REGULAMENTUL OFICIAL

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORII SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CURSEI
Cursa “Asaltul Lupilor″ (denumita in acest regulament “Cursa”) este organizata de Asociatia RunCorp si se va desfasura in Parcul Pantelimon, Sector 3, Bucuresti si contine foarte multe elemente intalnite in pregatirea miltara de specialitate.
Cursa “Asaltul Lupilor″ este o cursa cu obstacole ce isi propune sa fie o provocare fizica si psihica pentru concurenti; un mod de distractie si socializare; dar si o lupta impotriva sedentarismului si a obezitatii si promoveaza bucuria de a face miscare si de a fi sanatosi prin sport.
Asaltul Lupilor este mai mult decat o cursa cu obstacole, este o comunitate de valori, însumând curajul si spiritul de camaraderie ale fiecaruia dintre noi.
Participantii la Cursa sunt obligati sa respecte Termenii si conditiile si prezentul Regulament Oficial al Cursei.
Regulamentul Oficial este public conform legislatiei din România, fiind disponibil în mod gratuit oricarui solicitant pe site-ul www.AsaltulLupilor.ro
Prin inscrierea la aceasta Cursa, inseamna ca participantii sunt de acord sa respecte Regulamentul Oficial si Termenii si Conditiile Cursei, ce sunt puse la dispozitie non-stop pe site-ul www.AsaltulLupilor.ro, precum si sa semneze Declaratia pe proprie raspundere pusa la dispozitie de organizatori cu ocazia înscrierii.
Declaratia pe proprie raspundere semnata si predata organizatorilor in ziua ridicarii kit-urilor de participare valideaza inscrierea la Cursa si Cursa Copiilor.
Prin completarea si semnarea declaratiei pe proprie raspundere, urmata de validarea inscrierii, concurentii recunosc ca au luat la cunostinta de prevederile Regulamentului oficial al Cursei si se obliga sa le respecte.

SECTIUNEA 2. PERIOADA SI LOCUL DE DESFASURARE A CURSEI
Data si locul desfasurarii Cursei:
Cursa va avea loc in data de 21 mai 2017, începând cu ora 10:00.
Adresa: Parcul Pantelimon, Sector 3, Bucuresti (Sos. Garii Catelu – Sos. Pantelimon – Cora Pantelimon)
Mijloace de transport:
– Statia de Metrou Pantelimon (Dudesti – Pantelimon) si Republica
– Statii RATB – Autobuz – 102, 104, 146, 147, 246, 346, 346, 401, 410, 429, 430, 459, 461
– Tramvai – 14, 46, 55
– Maxi-Taxi – Linia 701 si Linia 717 – GRATUIT

Traseul de desfasurare al Cursei va fi marcat cu banda de delimitare si va avea în puncte stabilite de organizatori persoane din staful organizatorilor pentru indrumarea treseului, suplimentar harta traseului va fi afisata pe site-ul oficial – www.AsaltulLupilor.ro.

SECTIUNEA 3. MECANISMUL CURSEI
3.1. Participantii si desfasurarea Cursei

Pe parcursul traseului lung de aprox. 5 – 6 km, trebuie depasite un numar de obstacole (inspirate din antrenamentele militarilor profesionisti), evenimentul avand o singura  Cursa Necompetitiva / Necronometrata, unde se acorda premii prin tragere la sorti, in cadrul unei tombole.
Castigatorii premiilor sunt obligati sa completeze un formular pentru a putea intra in posesia premiilor.

Pentru participarea la Cursa inscrierile se pot face atat individual cat si in echipe de minim 4 persoane.
Taxa de participare difera in functie de perioada inscrierii si de numarul membrilor dintr-o echipa.

Participantii cu varste peste 18 ani pot participa prin inscriere si plaxa taxei de participare, insa trebuie sa prezinte in momentul ridicarii kit-ului de participare declaratia pe propria raspundere semnata.

Pentru validarea unei echipe, echipa trebuie sa fie formata din minim 4 persoane.
Echipele isi pot alege un nume sau se pot diferentia de alte grupuri prin diverse metode liber alese (echipament identic, body painting, diverse obiecte de imbracaminte colorate, etc.)
La ridicarea kit-urilor, fiecare membru al echipei sa aibe „Declaratia pe proprie raspundere” completata si semnata.
Daca la ridicarea kit-urilor se prezinta o singura persoana, este indicat ca aceasta sa fie persoana care a facut plata si sa aibe toate declaratiile membrilor completate si semnate de catre acestia.

Participantii Cursei trebuie sa tina cont de urmatoarele cerinte:
– Participantii care se deplaseaza mai incet au obligatia de a se comporta cu respect si fair play fata de restul participantilor la cursa si de a le face loc celor care vin din spate, doresc si pot sa ii depaseasca.
– Participantii au obligatia de a anunta organizatorii (telefonic sau la primul punct de control) de producerea accidentelor de pe traseu ale altor participanti.
Este strict INTERZISA folosirea de mesaje publicitare / politice / xenofobe / anti-semite etc.
Este strict INTERZISA participarea la cursa cu biciclete, role, trotinete sau orice alt mijloc de deplasare.
Este strict INTERZISA participarea cu animale de companie, indiferent de dimensiunea si tipul acestora, inclusiv a persoanelor insotitoare ce nu participa la cursa.
ESTE INTERZISA aruncarea oricaror resturi, gunoaie in zona de desfasurare a Cursei.
Participantii si insotitorii lor vor putea folosi fie cosurile de gunoi amplasate în zona evenimentului sau sacii menajeri pusi la dispozitie de catre organizatori.

3.2. Traseul si Detalii Cursa

Traseul de desfasurare al Cursei va fi marcat cu banda de delimitare si va avea în anumite puncte stabilite OBSTACOLE (naturale si artificale). In anumite zone vor exista persoane din staff-ul cursei pentru indrumarea participantilor, suplimentar harta traseului va fi afisata pe site-ul oficial – www.AsaltulLupilor.ro.
Traseul amenajat poate fi utilizat doar de catre participanti.
Cursa se desfasoara pe suprafata domeniului public, respectiv in Parcul Pantelimon, Sector 3, Bucuresti avand poteci (marcate si nemarcate), in anumite portiuni fiind amenajate obstacole ce vor trebui depasite prin forte proprii (catarare, urcare, coborare, sarituri, taras, etc.)
Este acceptat (si chiar incurajat) ajutorul reciproc intre participanti.
Evenimentul are o singura Cursa Necompetitiva / Necronometrata.
Cursa Necompetitiva / Necronometrata are o lungime de aprox. 5 – 6 km si contine obstacole inspirate din antrenamentul militarilor profesionisti, iar inscrierile se pot face atat individual cat si in echipe de minim 4 persoane.
Nu există limita de timp, depinde doar de tine cat iti va lua sa treci peste obstacole.
La Cursa Necompetitiva / Necronometrata se acorda premii prin tragere la sorti, in cadrul unei tombole.
Pentru a putea participa la cursa, fiecare participant obligat sa citeasca si sa fie de acord cu „Regulamentul Oficial al Cursei” si va prezenta „Declaratia pe proprie raspundere” completata si semnata.

Mai multe detalii despre traseu pot fi gasite si pe pagina oficiala a Cursei www.AsaltulLupilor.ro

3.3. Date despre inscriere

Inscrierea online a participantilor se face completand formularul de pe site-ul oficial al Cursei www.AsaltulLupilor.ro
Data limita pentru inscrierile online este 14 mai 2017, ora 23:59

3.4. Taxa de inscriere
Taxa de inscriere difera in functie de perioada inscrierii si in cazul echipelor de numarul membrilor.

Pentru mai multe informatii despre taxa de inscriere click aici!

*** Perioada de predare a kit-urilor de concurs va fi afisa pe site
*** Persoana care va ridica kit-ul va semna pentru primirea lui
*** Data, ora si locatia exacta, vor fi anuntate din timp util pe mail si retelele sociale

Taxa de participare trebuie achitata la completarea formularului online, in cazul in care plata se face cu cardul si, in maxim 3 zile lucratoare de la completarea formularului online in cazul platilor prin OP, transfer bancar, dovada platii este RECOMANDAT sa ne fie trimisa prin e-mail.
In cazul in care taxa de participare NU este platita, inscrierea nu este validata.
In cazul in care un concurent nu poate participa la eveniment, indiferent de motiv (neprezentare la start, abandon, retragere) taxa de participare NU se returneaza.

3.5. Declaratia pe propria raspundere

Toti concurentii ce doresc sa participle la cursa vor completa si semna o declaratie pe propria raspundere, prin care declara ca sunt apti din toate punctele de vedere pentru a participa la competitie si ca se obliga sa respecte Regulamentul Oficial al Cursei.
Concurentii pot participa la cursa prin inscrierea (completarea formularului online) si plaxa taxei de participare, insa trebuie sa prezinte in momentul ridicarii kit-ului de participare, Declaratia pe propria raspundere completata si semnata.
Pentru inscrierea unei echipe, echipa trebuie sa fie formata din minim 4 persoane.

La ridicarea kit-urilor, fiecare membru al echipei trebuie sa aibe „Declaratia pe proprie raspundere” completata si semnata.
Daca la ridicarea kit-urilor se prezinta o singura persoana, este indicat ca aceasta sa fie persoana care a facut plata si sa aibe toate declaratiile membrilor completate si semnate de catre acestia.

Toate persoanele ce doresc inscrierea unui minor in cadrul Cursei Copiilor, trebuie sa fie de acord si sa semneze DECLARATIA PE PROPRIE RASPUNDERE PENTRU MINORI.

3.5.1. Prevederi legale

a. Prin inscriere si participare la Cursa toate persoanele participante declara ca au completat corect si complet Formularul de inscriere si Declaratia pe proprie raspundere, ca au cititi si sunt de acord cu Regulamentul oficial al Cursei, fiind responsabili in totalitate de propriile actiuni.

b. Prin inscriere si participare la Cursa toate persoanele declara pe proprie raspundere ca sunt apte din punct de vedere fizic si psihic (medical) pentru efort fizic, indiferent de conditiile meteo specifice din ziua evenimentului.

c. Prin inscriere si participare la Cursa toate persoanele declara pe proprie raspundere ca detin o asigurare medicala si  / sau isi asuma cheltuielile cauzate de o posibila accidentare, fiind responsabili de propriile actiuni, iar organizatorii nu sunt raspunzatori de orice accidentare survenita, prejudiciu, accident sau deces.
In urma participarii la cursa pot aparea riscuri de ranire / accidentare.
Participantii trebuie sa tina cont de pericolele care pot sa apara in timpul cursei.
Acestea includ si nu se rezuma doar la: coliziuni cu pietre, copaci, oameni, alte obiecte; caderi, alunecari, taieturi, zgarieturi, fracturi, alte tipuri de rani, efort fizic.
Prin inscriere si participare la Cursa toate persoanele declara pe proprie raspundere ca isi dau seama ca pe parcursul desfasurarii evenimentului ar putea aparea diferite incidente din cauza neglijentei persoanelor sau entitatilor organizatoare ale acestui eveniment, in legatura cu dar fara a fi limitata la utilizarea necorespunzatoare a echipamentelor sau bunurilor detinute, pastrate sau controlate de acestia, incidente care s-ar dovedi periculoase si care ar putea dauna fizic si/sau patrimonial, si inteleg ca ii exonereaza pe organizatori, precum si pe oricine are legatura cu acestia (sponsori, parteneri, angajati, voluntari, autoritati, oficiali, etc. ) de orice raspundere in legatura cu orice pretenti ar putea avea, de orice natura, participantul sau succesorii lui.
Necunoastrea Regulamentului Oficial al cursei nu scuteste de raspundere participantul.
Toti participantii vor certifica prin semnatura lor ca au acceptat Regulamnetul Oficial al concursului, in caz contrar organizatorii au dreptul de a nu accepta intrarea pe traseu.
Orice persoana care intra pe traseu fara a fi inscrisa oficial la cursa o face pe proprie raspundere si se supune legilor in vigoare.

d. Prin inscriere si participare la Cursa toate persoanele declara pe proprie raspundere ca in cazul in care sufera un accident sau orice fel de paguba fizica sau materiala, furt / pierdere de bunuri, renunta la orice drept de asolicita despagubiri sau de a recurge in instanta impotriva oricarei persoane implicate in organizarea evenimentului, in special impotriva organizatorilor si a tuturor partenerilor implicati in organizarea evenimentului (persoane fizice sau juridice), impotriva sponsorilor sau a impotriva institutiilor publice care sustin competitia – deoarece prin completarea Formularul de inscriere si a Declaratiei pe proprie raspundere, recunoaste ca a citit si este de accord cu Regulamentul Oficial al Cursei, fiind responsabili in totalitate de propriile actiuni.

e. Prin inscriere si participare la Cursa toate persoanele declara pe proprie raspundere ca au luat la cunostinta ca ESTE INTERZISA participarea la cursa a persoanelor care au asupra lor sau sunt sub influenta bauturilor alcoolice si / sau a drogurilor, a substantelor halucinogene, a stupefiantelor, sau a oricaror medicamente de orice natura ce le pot impiedica activitatea fizica sau psihica.

f. Prin inscriere si participare la Cursa toate persoanele declara pe proprie raspundere ca au luat la cunostinta ca ESTE INTERZISA participarea la cursa a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substante iritant – lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru socuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru actiuni violente sau de tulburare a desfasurarii normale a derularii cursei.

g. Prin inscriere si participare la Cursa toate persoanele declara pe proprie raspundere ca SUNT DE ACORD si nu au nici o pretentie fata de organizatori in a folosi imaginile foto si video realizate in timpul Cursei in care sunt surprinsi.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi legal si in nume propriu sau prin cesiune catre partenerii evenimentului, orice material foto & video si audio cu concurentii, din timpul desfasurarii evenimentului.

h. Prin inscriere si participarea la Cursa toate persoanele declara pe proprie raspundere ca au luat la cunostinta ca daca vor incalca aceste prevederi vor fi indepartate din zona cursei de catre organizatori, si vor fi chemate daca va fi nevoie organele de politie fara a fi despagubiti in nici un fel.

i. La finalul cursei se acorda premii prin tragere la sorti, in cadrul unei tombole, premii ce sunt oferite de organizatori / sponsori / parteneri.
Castigatorii tombolei, sunt obligati sa completeze un formular pentru a putea intra in posesia premiilor.
Prin inscrierea la Cursa si completarea formularului de premii, toate persoanele declara ca au luat la cunostinta faptul ca premiile sunt anulate sau isi pierd valabilitatea dupa 30 zile, daca nu sunt ridicate / folosite, sau nu sunt contactati in nici un fel organizatorii / sponsorii / partenerii (partea care ofera premiul).

3.6. Echipament si kit de participare

Se recomanda participantilor sa poarte echipament sportiv corespunzator conditiilor meteorologice din ziua cursei.

Recomandari:
– Este indicat ca parul sa fie prins in coada la spate
– Este indicat sa nu aveti nimic la gat / maini (gen bijuterii, lantisoare, bratari)
– Tricou sport
– Pantaloni sport
– Pantofi sport – tenisi / adidasi comozi (atentie sa nu va incomodeze sireturile)
Va recomandam sa purtati haine comode, pe care sa nu va deranjeze ca le murdariti de pamant, noroi, dar nici daca se rup putin.
Este recomandat sa aveti haine de schimb, pentru a avea la finalul cursei haine curate si uscate cu care sa va schimbati.

Pentru mai multe informatii privind kit-ul de participare si serviciile incluse in taxa de inscriere click aici!

Ridicarea kit-urilor se va face la o data stabilita de organizatori (in general cu 2-3 zile inainte de eveniment), intr-o locatie ce va fi anuntata prin e-mail, Facebook si alte retele de socializare si pe site-ul oficial al cursei www.AsaltulLupilor.ro

Kiturile de participare se ridica personal. In momentul preluarii kitului de participare se preda „Declaratia pe proprie raspundere” printata, completata si semnata.
Daca o persoana este desemnata sa ridice mai multe kituri de participare pentru un grup de persoane, ea trebuie sa predea „Declaratiile pe proprie raspundere” pentru toate persoanele respective, plus o imputernicire de a ridica kit-urile de participare.

3.7 Detalii si Prevederi legale Cursa Copiilor
Cursa Copiilor – Asaltul Lupilor 2017 este o cursa adresata copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 si 12 ani.

Parintele / Tutorele ce inscrie un minor in Cursa Copiilor – Asaltul Lupilor 2017, trebuie sa ateste faptul ca a inscris in mod voluntar minora / minorul ca participant/a la Cursa Copiilor organizata in data de 21 mai 2017 si sa declare pe propia raspundere, si sa confirme ca este de acord urmatoarele aspecte pe care si le asuma in intregime:
– minorul / minora este apt/a din punct de vedere medical si nu a fost sfatuit/a sa nu participe la acest eveniment de catre un medic, are o conditie fizica buna pentru a participa la un astfel de eveniment
– parintele / tutorele este de acord ca minorul / minora sa primeasca tratament medical care poate fi considerat oportun in caz de vatamare, accident sau boala in timpul evenimentului
– parintele / tutorele intelege pe deplin ce reprezinta participarea la o astfel de competitie al carei traseu implica / poate implica, acestea incluzand, cu titlu exemplificativ, nu limitativ: coliziuni cu pietre, copaci, alte obiecte, alti copii, alte persoane, si isi asuma toate riscurile prin inscrierea in competitie a minorului / minorei
– parintele / tutorele isi exprima acordul in legatura cu utilizarea de catre organizatori, precum si de catre partenerii ori sponsorii organizatorilor, a numelui minorului / minorei, a imaginilor foto si video realizate in timpul evenimentului in scopuri promotionale si/sau de marketing. Organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi in mod legal, in nume propriu sau prin cesiune catre partenerii evenimentului, orice material foto & video si audio cu participantii, din timpul desfasurarii evenimentului.
– parintele / tutorele este de acord cu prelucrarea de catre organizator a datelor cu caracter personal, conform Legii nr. 677 din 21 noiembrie 2001 (actualizata).

3.8. Spectatorii si copii ce asista la Cursa

Intreg evenimentul isi doreste sa aibe parte de o sustinere cat mai mare, iar participantii sunt asteptati sa vina insotiti de suporteri, sustinatori, copii.
Va fi amenajata o Zona Centrala a Evenimentului, ce cuprinde: check-in participanti si insotitori, zona delimitata pentru spectatori, linia de Start / Finish, corturi, standuri ale sponsorilor / partenerilor, punct de prim ajutor, punct de hidratare participanti, scena eveniment, zona festivitati de premiere, zona destinata pentru poze, amintiri, relaxare, hidratare etc dupa finalizarea curselor.
Spectatorii / persoanele insotitoare sunt rugate sa aibe grija de copii astfel incat sa nu depaseasca zonele delimitate, sa nu intre pe traseu sau in alte zone restrictionate.

Este strict INTERZIS ca spectatorii / persoanele insotitoare sa depasesca zonele delimitate special pentru ei, pentru a nu deranja participantii pe traseu.

Este strict INTERZIS ca spectatorii / persoanele insotitoare sa foloseasca sau sa se catere pe obstacole (naturale sau montate), Organizatorii nu isi asuma nici o raspundere in cazul unor accidentari. Suplimentar, Organizatorii vor cere ajutorul organelor de politie, daca va fi necesar. Orice persoana care intra pe traseu fara a fi inscrisa oficial la cursa o face pe proprie raspundere si se supune legilor in vigoare.

Pentru persoanele insotitoare ce nu participa la cursa, este interzisa aducerea animalelor de companie, indiferent de dimensiunea si tipul acestora.
Este interzisa aruncarea oricaror resturi, gunoaie in zona de desfasurare a Cursei.
Spectatorii / persoanele insotitoare vor putea folosi fie cosurile de gunoi amplasate sau sacii menajeri pusi la dispozitie de catre organizatori in Zona Centrala a Evenimentului.

Spectatorii / persoanele insotitoare trebuie sa ia la cunostiinta ca este interzisa stationarea persoanelor care au asupra lor sau sunt sub influenta bauturilor alcoolice si / sau a drogurilor, a substantelor halucinogene, a stupefiantelor, sau a oricaror medicamente de orice natura ce le pot crea probleme.

Spectatorii / persoanele insotitoare trebuie sa ia la cunostiinta ca este interzisa stationarea persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substante iritant – lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru socuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru actiuni violente sau de tulburare a desfasurarii normale evenimentului.

Spectatorii / persoanele insotitoare declara pe proprie raspundere ca au luat la cunostinta ca daca vor incalca aceste prevederi vor fi indepartati din zona evenimentului de catre organizatori, si vor fi chemate daca va fi nevoie organele de politie fara a fi instiintati in prealabil.

3.10. Amanarea sau anularea evenimentului

Cursa este programata in data de 21 mai 2017.
In cazul in care, din motive ce nu tin de organizator, Cursa nu poate avea loc la data stabilita, aceasta va fi amanata pentru o data ulterioara.
Toate detaliile Cursei nu vor fi modificate – kit de participare, zona de start / sosire, traseu, obstacole etc.
Toate detaliile despre noua data a Cursei vor fi anuntate prin e-mail, Facebook si alte retele de socializare si pe site-ul oficial al cursei www.AsaltulLupilor.ro

Anularea evenimentului se poate realiza doar in cazuri exceptionale ce tin de forta majora, asa cum este denumita in legislatie – orice eveniment care ar putea influenţa buna desfasurare a concursului, cum ar fi: inundatii majore, dezastre naturale sau evenimente politice majore, caz in care organizatorii isi rezerva dreptul de a anula sau reprograma data de desfasurare a Cursei si vor prezenta un comunicat oficial de presa, ce va fi facut plublic prin e-mail, Facebook si alte retele de socializare si pe site-ul oficial al cursei www.AsaltulLupilor.ro

Organizatorii nu vor suporta in nici un fel costurile adiacente (transport, cazare, masa etc) ale participantilor.
In cazul anualrii Cursei pe motiv de forta majora sau din motive care nu depind de organizator taxele de participare nu vor fi restituite.

SECTIUNEA 4. CONDITII ADMINISTRATIVE
4.1. Conditii administrative

Organizarea Cursei Asaltul Lupilor revine Organizatorului care se ocupa de implementarea evenimentului si care va pune la dispozitie toate persoanele necesare (staf pe straseu, voluntari, personal medical etc) pentru o buna desfasurare a evenimentului.
Pe durata desfasurarii evenimentului, participantii nu pot parasi traseul de alergare si nici nu il pot schimba, prin scurtare sau nedepasirea de obstacole, respectand indicatoarele si marcajele puse de organizatori.

Evenimentul va beneficia de asistenta medicala in cazul in care vor fi accidentari, punct care se va afla in apropierea zonei de Start / Finish.

4.2. Conditii generale

Organizatorii se obliga, sa respecte prevederile Legii nr. 677 din 21 noiembrie 2001 (*actualizata*), privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Organizatorii se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor cu caracter personal ale participantilor inscrisi la Cursa si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si al Declaratiei pe proprie raspundere.

Obligatiile organizatorilor:
– Sa asigure punct de informare si punct de prim ajutor
– Sa efectueze sedinta tehnica inainte de inceperea cursei
– Sa marcheze adecvat traseul pentru cursa
– Sa asigure puncte de control si personal adecvat pentru siguranta desfasurarii competitiei
– Sa asigure puncte de hidratare pentru participanti

Participantii la Cursa sunt obligati sa respecte Termenii si conditiile si prezentul Regulament Oficial al Cursei.

Regulamentul Oficial este public conform legislatiei din România, fiind disponibil în mod gratuit oricarui solicitant pe site-ul www.AsaltulLupilor.ro

Organizatorii îsi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament al Cursei, cu obligatia de a face cunoscut acest fapt public, prin e-mail, Facebook si alte retele de socializare si pe site-ul oficial al cursei www.AsaltulLupilor.ro.

Aboneaza-te la newsletter

Shop

 
Magazin Online cu produse originale Asaltul Lupilor.

Date de contact

 

Ne puteti contacta la:

Phone:    040 720.590.422
Mail: contact@AsaltulLupilor.ro
Address: Bucuresti, Romania

Termeni si conditii

 

Prin continuarea navigarii pe acest site declar ca sunt de acord cu: Politica de confidentialitate
Politica privind fisierele cookie
Termenii si conditiile site-ului