Loading Evenimente
21 Mai
asaltul lupilor junior

CURSA COPIILOR – ASALTUL LUPILOR JUNIOR este o cursa gratuita, necompetitiva si necronometrata dedicata copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 ani (impliniti la data cursei) si 12 ani organizata de catre Asociatia NonProfit RunCorp.

Cursa face parte din programul evenimentului sportiv Asaltul Lupilor care se va desfasura duminica 21 mai, in parcul Pantelimon din Bucuresti.

Cursa consta intr-o alergare pe o distanta de aproximativ 1 km si depasirea unui numar de obstacole. Toti copiii vor fi insotiti de un parinte sau un tutore / profesor pe intreg parcursul traseului.

Insotitorii copiilor trebuie sa ajute si sa sprijine copilul fara a deranja / incomoda, si in acelasi timp sa dea dovada de fair play fata de ceilalti participanti.

IMPORTANT! Inscrierea copiilor se face pe baza acceptarii REGULAMENTULUI si a unei declaratii pe proprie raspundere a parintelui (tutore legal) ca minorul este apt de efort fizic si are acordul de a participa la eveniment.

DESCARCA Declaratie tutore/reprezentant legal al minorului

Detalii

Data:
mai 21
Timp:
10:00 am - 4:00 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , , , , ,
Sit web:
http://www.AsaltulLupilor.ro

Organizator

Asociatia RunCorp
Telefon:
0720.590.422

Loc de întâlnire

Parcul Pantelimon
Sos. Garii Catelul
Bucuresti, România
+ Harta Google
Telefon:
0720590422
Sit web:
www.AsaltulLupilor.ro

Lastest Events

 
Asaltul Lupilor se va desfasura duminica 21 mai in parcul Pantelimon. Participa individual sau impreuna cu echipa ta la cea mai provocatoare cursa cu obstacole din Bucuresti. Intra in haita si nu vei regreta!
Asaltul Lupilor Junior se va desfasura duminica 21 mai in parcul Pantelimon. Cursa este gratuita si se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 ani (impliniti la data cursei) si 12 ani. Participarea este gratuita. Lasa-i sa se murdareasca!

Shop

 
Magazin Online cu produse originale Asaltul Lupilor.

Date de contact

 

Ne puteti contacta la:

Phone:    040 720.590.422
Mail: contact@AsaltulLupilor.ro
Address: Bucuresti, Romania

Termeni si conditii

 

Prin continuarea navigarii pe acest site declar ca sunt de acord cu termenii si conditiile

Citeste mai departe>