Dragi părinţi, vă aşteptăm sâmbătă 04 iunie, în Ciurea, judeţul Iaşi la ediţia a VI-a a evenimentului Asaltul Lupilor Family cursă cu obstacole şi noroi, powered by Algernon sponsorizat de Kaufland.
Vă oferim ocazia perfectă de a trăi experienţe memorabile alături de copilul Dumneavoastră. Asaltul Lupilor Family nu este o competiţie, este o cursă cu obstacole şi noroi, destinată familiilor cu copii, de 2 – 3 km, necompetitivă şi necronometrată, care îşi propune să ofere familiilor momente unice şi de calitate petrecute împreună.

Asaltul Lupilor Family este o cursă unică care oferă copiilor şansa de a se implica alături de parinţi, în activităţi provocatoare în depăşirea obstacolelor.
Ediţia a VI-a a evenimentului este organizată în parteneriat cu CRUCEA ROŞIE ROMÂNĂ Filiala Iaşi şi cu sprijinul PRIMĂRIEI COMUNEI CIUREA, Asociaţiei Cultural-Umanitare „FIII SATELOR” şi al Grupului de Acţiune Locală „COLINELE IAŞILOR” şi va avea loc sâmbătă 04 iunie 2022, în comuna Ciurea, judeţul Iaşi.

Duminică 05 iunie, în aceeaşi locaţie, se va desfăşura Asaltul Lupilor – cursă cu obstacole şi noroi destinată persoanelor de peste 18 ani.

CE TREBUIE SĂ ŞTII

Evenimentul presupune parcurgerea de către fiecare familie (copil alături de minim un părinte) a unui traseu de 2 – 3 km şi depăşirea unui număr de aproximativ 15 de obstacole.
Cursa este necompetitivă şi necronometrată, nu există limită de timp pentru parcurgerea traseului şi nici penalizări în cazul nedepăşirii unui obstacol.
Organizatorii încurajează toate familiile participante să se bucure de experienţa trăită şi să abordeze cursa în mod propriu.
Înscrierea se face în familie – minim un părinte şi un copil (vârsta minimă recomandată 4 ani).

CE PRIMEŞTI

Medalie FINISHER / persoană
Brăţară eveniment Asaltul Lupilor / persoană
Brăţară acces traseu / persoană
Tatuaj temporar / persoană
Număr concurs personalizat / persoană
Puncte de hidratare & revitalizare
Fotografii oficiale (se descarcă de pe pagina de Facebook a evenimentului)
Servicii medicale
Spaţii de curăţare & Garderoba
Servicii gratuite BagCheck
Parcare gratuită

Preţ special în limita a 300 de locuri *

* Oferta se supune unor termeni şi condiţii. Mai multe informaţii în regulamentul cursei.
** Tricoul oficial poate fi achiziţionat separat contra cost

PREŢ / familie Înscrie familie
90 Ron – familie 2 persoane
(1 părinte + 1 copil)
120 Ron – familie 3 persoane
(1 părinte + 2 copii sau 2 părinţi + 1 copil)
150 Ron – familie 4 persoane
(2 părinţi + 2 copii sau 1 părinte + 3 copii)
180 Ron – familie 5 persoane
(2 părinţi + 3 copii)

ÎNSCRIE FAMILIE

VALORILE EVENIMENTULUI

TEAMWORK
Spiritul de echipă este o calitate importantă care pregăteşte copii pentru provocările vieţii de adult şi îi ajută să înveţe cele mai bune mijloace pentru a reuşi în viaţă.

DISTRACŢIE CU UN SCOP
Cursa contribuie la construirea încrederii şi a stimei de sine, la dezvoltarea abilităţilor de învăţare, leadership, teambuilding, aventură în aer liber şi distracţie.

EDUCAŢIE PENTRU VIAŢĂ
Oferim copiilor şansa de a se implica în activităţi provocatoare, de a depăşi obstacolele, încurajam diversitatea, legăm noi prietenii. Asaltul Lupilor Family ajută la dezvoltarea potenţialului fiecarui copil responsabilizându-l şi insuflându-i valori clare.

PROVOCARE PENTRU ADULŢI
Participând alături de copii şi ajutându-i, dacă este nevoie, să depăşească obstacolele, aveţi posibilitatea de a întări relaţia cu copilul Dumneavoastră şi a experimenta momente unice alături de el. Părinţii se află la rândul lor într-un proces continuu de dezvoltare personală prin experientele pe care le trăiesc alături de cei mici.

DESPRE CRUCEA ROŞIE ROMÂNĂ

Societatea Naţională de Cruce Roşie din România este o organizaţie umanitară, membră a Mişcării Internaţionale de Cruce Roşie şi Semiluna Roşie, auxiliară autorităţii publice şi abilitată prin lege să asigure asistenţă umanitară în caz de dezastre şi să vină în sprijinul persoanelor vulnerabile.

Conform Legii Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România nr. 139/1995 Art.1 şi Statutului său, Crucea Roşie Română este persoană juridică de drept public, autonomă, neguvernamentală, apolitică şi fără scop patrimonial. Ea îşi desfăşoară activitatea cu caracter umanitar, ca organizaţie de ajutor umanitar, auxiliară a autorităţilor publice.

Există şapte principii fundamentale ale Mişcării Internaţionale de Cruce Roşie şi Semiluna Roşie:
Umanitate;
Imparţialitate;
Neutralitate;
Independenţă;
Voluntariat;
Unitate;
Universalitate.

În viziunea Crucii Roşii, un principiu este o regulă de conduita obligatorie, bazată pe raţiune şi pe experienţă, care guvernează activitatea tuturor componentelor Mişcării, în orice moment.

ASIGURARE

Asigurarea “WolfHelp” este în valoare de 30 Ron / persoană indiferent de perioada sau metoda de înscriere şi presupune returnarea integrală a taxei de înscriere la solicitarea asiguratului.
O persoană asigurată poate solicita rambursarea taxei de înscriere pentru că evenimentul a fost amânat sau pentru că pur şi simplu nu mai doreşte să participe. Nu aveţi obligaţia să găsiţi înlocuitor şi nici nu trebuie să vă justificaţi decizia.
Rambursarea taxei de încriere se face integral la solicitarea asiguratului. Data limită la care puteţi solicita rambursarea fiind 02 iunie ora 09:00.

Asigurarea este nominală. Indiferent de numărul de membri ai familiei înscrise, pentru a vă putea bucura de avantajele asigurării trebuie să o achiziţionaţi individual.
Asigurarea NU ESTE TRANSMISIBILĂ.
Solicită asigurare!

DOCUMENTE IMPORTANTE

1. Declaraţie unică pe proprie răspundere
Participarea la eveniment este condiţionată de predarea Declaratiei completată şi semnată de către fiecare părinte/părinţi în parte.
2. Regulament oficial al cursei
Este obligatoriu ca toţi participanţii să cunoască regulamentul oficial al cursei.
Participarea la cursă presupune automat acceptarea necondiţionată a Regulamentului.

FAQ

Pentru mai multe informaţii accesaţi pagina FAQ.

LOCAŢIE

POWERED BY

SPONSOR

PARTENERI PRINCIPALI

PARTENER MEDIA PRINCIPAL

EVENIMENT SUSŢINUT DE

Aboneaza-te la newsletter

Shop

 
Magazin Online cu produse originale Asaltul Lupilor.

Date de contact

 

Ne puteti contacta la:

Phone:    040 720.590.422
Mail: contact@AsaltulLupilor.ro
Address: Bucuresti, Romania

Termeni si conditii

 

Prin continuarea navigarii pe acest site declar ca sunt de acord cu: Politica de confidentialitate
Politica privind fisierele cookie
Termenii si conditiile site-ului