Asaltul Lupilor powered by Algernon sponsorizat de Kaufland este o cursă cu obstacole şi noroi de aproximativ 6 km şi 25 de obstacole, necompetitivă şi necronometrată. Este o cursă cursă cu obstacole UNICĂ! Ocazia perfectă de a trăi o experienţă memorabilă alături de prieteni vechi şi noi.

Ediţia a VIII-a a evenimentului este organizată în parteneriat cu CRUCEA ROŞIE ROMÂNĂ Filiala Iaşi şi cu sprijinul PRIMĂRIEI COMUNEI CIUREA, Asociaţiei Cultural-Umanitare FIII SATELOR şi al Grupului de Acţiune Locală COLINELE IAŞILOR şi va avea loc duminică 05 iunie 2022, în comuna Ciurea, judeţul Iaşi.

PREZENTARE CURSĂ

Ediţia a VIII-a a evenimentului te aşteaptă pe un teren accidentat de 6 Km, perfect ca să-ţi testeze limitele.
Vei merge prin pădure, te vei târî prin şanţuri, te vei căţăra pe funii, vei traversa râpe, vei sări peste garduri, te vei împiedica sau nu de rădacinile copacilor şi nu în ultimul rând te vei murdări de noroi … dar te vei distra !

Însă tot ceea ce va conta e sentimentul de mulţumire şi exuberanţă pe care îl vei trăi la linia de FINISH şi pe care nu-l vei uita niciodată.

METODE DE ÎNSCRIERE

Cine poate participa?
Asaltul Lupilor vă oferă o experienţă inedită, amintiri şi muuultă distracţie! Este ocazia perfectă de a trăi o experientă memorabilă alături de prieteni şi/sau colegi!
Evenimentul se adresează tuturor celor care au împlinit 18 ani, şi doresc o experienţă unică dar şi companiilor care vor să le ofere angajaţilor cea mai bună experienţă de team building pe care o vor avea vreodată.

METODE DE ÎNSCRIERE:
Înscriere individuală
Înscriere Echipă (minim 4 persoane)
Înscriere Echipă CORPORATE
(destinată angajaţilor din companii)

Înregistraţi-vă, formaţi echipe şi pregătiţi-vă să trăiţi cea mai mare aventură împreună!

CE PRIMEŞTI

Medalie FINISHER
Tricou oficial Asaltul Lupilor
Tricou personalizat căpitan (*doar echipele)
Brăţară eveniment Asaltul Lupilor
Brăţară acces traseu
Tatuaj temporar
Număr concurs personalizat
Steag oficial Asaltul Lupilor (*doar echipele)
Puncte de hidratare & revitalizare
Fotografii oficiale (se descarcă de pe pagina de Facebook a evenimentului)
Servicii medicale
Spaţii de curăţare & Garderoba
Servicii gratuite BagCheck
Parcare gratuită

TAXĂ DE ÎNSCRIERE

Individual
Preţ: 160 Ron/pers.

Echipă 4-20 persoane
Preţ: 150 Ron/pers.

Echipă + 21 persoane
Preţ: 140 Ron/pers.

Echipă CORPORATE
Destinată angajaţilor din companii

CE TREBUIE SĂ ŞTII

Asaltul Lupilor este despre spirit de echipă, adrenalină şi socializare. Este o cursă necompetitivă şi necronometrată axată pe spiritul de ajutor reciproc între sportivi indiferent dacă se cunosc sau nu. Pentru depăşirea obstacolelor participanţii se pot ajuta, neexistând penalizari.

Noi insistăm să încercaţi depăşirea obstacolelor, cu sau fără ajutor, totuşi indiferent de motiv, dacă NU TRECEŢI UN OBSTACOL:

1) Puteţi continua cursa fară nicio penalizare însă, pentru o experienţa deosebită, vă

2) RECOMANDĂM executarea exerciţiului de penalizare – 30 American Football Burppes
vezi exerciţiu de penalizare.

Sâmbătă 04 iunie, în aceeaşi locaţie, se va desfăşura Asaltul Lupilor Family – cursă cu obstacole şi noroi destinată familiilor cu copii.

ECHIPAMENT RECOMANDAT

1) Este indicat să purtaţi echipament şi încălţăminte trail running, mânuşi fitness şi să nu purtaţi accesorii care vă pot incomoda la depăşirea obstacolelor (brăţari, lănţişoare, unghii false, etc) pe parcursul cursei.

2) Vă recomandăm să aveţi la Dumneavoastră cel puţin un sac de plastic pentru hainele ude/murdare, cât şi haine de schimb și încălţăminte suplimentară.

3) Fără acordul nostru ESTE INTERZIS să purtaţi echipament personalizat cu însemnele altor curse sportive sau companii.

DESPRE CRUCEA ROŞIE ROMÂNĂ

Societatea Naţională de Cruce Roşie din România este o organizaţie umanitară, membră a Mişcării Internaţionale de Cruce Roşie şi Semiluna Roşie, auxiliară autorităţii publice şi abilitată prin lege să asigure asistenţă umanitară în caz de dezastre şi să vină în sprijinul persoanelor vulnerabile.

Conform Legii Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România nr. 139/1995 Art.1 şi Statutului său, Crucea Roşie Română este persoană juridică de drept public, autonomă, neguvernamentală, apolitică şi fără scop patrimonial. Ea îşi desfăşoară activitatea cu caracter umanitar, ca organizaţie de ajutor umanitar, auxiliară a autorităţilor publice.

Există şapte principii fundamentale ale Mişcării Internaţionale de Cruce Roşie şi Semiluna Roşie:
Umanitate;
Imparţialitate;
Neutralitate;
Independenţă;
Voluntariat;
Unitate;
Universalitate.

În viziunea Crucii Roşii, un principiu este o regulă de conduita obligatorie, bazată pe raţiune şi pe experienţă, care guvernează activitatea tuturor componentelor Mişcării, în orice moment.

ASIGURARE

Asigurarea “WolfHelp” este în valoare de 30 Ron / persoană indiferent de perioada sau metoda de înscriere (individual sau echipă) şi presupune returnarea integrală a taxei de înscriere la solicitarea asiguratului.
O persoană asigurată poate solicita rambursarea taxei de înscriere pentru că evenimentul a fost amânat sau pentru că pur şi simplu nu mai doreşte să participe. Nu aveţi obligaţia să găsiţi înlocuitor şi nici nu trebuie să vă justificaţi decizia.
Rambursarea taxei de încriere se face integral la solicitarea asiguratului. Data limită la care puteţi solicita rambursarea fiind 02 iunie ora 09:00.

Asigurarea este nominală. Indiferent dacă sunteţi înscris(ă) individual sau în cadrul unei echipe, pentru a vă putea bucura de avantajele asigurării trebuie să o achiziţionaţi individual.
Asigurarea NU ESTE TRANSMISIBILĂ.
Solicită asigurare!

DOCUMENTE IMPORTANTE

1. Declaraţie unică pe proprie răspundere
Indiferent de metoda de înscriere (Individual sau Echipă), participarea la eveniment este condiţionată de predarea Declaratiei completată şi semnată de fiecare participant în parte.
2. Regulament oficial al cursei
Este obligatoriu ca toţi participanţii să cunoască regulamentul oficial al cursei.
Participarea la cursă presupune automat acceptarea necondiţionată a Regulamentului.

FAQ

Pentru mai multe informaţii accesaţi pagina FAQ.

LOCAŢIE

POWERED BY

SPONSOR

PARTENERI PRINCIPALI

PARTENER MEDIA PRINCIPAL

EVENIMENT SUSŢINUT DE

Aboneaza-te la newsletter

Shop

 
Magazin Online cu produse originale Asaltul Lupilor.

Date de contact

 

Ne puteti contacta la:

Phone:    040 720.590.422
Mail: contact@AsaltulLupilor.ro
Address: Bucuresti, Romania

Termeni si conditii

 

Prin continuarea navigarii pe acest site declar ca sunt de acord cu: Politica de confidentialitate
Politica privind fisierele cookie
Termenii si conditiile site-ului