Asaltul Lupilor, cursa razboinicilor moderni

Asaltul-Lupilor,-cursa-razboinicilor-moderni
Unii le numesc curse cu obstacole ori ”spartan races”. Altii le spun ”mudruns” sau curse prin noroi. Insa indiferent de denumirea atribuita, reprezinta reprezinta cursa razboinici moderni – inca o ocazie de a face miscare in aer liber, ce pare sa fie primita cu mult entuziasm de toti cei care au declarat razboi sedentarismului.
Cursele cu obstacole se numara printre cele mai noi forme de fitness ce se bucura de succes la nivel international.

Asaltul Lupilor – cursa cu obstacole 100% romaneasca
Prima cursa autohtona cu obstacole pe teren accidentat este astfel conceputa incat sa puna la incercare capacitatile fizice ale atletilor. Insa dincolo de rezistenta si de forta, organizatorii isi propun sa provoace participantii, oferindu-le acestora posibilitatea sa-si depaseasca limitele.
In acest mod, fiecare ”dac” are sansa sa descopere emotii si senzatii cat mai incitante si sa treaca prin stari comparabile cu cele incercate de razboinicii de alta data in momentul bataliilor. De aici si denumirea evenimentului competitional desfasurat in aer liber, inspirat de pregatirea militara extrem de rigida a soldatilor, exemple de forta si putere, calitati duse pana dincolo de limitele normalului.
Cursa spartana romaneasca  – Asaltul Lupilor. Latura provocatoare este data tocmai de conditiile extreme in care  se desfasoara evenimentele.

Prin ce se caracterizeaza Asaltul Lupilor?
a. Adrenalina pura
Cursa are loc in mai multe tari, fenomenul extinzandu-se de la un an la altul, intocmai ca o adevarata epidemie. Insa in loc de victime, lasa in urma adevarati razboinici. Si indiferent de locatie, le permite participantilor sa iasa din anonimat si din banalitate.
Asaltul Lupilor le permite tuturor sa se confrunte cu diverse provocari ce lasa sa iasa la iveala abilitati nestiute, de cele mai multe ori ”camuflate” de rutina zilnica. Ii permite oricarui participant sa simta gustul de adrenalina pura, fara sa stie de fapt incotro i se vor indrepta pasii.

b. Spiritul de grup
Aici primeaza spiritul de grup. Persoanele individualiste fie renunta la propriile convingeri dominate de egoism, fie vor renunta la inscriere si implicit, la participare. Pentru ca Asaltul Lupilor este o cursa de echipa si nu una individuala.
Fiecare obstacol se va depasi in grup, adica daca este nevoie, cu ajutorul pretios al coechipierilor. Doar astfel participantii vor simti efectul sinergic al cursei. Vor simti ca si cum ar fi vorba despre un singur trup directionat catre acelasi obiectiv, intocmai ca in cazul armatelor.

c. Divertisment si prietenie
Una dintre insusirile ce transforma cursa spartana intr-un eveniment cu totul special, sunt legaturile ”infiripate” intre participanti. Pentru ca in raport cu restul tovarasilor de echipa, fiecare da tot ce-i mai bun, pana la ultima picatura de energie.
Iar acest joc de echipa, aparte relatiile de prietenie sau adrenalina pura, mai inseamna si distractie cat incape. Sa nu fie atunci acesta un motiv de luat in seama pentru a participa impreuna cu prietenii si colegii de munca?

Asa cum fiecare poate deduce, mai mult decat o competitie, Asaltul Lupilor este o cursa colectiva, unde primeaza divertismentul si nu dorinta de a iesi invingatori.

       

Leave A Comment

Recent Posts

 
Cinci motive pentru care trebuie să experimentați o tură în caiace noaptea
Ați auzit despre ture în caiac pe timp de noapte, dar nu suntem siguri că ştiţi la ce vă puteți aștepta din această experiență! Totul se schimbă! Totul va fi trait la superlativ! Dacă îți place gustul aventurii și iubeşti provocările, “Tură în caiace sub clar de lună plină pe lacul Vidraru… dar nu numai…”
Kettlebell – o nouă metodă de a face sport
Kettlebell este o metodă nouă şi diferită de a face sport. Această tehnică a apărut mai întâi în Rusia, in jurul anilor 1800 unde comerciantii in piete foloseau o greutate cu maner pentru a cantari marfa in balanta si care au inceput sa utilizeze aceste greutati si pentru a se intrece intre ei, ulterior a
La Asaltul Lupilor, descoperi razboinicul din tine
Descopera razboinicul ce zace mocnind inauntrul tau! Ocazia este aproape si se numeste Asaltul Lupilor! Cui nu i-ar placea sa aiba ocazia sa participe la un eveniment unde distractia si testarea capacitatilor fizice sa se armonizeze perfect cu oportunitatile de socializare si de petrecere a timpului liber? Cui nu i-ar placea ca macar o data-n
Asaltul Lupilor este cursa tuturor
Ai vreo idee cine se afla pe lista participantilor potentiali la cursa Asaltul Lupilor? Stii cine sunt temerarii decisi sa se inscrie la evenimentul autohton? Poate ca si tu, la fel ca multi altii, ai aflat de Asaltul Lupilor de pe retelele de socializare ori din discutiile de la locul de munca. Sau poate ca
4 motive pentru care sa-ti convingi prietenii sa formati o echipa
Uneori, oamenii pur si simplu nu vor sa fie ei primii atunci cand vine vorba de a incerca ceva nou. 1. Preia initiativa, e cazul sa fii lider! Odata ce le spui prietenilor tai ca ai de gând sa te inscrii, dar ca ai si nevoie de suportul lor, si in acelasi timp si tu
Descopera cum sa devii un „lup” adevarat!
Asaltul Lupilor este cea mai cunoscută și iubită cursă cu obstacole din România, un concept 100% romanesc, ci nu o franciza. Diversitatea consta si in numarul obstacolelor ce trebuie depasite. Poate fi vorba despre ziduri inalte de 3 m sau de gropi pline cu noroi in care risti sa te afunzi. Participantii, interesati de aceasta

Aboneaza-te la newsletter

Shop

 
Magazin Online cu produse originale Asaltul Lupilor.

Date de contact

 

Ne puteti contacta la:

Phone:    040 720.590.422
Mail: contact@AsaltulLupilor.ro
Address: Bucuresti, Romania

Termeni si conditii

 

Prin continuarea navigarii pe acest site declar ca sunt de acord cu: Politica de confidentialitate
Politica privind fisierele cookie
Termenii si conditiile site-ului