Asaltul Lupilor Family Mud Race NU ESTE O COMPETITIE, este o cursa cu obstacole & mud, destinata familiilor cu copii, de aproximativ 2-3 km, necompetitiva si necronometrata, care isi propune sa ofere familiilor momente unice si de calitate petrecute impreuna.

Inscrierea se face in familie de minim  1 parinte + 1 copil (varsta minima recomandata 4 ani) si nu exista limita de timp pentru parcurgerea traseului. Organizatorii incurajeaza toate familiile participante sa se bucure de experienta traita si sa abordeze cursa in mod propriu.
Evenimentul insumeaza 4 valori esentiale ale unei societati moderne:
TEAMWORK
Spiritul de echipa este o calitate importanta care pregateste copii pentru provocarile vietii de adult si ii ajuta sa invete cele mai bune mijloace pentru a reusi in viata.
DISTRACTIE CU UN SCOP
Cursa contribuie la construirea increderii si a stimei de sine, la dezvoltarea abilitatilor de invatare, leadership, teambuilding, aventura in aer liber si distractie.
EDUCATIE PENTRU VIATA
Oferim copiilor sansa de a se implica in activitati provocatoare, de a depasi obstacolele, incurajam diversitatea, legam noi prietenii.
Asaltul Lupilor Junior ajuta la dezvoltarea potentialului fiecarui copil responsabilizandu-l si insuflandu-i valori clare.
PROVOCARE PENTRU ADULTI
Participand alaturi de copii si ajutandu-i, daca este nevoie, sa depaseasca obstacolele, aveti posibilitatea de a intari relatia cu copilul si a experimenta momente unice alaturi de el. Parintii se afla la randul lor intr-un proces continuu de dezvoltare personala prin experientele pe care le traiesc alaturi de cei mici.

Asaltul Lupilor Family Mud Race este ocazia perfecta de a trai experiente memorabile alaturi de familie.

Evenimentul se va desfasura sambata 09 iunie in Phoenix Extreme Park Cernica iar participarea se face in familie de minim 1 parinte si 1 copil.

Taxa de participare include:

– Medalie oficiala pentru fiecare participant
– Numar concurs personalizat pentru fiecare participant
– Produse parteneri & More (Vezi Kit si Servicii incluse)
RETINETI! – Cu cat sunteti mai aproape de data evenimentului preturile vor creste. (Vezi taxa de participare)

Detaliile cursei si modul de desfasurare sunt prezentate detaliat in Regulamentul oficial, participarea se face doar pe baza unei
DECLARATII PE PROPRIE RASPUNDERE. [descarca declaratie parinte] | [descarca declaratie copil]

Mai multe detalii in pagina FAQ.

Daca iubesti ceea ce facem si vrei sa te alaturi ca voluntar echipei “Asaltul Lupilor” te rugam sa completezi formularul de aici.

EVENIMENTE ``THE ADVENTURERS``

SPONSORI

PARTENERI MEDIA

EVENIMENT SUSTINUT DE

       

Aboneaza-te la newsletter

Shop

 
Magazin Online cu produse originale Asaltul Lupilor.

Date de contact

 

Ne puteti contacta la:

Phone:    040 720.590.422
Mail: contact@AsaltulLupilor.ro
Address: Bucuresti, Romania

Termeni si conditii

 

Prin continuarea navigarii pe acest site declar ca sunt de acord cu: Politica de confidentialitate
Politica privind fisierele cookie
Termenii si conditiile site-ului