Loading Evenimente
03 Feb
  • This eveniment has passed.
Raid la Malaiesti

Raid la Mălăiești – Winter trek & survival tips

Iti doresti o drumetie de iarna, de o zi intr-o locatie de vis? Noi iti propunem un traseu foarte pitoresc in Muntii Bucegi cu plecare din Rasnov pana la muntele-cetate care se ridică în jurul căldării Malaiestiului.
Trekking day (trekking nivel mediu), pentru cei care vor sa descopere frumusetea iernii la munte.

CE TREBUIE SA STII?
Sambata dimineata 3 februarie plecam din Bucuresti cu microbuzul nostru pana la marginea Rasnovului de unde ne vom lua ruxacul in spate si vom porni pe traseu.
Durata traseului estimata de noi: 5 – 5.30 ore (dus- intors) functie de conditia fizica a participantilor + un popas de masa de aproximativ 40 minute la cabana Malaiesti.
Dificultate: medie
Data limita de inscriere (in functie de disponibilitatea locurilor): 31 ianuarie

Traseu:
Rasnov – Valea Ghimbavului (Râul Mare) – Valea Glăjăriei şi Valea Mălăeşti pana la cabana
Valea Mălăiești – formată în urma alunecării unui ghețar, coboara în 4 trepte principale, despărțite între ele prin praguri (rupturi de pantă).
Prin fundul văii curge pârâul Mălăiești. La dreapta apei se află culmea Bucșoiu Mare, la stânga creasta Padinei Crucii care reprezintă delimitarea de valea Țigănești, iar la sud în amonte, platoul Bucegilor, un peisaj de vis care iarna are un farmec deosebit datorita paturii stralucitoare de zapada.
SURVIVAL TIPS & TRIKS
Pe parcursul drumetiei veti fi introdusi si in arta supravietuirii in natura in anotimpul hibernal pentru cei dornici de a invata ceva util 🙂

ECHIPAMENT NECESAR SI OBLIGATORIU:
– Bocanci cu talpa aderenta si impermeabili
– Parazapezi
– Haine adecvate sezonului (pantaloni matlasati cu cu fas la exterior – cei de schi sunt o variant foarte buna, exclus blugi! geaca impermeabila, bluza de corp material sintetic sau lana, exclus bumbac! polar, caciula, manusi, ciorapi grosi de lana sau tip schi, haine de schimb)
– Rucsac de tura (25-35 L)
– Dulciuri / batoane pentru energie pe traseu, sandwich-uri, apa/ceai
– Termos pentru ceai
– Lanterna de tip frontala cu baterii (functionala! – verificati acasa)
– Bete de trekking / schi – recomandate
*** Atentie in afara betelor de trekking /schi care sunt recomandate restul echipamentului este obligatoriu, vom face verificarea echipamentului inainte de plecarea pe traseu!***

CAT COSTA?
140 ron /persoana
…si ce este inclus in pret:
– o drumetie foate faina in locuri pitoresti
– transportul dus – intors pe ruta Bucuresti – Rasnov si retur
– organizarea excursiei si ghidajul de catre ghid montan autorizat
– super atmosfera

Ghidajul si indrumarea pe traseu va fi asigurata de Mihai Barbu ambasador Asaltul Lupilor si ghid montan autorizat Autoritatea Nationala pentru Turism – numar autorizatie 3937 cu o experienta montana si in domeniul turismului de aventura de peste 20 ani.
Participarea la eveniment este conditionata de acceptarea si semnarea Contractului Cadru, de starea vremii si de numarul de minim 15 participanti.
Data limita de inscriere (in functie de disponibilitatea locurilor): 31 ianuarie

Organizator

Asaltul Lupilor
Telefon:
0720.590.422
Email:
contact@AsaltulLupilor.ro
Sit web:
www.AsaltulLupilor.ro

Loc de întâlnire

Raid la Malaiesti
Cabana Malaiesti România + Harta Google

Lastest Events

 
In weekend-ul 27-28-29 iulie, vă propunem o super aventura compusa dintr-un parcurs acvatic in Pestera Huda lui Papara cu echipamentul (neoprene & casti) si ghidajul adecvat (2 ghizi autorizati + 2 instructori) furnizat de noi & un traseu montan de o frumusete rara in inima Muntilor respectiv Cheile Rametului.
In weekend-ul 25-26 august, vă propunem o tura de maxima altitudine (cel putin pentru Romania) – Varful Moldoveanu – 2544m din masivul Fararasi, cel mai inalt varf al nostru.
Asaltul Lupilor Camp este singura tabara de antrenament, condusa de persoane cu experienta in operatiuni special militare, unde doritorii se pot acomoda cu antrenamentele militarilor profesionisti.

Aboneaza-te la newsletter

Shop

 
Magazin Online cu produse originale Asaltul Lupilor.

Date de contact

 

Ne puteti contacta la:

Phone:    040 720.590.422
Mail: contact@AsaltulLupilor.ro
Address: Bucuresti, Romania

Termeni si conditii

 

Prin continuarea navigarii pe acest site declar ca sunt de acord cu: Politica de confidentialitate
Politica privind fisierele cookie
Termenii si conditiile site-ului