Asaltul Lupilor, un eveniment recomandat de GOKID! Vezi toate evenimentele pentru copii din weekendul acesta

colaj fb

Se apropie weekendul, vremea se indreapta si ne putem planifica iesiri. Ca la fiecare sfarsit de saptamana iti aducem cele mai importante recomandari GOKID de evenimente pentru copii in pentru weekendul 27-29 mai 2016. Vezi aici toate evenimentele pentru copii din weekend.

EVENIMENT SPORTIV. Duminica 19 iunie urmeaza sa aiba loc in parcul Pantelimon din Bucuresti a treia editie a cursei cu obstacole si alergare prin noroi Asaltul Lupilor, cel mai FUN si provocator eveniment sportiv programat in capitala. Cursa va avea ca destinatari persoanele dispuse sa incerce noi provocari, mai putin conformiste si copiii de 4-12 ani care pot participa la cursa Asaltul Lupilor Puppy.

VINERI 27 MAI 2016 – RECOMANDARI GOKID DE EVENIMENTE PENTRU COPII

SPECTACOL. La ora 18:30, la ora 18:30, Kindi va asteapta la un spectacol de teatru de umbre si muzica live: “Elefantelul curios”. Prin sunete și umbre purcedem împreună cu elefantul-copil prin lumea misterioasă a junglei africane.

SEMINAR. De ce se trezesc copiii noaptea?
Care este diferenta intre semne de somn si semne de oboseala?
Cum pot sa il ajut pe copil sa doarma toata noaptea si sa aiba un atasament sigur?
Te invitam sa afli raspunsurile la aceste intrebari si altele joi 2 iunie, de la ora 18:30, laSeminarul despre somnul copilului: “Ajuta-l sa doarma mai bine”, sustinut de Mona Ciurezu la Funny Land.

VACANTA. Nu se stie cine si cand a inventat Vacanta de Vara, dar sigur a fost cineva extrem de inspirat! Pentru copiii Dvs. dragi va propunem un Program de Vacanta extraordinar, cu multe activitati creative, recreative si educative. La Scoala de Vara de la Cei Trei Muschetari!

SAMBATA 28 MAI 2016 – RECOMANDARI GOKID DE EVENIMENTE PENTRU COPII 

ATELIER. Apa care se teleporteaza sau apa calatoare sună a magie, însă laExperimente cu reacție și distracție veți vedea că totul este știință! Clubul Copiilor Isteți vă invită la al patrulea modul de ateliere de experimente pentru copii 5 ani – 8 ani. Haideți să descoperim împreună cea mai bună combinație de joacă, socializare și invătare!

TEATRU. Teatrul din Podul meu vă aşteaptă sâmbătă 28 mai la orele 18:30 la Căsuţa Aventurilor să descoperiţi “Aventurile lui Long Tom şi ale Cufărului său de pietre preţioase”, un spectacol de teatru-muzical realizat în versuri, cu scenariul şi regia lui Voicu Hetel.

SPECTACOL. Ii invitam pe copiii de toate varstele sa se bucure de spectacolul pentru copii de 3-10 ani Printesa si bobul de mazare. Unul din cele mai frumoasele basme ale copilariei este pus in scena cu un umor adecvat copiilor.

SPECTACOL. Sunteti asteptati la “Poveştile pietrelor”, un spectacol cu multe informatii nonverbale despre pietre, urmat de un atelier creativ pentru copii de 1-4 ani. Un spectacol senzorial prin care ne propunem să le aducem celor mici cât mai multe informaţii nonverbale despre pietre: textură, culoare, asemanare, sunet, joc.

ATELIER. Lumea lui MOMO va invita la Calatorie in lumea hobbitilor, un atelier de cunoastere si explorare pentru copii de 6-10 ani, cu Oana Bernecher – instructor educatie creativa.

Vezi toate evenimentele de sambata 28 mai

ATELIER. Pe 1 IUNIE 2016 la ora 17:00, ai ocazia să înveți programare cu personajele Minecraft! Invata sa programezi un joc Minecraft propriu, secvențialitatea comenzilor, identificarea pattern-urilor, utilizarea procedurilor și a buclelor. Invită-ți familia, colegii sau prietenii și încercați Hour of Code (Ora de Programare) la STEP IT Academy Bucharest.

TABARA. Ultimele locuri disponibile la Tabara Micului Mester Olar, o Tabara de Creatie, Aventura si Explorare in Parcul National Bucegi, adresata copiilor cu varsta de peste 7 ani! Perioada: 26 iunie – 1 Iulie.

DUMINICA 29 MAI 2016 – RECOMANDARI GOKID DE EVENIMENTE PENTRU COPII

SPECTACOL. Coco si Zaza sunt doi aricei simpatici si pusi pe sotii, care sunt in cautarea unei noi casute si ajung in Oraselul Povestilor. In spectacolul interactiv cu marionete pentru copii la Teatrul Coquette – Pericol in oraselul povestilor.

SPECTACOL. Trupa de teatru muzical pentru copii PAM PAM vă invită duminică, 29 mai, la spectacolul Calatorie muzicala pe aripile vantului, spectacol muzical pentru copii.

SPECTACOL. Vă invităm să aflați povestea celor doi prieteni amuzanți și puși pe șotii, Lolo și Bolo. Cei doi sunt ucenici la Școala de Vrăjitorie și se află sub tutela profesorului-magician Fus. In spectacolul pentru copii Lolo, Bolo și Grifonul de la Lente&sotron.

Vezi toate evenimentele de duminica 29 mai

       

Leave A Comment

Recent Posts

 
Team Building Iaşi, Activităţi Team Building Iaşi
Ce are de oferit Asaltul Lupilor unei echipe corporate sau unui team building pentru companiile din Iaşi? O întrebare mai bună: ce nu are? Am grupat principalele motive pentru care participarea la #Asalt reprezintă o bună activitate de teambuilding. 5 SFATURI TEAM BUILDING 1. Veți obține creearea unor legături “speciale” între membri echipei Asaltul Lupilor
Interviu cu un volunar: Alexandra Ionovici
Crucea Rosie m-a adoptat inca de la prima activitate. Nu eram sigura pe mine la inceput, dar in scurt timp m-am atasat de tot ce înseamnă Crucea Rosie. 1. Spune-ne câteva cuvinte despre tine Numele meu este Ale. Sunt studenta la psihologie. Sunt voluntara la Crucea Rosie din 2019. Sunt pasionata de calatorii, muzica, festivaluri,
Interviu cu un volunar: Budeanu Iuliana-Anca
„Nu poți trăi o zi perfecta fără să faci ceva pentru cineva care nu te va răsplăti niciodată!” – John Wooden – 1. Spune-ne câteva cuvinte despre tine Numele meu este Budeanu Iuliana-Anca, am 25 de ani și sunt de profesie asistent medical generalist iar din anul 2017 voluntar în cadrul Societății Naționale de Cruce
Interviu cu un volunar: Budu Robert-Gabriel
Budu Robert-Gabriel înainte de a deveni voluntar se așeza pe scaun și nu vorbea deloc, însă odată intrat în familia de la Crucea Rosie Filiala Iasi a devenit un nou Robert, un Robert mult mai bun…. care…. „…a învâțat să acorde primul-ajutor, un lucru care i se pare foarte woow, având în vedere că așa
Interviu cu un voluntar: Ursache Carmina Florentina
Îndrăgostită de sport, aventură şi muzică pe Carmina o vei întâlni la foarte multe evenimente ca voluntar, alături de cei cu care împărtăşeşte aceaşi pasiune – aceea de a ajuta! Spune-ne câteva cuvinte despre tine Numele meu este Ursache Carmina și sunt studenta în anul I la facultatea de Geografie si geologie. M-am înscris ca
Tehnici de supravietuire iarna
De la adăpostul corporatisto-boem al existenţei noastre desfăşurată timp de 90% din durata unui an în mediu citadin, uităm prea des de capriciile sorţii şi ale hazardului. Iarna este fără nicio îndoială anotimpul cel mai periculos pentru omul pierdut, rătăcit sau ajuns accidental în mijlocul naturii, departe orice locuinţă, sursă de căldură sau hrană. Un

Aboneaza-te la newsletter

Shop

 
Magazin Online cu produse originale Asaltul Lupilor.

Date de contact

 

Ne puteti contacta la:

Phone:    040 720.590.422
Mail: contact@AsaltulLupilor.ro
Address: Bucuresti, Romania

Termeni si conditii

 

Prin continuarea navigarii pe acest site declar ca sunt de acord cu: Politica de confidentialitate
Politica privind fisierele cookie
Termenii si conditiile site-ului