Tiberiu Vintiloiu – ambasador Asaltul Lupilor

Cine este Tiberiu Vintiloiu?

Sportul a fost o parte importanta a vietii lui Tiberiu, inca de la varsta de 9 ani, cand tatal sau l-a dus la primul antrenament de handbal. Dupa aceea, el si-a continuat calatoria in viata atletica, urmand Scoala de Educatie Fizica. Si-a impartit majoritatea vietii intre terenul de handbal, sala de antrenamente si cursuri de specialitate.

18 ani de handbal profesionist in Romania si Spania, Master Trainer Fitness Scandinavia cu peste 350 de cursanti ai cursurilor de Antrenor Personal si S.F.T, Personal Trainer Stejarii Country Club, Founder BOOST Performance Academy, Founder Postural Alignment, Preparator Fizic Benny Adegbuyi- Numarul 2 Mondial in Circuitul Profesionist de Kickboxing GLORY, Preparator Fizic Ovidiu Ionescu- participant la Jocurile Olimpice RIO 2016 in tenis de masa, dezvoltator program de antrenamente Asaltul Lupilor precum si al coregrafiilor pentru pierdere in greutate Limitless.

Tibi este un profesionist, de incredere, o persoana degajata si pasionata care, prin experienta sa vasta ne face sa fim mandri ca este ambasadorul nostru.

       

Aboneaza-te la newsletter

Shop

 
Magazin Online cu produse originale Asaltul Lupilor.

Date de contact

 

Ne puteti contacta la:

Phone:    040 720.590.422
Mail: contact@AsaltulLupilor.ro
Address: Bucuresti, Romania

Termeni si conditii

 

Prin continuarea navigarii pe acest site declar ca sunt de acord cu: Politica de confidentialitate
Politica privind fisierele cookie
Termenii si conditiile site-ului