5 uimitoare femei participante la curse cu obstacole

5 uimitoare atlete bloggeri participante la curse cu obstacole care va vor motiva si inspira.

Noroiul este machiajul meu – de Francesca Chiorando

Francesca Chiorando
Francesca este din Manchester, Marea Britanie si a început să fie obesedata de cursele cu obstacole după finalizarea Yorkshire Spartan Sprint în 2013. De atunci a participat la numeroase alte evenimente și chiar a concurat în emisiunea Spartan X, care a fost difuzata la inceputul acestui an. A avut ideea de a începe un blog atunci când a început sa participe la cursele cu obstacole.
Fransesca a contribuit, de asemenea, la o serie de articole care merita citite.
Viziteaza blogul ei – www.mudismymakeup.com

Solovieva.com – de Ekaterina Solovieva

Ekaterina Solovieva
Extrem de rezistenta si participanta activa la cursele cu obstacole, călătore și antrenore de fitness, Ekaterina Solovieva, cunoscuta si sub numele de Solo s-a născut în Siberia, Rusia, si a emigrat in Canada in adolescenta.
Ekaterina a spus că nu a fost niciodată un atlet în copilărie, ea a alergat prima cursa la 20 de ani, moment cand s-a indragostit de tot ceea ce inseamana fitness-ul, exercițiile fizice și nutriția sanatoasa.
Si-a început blog-ul în vara anului 2012 – cu un an înainte de participa la cursa Spartan Death.
Vizitează blog-ul ei: www.solovieva.com

This girl did – de Ami Veronica

Ami Veronica
Ami este din Marea Britanie si a început să participle la cursele cu obstacole cu aproximativ un an în urmă. Odata intrata in comunitatea alergatorilor la curse cu obstacole ea a devenit motivata sa depaseasca unul dintre cele mai mari obstacole din viata – Sindromul oboselii cronice.
Si-a început blog-ul pentru a oferi informații celor interesați să se alăture curselor cu obstacole.
Vizitează blog-ul ei: www.thisgirldid.com

Yo’Mama – de Allison Tai

Allison Tai
Allison (Vancouver, British Columbia, Canada) este antrenoare de fitness si alergatoare de curse cu obstacole. Ea este, de asemenea, o antrenoare full-time pentru cei doi copii mici ai sai, Amelita și Seren.
A castigat in Canada primul UltraBeast Spartan Race, impreuna cu un Super Spartan și mai multe evenimente la Spartan Sprint.
In 2006, Allison a fost lovita de un camion pe autostradă în timp ce mergea cu bicicleta, fracturandu-i pelvisul și brațul.
In prezent sufera de o invaliditate permanentă parțială de 24,5%.
Vizitează blog-ul ei: www.yomamasofit.com

Dirt In Your Skirt – de Margaret Schlachter

Margaret Schlachter
Margaret Schlachter a inceput sa participat prima data la o cursa Spartan Race în 2010. În 2011, ea a luat în serios cursele cu obstacole și a început sa scrie pe blog-ul personal
In scurt timp, blog-ul sau s-a transformat într-un site plin cu recenzii la diferite curse.
Schlachter este membru fondator al mișcării Spartan Chicked. În 2012, ea a devenit prima femeie alergatoare de curse cu obstacole profesionista și a fost clasata pe locul 5 în lume.
Vizitează blog-ul ei: www.dirtinyourskirt.com

       

Leave A Comment

Recent Posts

 
Tehnici de supravietuire iarna
De la adăpostul corporatisto-boem al existenţei noastre desfăşurată timp de 90% din durata unui an în mediu citadin, uităm prea des de capriciile sorţii şi ale hazardului. Iarna este fără nicio îndoială anotimpul cel mai periculos pentru omul pierdut, rătăcit sau ajuns accidental în mijlocul naturii, departe orice locuinţă, sursă de căldură sau hrană. Un
Supravietuirea in teren muntos
Supravietuirea in munti presupune tehnici si proceduri caracteristice. Muntele, asa cum stim si din popor, are legile sale nescrise, pe care daca nu le respecti, platesti, iar pretul într-o astfel de situatie poate fi chiar viata. Pregatirea  pentru a supravietui în munti trebuie sa se axeze pe faptul ca mediul montan este unul extrem de
Cinci motive pentru care trebuie să experimentați o tură în caiace noaptea
Ați auzit despre ture în caiac pe timp de noapte, dar nu suntem siguri că ştiţi la ce vă puteți aștepta din această experiență! Totul se schimbă! Totul va fi trait la superlativ! Dacă îți place gustul aventurii și iubeşti provocările, “Tură în caiace sub clar de lună plină pe lacul Vidraru… dar nu numai…”
Kettlebell – o nouă metodă de a face sport
Kettlebell este o metodă nouă şi diferită de a face sport. Această tehnică a apărut mai întâi în Rusia, in jurul anilor 1800 unde comerciantii in piete foloseau o greutate cu maner pentru a cantari marfa in balanta si care au inceput sa utilizeze aceste greutati si pentru a se intrece intre ei, ulterior a
La Asaltul Lupilor, descoperi razboinicul din tine
Descopera razboinicul ce zace mocnind inauntrul tau! Ocazia este aproape si se numeste Asaltul Lupilor! Cui nu i-ar placea sa aiba ocazia sa participe la un eveniment unde distractia si testarea capacitatilor fizice sa se armonizeze perfect cu oportunitatile de socializare si de petrecere a timpului liber? Cui nu i-ar placea ca macar o data-n
Asaltul Lupilor este cursa tuturor
Ai vreo idee cine se afla pe lista participantilor potentiali la cursa Asaltul Lupilor? Stii cine sunt temerarii decisi sa se inscrie la evenimentul autohton? Poate ca si tu, la fel ca multi altii, ai aflat de Asaltul Lupilor de pe retelele de socializare ori din discutiile de la locul de munca. Sau poate ca

Aboneaza-te la newsletter

Shop

 
Magazin Online cu produse originale Asaltul Lupilor.

Date de contact

 

Ne puteti contacta la:

Phone:    040 720.590.422
Mail: contact@AsaltulLupilor.ro
Address: Bucuresti, Romania

Termeni si conditii

 

Prin continuarea navigarii pe acest site declar ca sunt de acord cu: Politica de confidentialitate
Politica privind fisierele cookie
Termenii si conditiile site-ului