocari si doresc sa se distreze alaturi de prieteni si/sau colegi dar si companiilor pentru ca militeaza pentru spiritul de camaraderie si munca in echipa.

Inscrierea se poate face in mod individual sau in cadrul unei echipe de minim 3 persoane.

Asaltul Lupilor este ocazia perfecta de a va testa limitele fizice si mentale si de a trai experienta memorabile cu prietenii, colegii sau familia. Nu este nevoie sa aveti o conditie fizica de exceptie, NU ESTE O COMPETITIE! Unindu-si fortele toti participantii, individual sau in echipa vor trece linia de FINISH.

Taxa de participare include:

– Tricou oficial
– Medalie oficiala
– Numar concurs personalizat
– Produse parteneri & More (Vezi Kit si Servicii incluse)
RETINETI! – Cu cat sunteti mai aproape de data evenimentului preturile vor creste. (Vezi taxa de participare)

Detaliile cursei si modul de desfasurare sunt prezentate detaliat in regulamentul oficial, participarea se face doar pe baza unei DECLARATII PE PROPRIE RASPUNDERE. [descarca declaratie]

Mai multe detalii in pagina FAQ.

Detalii

Data:
iunie 10
Timp:
10:00 am - 3:00 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, ,

Loc de întâlnire

Phoenix Extreme Park

Lastest Events

 
“Eliberează lupoaica din tine!” reprezintă tot ce ai nevoie pentru a începe în forţă anul 2019, pentru a-ţi creşte încrederea în tine şi în ceea ce poţi realiza pe cont propriu! Doamnelor şi Domnişoarelor, vă invităm pe 20 ianuarie să vă descoperiţi latura “salbatică” şi să “împuşcaţi” forma (fizică şi psihică) pe care v-o doriţi.
Asaltul Lupilor Camp va avea loc in perioada 22 - 24 februarie 2019, cu un NUMAR LIMITAT DE LOCURI. Tabara isi propune sa fie o provocare pentru  participanti, indiferent de pregatirea lor fizica, si se adreseaza oricarei persoane ce doreste sa descopere cateva din antrenamentele fizice si tactice executate de militarii din trupele speciale.
Pe data de 19 mai 2019 urmeaza sa aiba loc cea de a VI-a editie a evenimentului Asaltul Lupilor - cursa cu obstacole & mud - la Iasi, in perimetrul singurului parc natural și de aventură off-road din Nord-Estul României, ENDURO RANCH.

Aboneaza-te la newsletter

Shop

 
Magazin Online cu produse originale Asaltul Lupilor.

Date de contact

 

Ne puteti contacta la:

Phone:    040 720.590.422
Mail: contact@AsaltulLupilor.ro
Address: Bucuresti, Romania

Termeni si conditii

 

Prin continuarea navigarii pe acest site declar ca sunt de acord cu: Politica de confidentialitate
Politica privind fisierele cookie
Termenii si conditiile site-ului