Loading Evenimente
10 Iun

Event Navigation

asaltul lupilor bucuresti

Asaltul Lupilor NU ESTE O COMPETITIE, este o cursa cu obstacole necompetitiva si necronometrata, de aproximativ 6km, orientata spre echipe, care isi propune sa fie o provocare fizica si psihica pentru concurenti si in acelasi timp un mod de distractie si socializare.

Evenimentul se adreseaza tuturor persoanelor fizice care sunt in cautarea unor noi provocari si doresc sa-si testeze puterile dar si companiilor pentru ca militeaza pentru spiritul de camaraderie si munca in echipa.

Companiile pot beneficia si de pachetele corporate, care le ofera o buna expunere atat in ziua cursei, cat si pe parcursul campaniei de promovare a evenimentului.
Contactati-ne pentru o oferta personalizata.

Persoanele fizice pot participa in mod individual sau in echipe de minim 3 persoane. Nu este nevoie sa aveti o conditie fizica de exceptie.

Asaltul Lupilor este ocazia perfecta de a va testa limitele fizice si mentale si de a trai experienta memorabile cu prietenii, colegii sau familia.

Editia a V-a a evenimentului se va desfasura duminica 10 iunie in Phoenix Extreme Park. Data limita de inscrieri este 31 mai. Preturile difera in functie de cursa aleasa, de numarul de participanti si de data inscrierii.
VEZI TAXA DE PARTICIPARE.
VEZI KIT DE PARTICIPARE.

Evenimentul e supus unor termeni si conditii, participarea se face doar pe baza unei DECLARATII PE PROPRIE RASPUNDERE. [descarca declaratie]
Mai multe detalii in pagina FAQ.

Detalii

Data:
iunie 10
Timp:
10:00 am - 3:00 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, ,

Loc de întâlnire

Phoenix Extreme Park

Lastest Events

 
Te preocupa cand vezi cum de la zi la zi copiii cresc inconjurati de o gama fantastica de tehnologie, dar au din ce in ce mai putina experienta de viata “reala”? Vrei sa investesti in tine si copii tai acum, in prezent (timp + conexiune + sustinere + incurajare = iubire), pentru ca in viitor sa traiasca dupa un model de viata sanatos? Daca da, vino in perioada 27.04 – 01.05 la Bran, Brasov, sa petrecem vacanta de 1 mai, participand la JOCURILE HAITEI – o tabara de familie “marca” Asaltul Lupilor.
Asaltul Lupilor Family Mud Race NU ESTE O COMPETITIE, este o cursa cu obstacole & mud, destinata familiilor cu copii, de aproximativ 2-3 km, necompetitiva si necronometrata, care isi propune sa ofere familiilor momente unice si de calitate petrecute impreuna.
Asaltul Lupilor BEAST ESTE O COMPETITIE SPORTIVA! Evenimentul se adreseaza tuturor sportivilor care au implit varsta de 18 ani si sunt in cautarea unor noi provocari care sa le testeze nivelul de pregatire fizica.
Asaltul Lupilor NU ESTE O COMPETITIE, este o cursa cu obstacole necompetitiva si necronometrata, de aproximativ 6km, orientata spre echipe, care isi propune sa fie o provocare fizica si psihica pentru concurenti si in acelasi timp un mod de distractie si socializare.

Aboneaza-te la newsletter

Shop

 
Magazin Online cu produse originale Asaltul Lupilor.

Date de contact

 

Ne puteti contacta la:

Phone:    040 720.590.422
Mail: contact@AsaltulLupilor.ro
Address: Bucuresti, Romania

Termeni si conditii

 

Prin continuarea navigarii pe acest site declar ca sunt de acord cu termenii si conditiile

Citeste mai departe>