Loading Evenimente
09 Iun
asaltul lupilor beast competitie sportiva

Asaltul Lupilor BEAST ESTE O COMPETITIE SPORTIVA! Evenimentul se adreseaza tuturor sportivilor care au implit varsta de 18 ani si sunt in cautarea unor noi provocari care sa le testeze nivelul de pregatire fizica.

Asaltul Lupilor BEAST se va desfasura sambata 09 iunie in Extreme Park si consta in parcurgerea unui traseu cu obstacole & mud de 12 km (2 ture x 6 km), iar pentru cei care se vor califica in finala de 24 Km (4 ture x 6 Km).

Cursa este competitiva in sistem calificare, iar participarea se face in mod individual.
Detaliile cursei si modul de desfasurare sunt prezentate in regulamentul oficial.

PREMII: Valoarea totala a premiilor este de 4.500 Ron. Vor fi premiate locurile 1-3 open masculin / feminin.

Evenimentului se va desfasura sambata 09 iunie in Extreme Park. Data limita de inscrieri este 31 mai. In taxa de inscriere, toti participantii au inclus si participarea la cursa necompetitiva Asaltul Lupilor de duminica 10 iunie.
Preturile difera in functie de data inscrierii.

VEZI TAXA DE PARTICIPARE.
VEZI KIT DE PARTICIPARE

Evenimentul e supus unor termeni si conditii, participarea se face doar pe baza unei DECLARATII PE PROPRIE RASPUNDERE. [descarca declaratie]
Mai multe detalii in pagina FAQ.

Detalii

Data:
iunie 9
Timp:
10:00 am - 1:00 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, ,

Loc de întâlnire

Phoenix Extreme Park

Lastest Events

 
Te preocupa cand vezi cum de la zi la zi copiii cresc inconjurati de o gama fantastica de tehnologie, dar au din ce in ce mai putina experienta de viata “reala”? Vrei sa investesti in tine si copii tai acum, in prezent (timp + conexiune + sustinere + incurajare = iubire), pentru ca in viitor sa traiasca dupa un model de viata sanatos? Daca da, vino in perioada 27.04 – 01.05 la Bran, Brasov, sa petrecem vacanta de 1 mai, participand la JOCURILE HAITEI – o tabara de familie “marca” Asaltul Lupilor.
Asaltul Lupilor Family Mud Race NU ESTE O COMPETITIE, este o cursa cu obstacole & mud, destinata familiilor cu copii, de aproximativ 2-3 km, necompetitiva si necronometrata, care isi propune sa ofere familiilor momente unice si de calitate petrecute impreuna.
Asaltul Lupilor BEAST ESTE O COMPETITIE SPORTIVA! Evenimentul se adreseaza tuturor sportivilor care au implit varsta de 18 ani si sunt in cautarea unor noi provocari care sa le testeze nivelul de pregatire fizica.
Asaltul Lupilor NU ESTE O COMPETITIE, este o cursa cu obstacole necompetitiva si necronometrata, de aproximativ 6km, orientata spre echipe, care isi propune sa fie o provocare fizica si psihica pentru concurenti si in acelasi timp un mod de distractie si socializare.

Aboneaza-te la newsletter

Shop

 
Magazin Online cu produse originale Asaltul Lupilor.

Date de contact

 

Ne puteti contacta la:

Phone:    040 720.590.422
Mail: contact@AsaltulLupilor.ro
Address: Bucuresti, Romania

Termeni si conditii

 

Prin continuarea navigarii pe acest site declar ca sunt de acord cu termenii si conditiile

Citeste mai departe>