Loading Evenimente
21 Mai
  • This eveniment has passed.
asaltul lupilor junior

CURSA COPIILOR – ASALTUL LUPILOR JUNIOR este o cursa gratuita, necompetitiva si necronometrata dedicata copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 ani (impliniti la data cursei) si 12 ani organizata de catre Asociatia NonProfit RunCorp.

Cursa face parte din programul evenimentului sportiv Asaltul Lupilor care se va desfasura duminica 21 mai, in parcul Pantelimon din Bucuresti.

Cursa consta intr-o alergare pe o distanta de aproximativ 1 km si depasirea unui numar de obstacole. Toti copiii vor fi insotiti de un parinte sau un tutore / profesor pe intreg parcursul traseului.

Insotitorii copiilor trebuie sa ajute si sa sprijine copilul fara a deranja / incomoda, si in acelasi timp sa dea dovada de fair play fata de ceilalti participanti.

IMPORTANT! Inscrierea copiilor se face pe baza acceptarii REGULAMENTULUI si a unei declaratii pe proprie raspundere a parintelui (tutore legal) ca minorul este apt de efort fizic si are acordul de a participa la eveniment.

DESCARCA Declaratie tutore/reprezentant legal al minorului

Detalii

Data:
mai 21
Timp:
10:00 am - 4:00 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , , , , ,
Sit web:
http://www.AsaltulLupilor.ro

Organizator

Asociatia RunCorp
Telefon:
0720.590.422

Loc de întâlnire

Parcul Pantelimon
Sos. Garii Catelul
Bucuresti, România
+ Harta Google
Telefon:
0720590422
Sit web:
www.AsaltulLupilor.ro

Lastest Events

 
Pe 27 august va invitam sa participati la o excursie de 1 zi, in cadrul careia am pregatit un program ce contine doua sedinte de antrenament in aer liber, intr-o locatie de poveste. Vom descoperi si ne vom antrena impreuna in locuri neatinse de turismul in masa, insa pline de mister si care ascund locuri si peisaje parca din alte lumi!
Pe 10 septembrie va invitam la un antrenament in padurea Glodeasa una dintre putinele paduri ramase virgine la noi in tara. Unul dintre punctele forte ale locatiei alese pentru antrenament, este faptul ca Padurea Glodeasa a fost lipsita de exploatarii forestiere, fiind considerata de catre autoritati o raritate pe plan european, o padure virgina care prezinta vestigii ale unei naturi neatinsa de mana omeneasca.

Shop

 
Magazin Online cu produse originale Asaltul Lupilor.

Date de contact

 

Ne puteti contacta la:

Phone:    040 720.590.422
Mail: contact@AsaltulLupilor.ro
Address: Bucuresti, Romania

Termeni si conditii

 

Prin continuarea navigarii pe acest site declar ca sunt de acord cu termenii si conditiile

Citeste mai departe>