Asaltul Lupilor Camp | 25-27 ianuarie

Asaltul Lupilor Camp va avea loc in perioada 22 – 24 februarie 2019, cu un NUMAR LIMITAT DE LOCURI.

Tabara Asaltul Lupilor isi propune sa fie o provocare pentru  participanti, indiferent de pregatirea lor fizica, si se adreseaza oricarei persoane ce doreste sa descopere cateva din antrenamentele fizice si tactice executate de militarii din trupele speciale.

Antrenamentele (Boot Camp, Tactical Fitness si IKMF Krav Maga) se vor desfasura intr-o locatie de vis, sub supravegherea unor instructori cu peste 20 de ani de experienta in misiuni militare.

Vila 1 – cazare in camera dubla cu baie proprie

VILA 1
 
100% OFF
Cazare in camera DBL baie proprie

PLATA INTEGRAL
680 RON / pers.

PLATA RATA 1
340 RON / pers.

PLATA RATA 2
340 RON / pers.

Vila 2 – cazare in camera dubla, cu o baie la doua camere

VILA 2
 
100% OFF
Cazare in camera DBL cu o baie la doua camere

PLATA INTEGRAL
580 RON / pers.

PLATA RATA 1
290 RON / pers.

PLATA RATA 2
290 RON / pers.

Veti participa la o serie de sesiuni de Boot Camp si Tactical Fitness. Antrenamentele bootcamp vor fi completate de sedintele de initiere in Krav Maga IKMF unde Ionut va preda cele mai relevante solutii pentru situatii violente, iar in cazul sedintelor de Tactical & Dinamic Shooting va veti antrena cu arme de airsoft. (replici care imita armele reale).

In opinia noastra, programele tactice (Boot Camp, IKMF Krav Maga & Tactical Fitness) trebuie sa fie conduse de specialisti in domeniul militar sau de formatori civili autorizati care sa fie capabili sa reflecte spiritul militar si sa ofere suportul necesar pentru a-i ajuta pe participanti sa descopere “razboinicul” din ei.

Programulul tactic are la baza experienta noastra militara si isi doreste sa va ofere antrenamente si experiente unice in Romania. [vezi program]

Scopul taberei este de a provoca forta fizica si psihica a participantilor, promovand totodata camaraderia si lucrul in echipa.
Te vei catara pe franghii, te vei antrena cu cauciucuri si busteni, vei alerga prin rauri, vei trage cu replici care imita perfect armele reale, vei invata tehnici de autoaparare folosite de cele mai profesioniste armate in lupta antitero dar in primul rand te vei distra descoperind “razboinicul” din tine.
Cazarea se face la Pensiunea Piscul Ioanei, o locatie deosebita situata in localitatea Poiana Marului, jud Brasov cu un scor “TuristInfo” de 9,9 demn de invidiat.
Pensiunea este situata la 700 de metri altitudine si ofera o imagine panoramica a muntilor Piatra Craiului si Bucegi, asigurad tot confortul necesar desfasurarii bootcamp-ului Asaltul Lupilor, atat prin intimitatea locatiei cat si prin spatiile foarte generoase. [Vezi cazare]

Mai multe informatii in pagina de Intrebari si Raspunsuri.

Participare la toate sedintele de antrenament din cadrul Asaltul Lupilor Camp conduse de instructori cu experienta, respectiv antrenamente OUTDOOR – Boot Camp, Tactical Fitness, IKMF Krav Maga, Tactical & Dinamic Shooting cu arme de airsoft [Vezi program]
Pachet cazare 3 zile / 2 nopti – cazare 2 nopti in camera dubla, baie proprie sau baie la doua camere (in functie de pachetul ales) la Pensiunea Piscul Ioanei, Poiana Marului, jud. Brasov – TuristInfo rate 9,9 [Vezi cazare]
 6 mese principale (vineri 22 februarie- cina | sambata 23 februarie – meniu complet | duminica 24 februarie – mic dejun si pranz) [Vezi meniu]
O super experienta alaturi de oameni minunati.
RETINETI! – Incepand cu data 07.02.2019 inscrierile se pot face doar achitand INTEGRAL.

„CHRIS”– camp coordinator

CN
Fost Ofiter MapN – misiuni inafara tarii incepand cu Angola 1995
Experienta in numeroase Operatiuni Speciale in diverse zone pe glob ca Private Military Contractor
High Threat Operations Training Team – Force Operations Cours
United States International Training – UN Peace Operation
Organizator Asaltul Lupilor – cursa cu obstacole & mud
…. si CV-ul continua…

„JOHN” – Instructor Civil Krav Maga IKMF, nivel G2


Ionut a fost dintotdeauna pasionat de artele martiale, in copilarie practicand Wu Shu Kung Fu iar de la varsta de 16 a inceput sa practice Kick Boxing, participand chiar la cateva competitii nationale.
Cativa ani mai tarziu, odata cu deschiderea primei scoli IKMF (International Krav Maga Federation) din Romania, el ia contact cu krav maga, fiind fascinat de acest sistem de autoaparare simplu dar incredibil de eficient.
Se dedica intru totul, astfel ca in 2016, dupa sute de ore de pregatire atat in tara cat si in strainatate devine instructor de Krav Maga in cadrul celei mai mari federatii din lume (IKMF).
Calificare: Instructor Civil Krav Maga IKMF, nivel G2

„DUMI” – instructor BootCamp

Dumi Vlad
Fost rugbyst de performanta – multiplu campion national, absolvent al Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport dar și a cursurilor de antrenor personal ale Școlii Internaționale de Fitness-Fitness Scandinavia si-a îmbunătățit atât aptitudinile cât și bagajul de informații.
Scopul sau este acela de a transmite oamenilor obişnuiţi, o parte din pasiunea sa şi să-i îndrume către o viaţă sănătoasă, atât în sala de sport cât şi în afara ei!
Calificare: Antrenor personal & Manager grup fitness

Inscrierea in tabara este conditionata de acceptarea termenilor din contractul cadru al evenimentului.
VEZI CONTRACT CADRU

Vino alaturi de noi pentru a descoperi razboinicul din tine!!!

Mai multe informatii in pagina de Intrebari si Raspunsuri.

Aboneaza-te la newsletter

Shop

 
Magazin Online cu produse originale Asaltul Lupilor.

Date de contact

 

Ne puteti contacta la:

Phone:    040 720.590.422
Mail: contact@AsaltulLupilor.ro
Address: Bucuresti, Romania

Termeni si conditii

 

Prin continuarea navigarii pe acest site declar ca sunt de acord cu: Politica de confidentialitate
Politica privind fisierele cookie
Termenii si conditiile site-ului