Asaltul Lupilor este cea mai cunoscuta si iubita cursa cu obstacole & mud din Romania, fiecare editie inregistrand o crestere constanta de participanti.

Alegerea numelui cursei cu obstacole & mud a fost facuta plecand de la faptul ca lupul este unul din animalele emblematice, atat in mitologia romaneasca si europeana cat si in cadrul celorlalte continente, inca din cele mai vechi timpuri.

Evenimentul consta in parcurgerea de catre participantii, a unui traseu de aproximativ 5-6 km, pe parcursul caruia trebuie sa depaseasca un numar de obstacole. Obstacolele sunt concepute in asa fel incat sa testeze capacitatile fizice si psihice ale concurentilor, in deplina siguranta si intr-un mod cat mai distractiv.

Evenimentul este organizat de catre Asociatia non-profit RunCorp, iar in 2018 va avea loc, pe parcursul a doua zile, in PHOENIX EXTREME PARK, pe 9 si 10 iunie cea de a V-a editie, care va contine 3 curse.
Mai multe detalii in pagina FAQ.

ALEGETI CURSA! INTRA IN HAITA!

ASALTUL LUPILOR 10 IUNIE
– cursa necompetitiva orientata spre echipe

Asaltul Lupilor Bucuresti editia a V-a

ASALTUL LUPILOR BEAST 09-10 IUNIE
– cursa competitiva

asaltul lupilor beast

ASALTUL LUPILOR FAMILY MUD RACE 09 IUNIE
– cursa necompetitiva

asaltul lupilor junior family mud race

Am reusit sa organizam un eveniment sportiv non-traditional, la care sa poata participa orice persoana, indiferent de aptitudinile si conditia sa fizica, concetrandu-ne pe ajutorul reciproc si neconditionat intre sportivi pentru atingerea telului comun – trecerea liniei de sosire de catre toti participantii.
Prin caracterul sau, o cursa cu obstacole reprezinta o provocare pentru orice persoana, iar noi militam pentru o viata sanatoasa prin sport si ne dorim sa transformam o competitie sportiva intr-un prilej de distractie si socializare.

DE FAPT . . .
Ne place sa credem ca Asaltul Lupilor este mai mult decat o cursa cu obstacole … reprezinta o comunitate de valori, ce intruneste curajul si spiritul de camaraderie, calitati adeseori ascunse, dar care exista in fiecare dintre noi.

Alte proiecte Asaltul Lupilor:
Asaltul Lupilor Camp – tabara de pregatire (bootcamp & fitness tactic)
Jocurile Haitei – tabara de familie
The Adventurers – program de Aventura (drumetii montante & more)

SPONSORI

PARTENERI

PARTENERI MEDIA

SALI PARTENERE

       

Leave A Comment

Aboneaza-te la newsletter

Shop

 
Magazin Online cu produse originale Asaltul Lupilor.

Date de contact

 

Ne puteti contacta la:

Phone:    040 720.590.422
Mail: contact@AsaltulLupilor.ro
Address: Bucuresti, Romania

Termeni si conditii

 

Prin continuarea navigarii pe acest site declar ca sunt de acord cu: Politica de confidentialitate
Politica privind fisierele cookie
Termenii si conditiile site-ului