Luciano Santos

Brazilian la origine, si cu multi ani petrecuti in Statele Unite si insulele Turks and Caicos, Luciano a ales intr-un final Romania sa o numeasca acasa.

Cu o pregatire si o activitate de mai mult de 20 de ani in domeniul militar el a ales sa transmita din experienta sa in aparare si securitate si altora prin intermediul programelor de “self-defence” pe care el le preda. Experienta sa provine din anii petrecuti “in actiune” direct pe fronturile de lupta dar si din sutele de ore in care el, in cadrul scolii Haganah USA si nu numai, a antrenat cadre militare, politie, paza de coasta, precum si civili in eficientizarea metodelor de contracarare a violentei stradale.

Metodele sale raspund asa ziselor “real case scenarios” adica a ceea ce se intampla pe strada in viata noastra de zi cu zi. Agresivitatea in lume e in continua crestere din pacate si el considera ca “You better have it and don’t need it than need it and don’t have it”.

Metoda sa este o combinatie a celor mai eficiente tehnici de aparare luate din doua arte martiale israeliene KravMaga si Isardut si din stilurile de lupta ale fortelor armate israeliene antiteroriste, Kapap si Lotar, astfel incat sa scurteze timpul de reactie si sa lase atacatorul imobilizat, oferindu-i victimei o sansa reala in a iesi cu viata din conflict.

Este o metoda care antreneaza fizic dar si psihic o persoana pentru a fi pregatita sa reactioneze in conditii de stres fara a mai avea acea perioada de “freez” cand este luata prin surprindere de atacator; Luciano ne spune ca ”iti transforma frica in putere”. Acest program de Self-Defence este structurat pe diferite nivele, si in functie de nevoile fiecaruia si pregatirea pe care o are, pe baza unei sedinte experimentale, Luciano poate face recomandarile necesare.
Acest sistem de aparare se adreseaza tuturor, indiferent de sex, varsta sau conditie fizica. Invatarea tehnicilor nu necesita ani de practica iar masterarea si rafinarea executiilor tin de vointa si practica fiecaruia. Metoda HAGANAH a fost votata cea mai eficienta metoda de auto-aparare in Statele Unite, timp de 3 ani la rand, de catre revista Hall-of-Fame!

       

Aboneaza-te la newsletter

Shop

 
Magazin Online cu produse originale Asaltul Lupilor.

Date de contact

 

Ne puteti contacta la:

Phone:    040 720.590.422
Mail: contact@AsaltulLupilor.ro
Address: Bucuresti, Romania

Termeni si conditii

 

Prin continuarea navigarii pe acest site declar ca sunt de acord cu: Politica de confidentialitate
Politica privind fisierele cookie
Termenii si conditiile site-ului