Loading Evenimente
25 Mai
Asaltul Lupilor Camp

Asaltul Lupilor Camp este singura tabara de antrenament tactic, condusa de persoane cu experienta in operatiuni special militare, unde doritorii se pot acomoda cu antrenamentele militarilor profesionisti.

Tabara Asaltul Lupilor isi propune sa fie o provocare pentru participanti, indiferent de pregatirea lor fizica, si se adreseaza oricarei persoane ce doreste sa descopere cateva din antrenamentele fizice si tactice executate de militarii din trupele speciale.
Antrenamentele (Boot Camp, Tactical Fitness, si Krav Maga) se vor desfasura intr-o locatie de vis (Bran, jud. Brasov – Booking Rate 9,5), sub supravegherea unor instructori cu peste 20 de ani de experienta in misiuni militare. [Vezi Program]

Tabara de antrenament se va desfasura in perioada 25.05-28.05, in Bran, jud. Brasov intr-o locatie care asigura tot confortul necesar desfasurarii activitatiilor.

Programul tactic are la baza experienta noastra militara si isi doreste sa va ofere antrenamente si experiente unice in Romania si va contine o serie de sesiuni de Boot Camp, Krav Maga si Tactical Fitness.
Antrenamentele bootcamp vor fi completate de sedintele de initiere in Krav Maga IKMF – unde vor fi predate cele mai relevante solutii pentru situatii violente, iar in cadrul sedintelor de Tactical & Dinamic Shooting va veti antrena cu arme de airsoft. (replici care imita armele reale).

La Asaltul Lupilor CAMP te vei catara pe franghii, te vei antrena cu cauciucuri si busteni, vei alerga prin rauri, vei trage cu replici care imita perfect armele reale, vei invata tehnici de autoaparare folosite de cele mai profesioniste armate in lupta antitero dar in primul rand te vei distra descoperind “razboinicul” din tine.
Mai multe informatii in pagina de Intrebari si Raspunsuri.

EVENIMENTUL SE DESFASOARA CU UN NUMAR LIMITAT DE LOCURI

De aceea rezervarea unui loc in camera dubla, se poate face achitand toata taxa integral (intr-o singura transa), caz in care participantul beneficiaza de o Inscriere Gratuita la cursa cu obstacole & mud COMPETITIVA Asaltul Lupilor BEAST din 09 iunie 2018 Phoenix Extreme Park, sau prin plata unui avans de 300 ron, care asigura rezervarea locului si la care se adauga ulterior diferenta, in functie de etapa / perioada de plata.


In taxa de participare aveti inclus:

Participare la toate sedintele de antrenament din cadrul Asaltul Lupilor Camp conduse de instructori cu experienta, respectiv antrenamente OUTDOOR – Boot Camp, Tactical Fitness, Krav Maga, Tactical & Dinamic Shooting cu arme de airsoft [Vezi program]
Pachet cazare 4 zile / 3 nopti – cazare 3 nopti in camera dubla (pat twin sau matrimonial) la Pensiunea Casa Gobbel, Bran, jud. Brasov – booking rate 9,5 [Vezi cazare]
9 mese principale (vineri 25 mai – cina | sambata 26 mai – meniu complet | duminica 27 mai – meniu complet | luni 28 mai – mic dejun si pranz) [Vezi meniu]
O super experienta alaturi de oameni minunati.
RETINETI! – Cu cat sunteti mai aproape de data evenimentului preturile vor creste.

LA ACEST EVENIMENT NU SE MAI FAC INSCRERI!

Detalii

Începere:
mai 25 @ 4:00 pm
Se termină:
mai 28 @ 4:00 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, ,

Loc de întâlnire

Pensiunea Casa Gobbel
Bran, Brasov România

Lastest Events

 
Te preocupa cand vezi cum de la zi la zi copiii cresc inconjurati de o gama fantastica de tehnologie, dar au din ce in ce mai putina experienta de viata “reala”? Vrei sa investesti in tine si copii tai acum, in prezent (timp + conexiune + sustinere + incurajare = iubire), pentru ca in viitor sa traiasca dupa un model de viata sanatos? Daca da, vino in perioada 27.04 – 01.05 la Bran, Brasov, sa petrecem vacanta de 1 mai, participand la JOCURILE HAITEI – o tabara de familie “marca” Asaltul Lupilor.
Asaltul Lupilor Camp este singura tabara de antrenament, condusa de persoane cu experienta in operatiuni special militare, unde doritorii se pot acomoda cu antrenamentele militarilor profesionisti.
Asaltul Lupilor Family Mud Race NU ESTE O COMPETITIE, este o cursa cu obstacole & mud, destinata familiilor cu copii, de aproximativ 2-3 km, necompetitiva si necronometrata, care isi propune sa ofere familiilor momente unice si de calitate petrecute impreuna.
Asaltul Lupilor BEAST ESTE O COMPETITIE SPORTIVA! Evenimentul se adreseaza tuturor sportivilor care au implit varsta de 18 ani si sunt in cautarea unor noi provocari care sa le testeze nivelul de pregatire fizica.
Asaltul Lupilor NU ESTE O COMPETITIE, este o cursa cu obstacole necompetitiva si necronometrata, de aproximativ 6km, orientata spre echipe, care isi propune sa fie o provocare fizica si psihica pentru concurenti si in acelasi timp un mod de distractie si socializare.

Aboneaza-te la newsletter

Shop

 
Magazin Online cu produse originale Asaltul Lupilor.

Date de contact

 

Ne puteti contacta la:

Phone:    040 720.590.422
Mail: contact@AsaltulLupilor.ro
Address: Bucuresti, Romania

Termeni si conditii

 

Prin continuarea navigarii pe acest site declar ca sunt de acord cu termenii si conditiile

Citeste mai departe>