Asaltul Lupilor este cursa tuturor

asaltul lupilor

Ai vreo idee cine se afla pe lista participantilor potentiali la cursa Asaltul Lupilor? Stii cine sunt temerarii decisi sa se inscrie la evenimentul autohton?

Poate ca si tu, la fel ca multi altii, ai aflat de Asaltul Lupilor de pe retelele de socializare ori din discutiile de la locul de munca. Sau poate ca intamplator, in cautare de noi provocari fizice si psihice, ai ”aterizat” pe acest website.

Citind printre randuri, este posibil sa te intrebi care sunt abilitatile necesare pentru a participa la o cursa cu obstacole. Poti fi ”burdusit” cu talente sportive si perfomante fizice. La fel de bine poti imbraca haina incepatorului pus in fata unei provocari in adevaratul sens al cuvantului.

Infatisarea participantului tipic

Un lucru este cert. Cu sau fara vreo indemanare innascuta ori dobandita, daca vrei cu adevarat, te poti descurca la fel de bine. Pentru ca aici, important este sa participi, nu sa castigi. Conteaza mai mult sa duci la bun sfarsit cursa pe teren accidentat, decat sa o termini pe primul loc.

Indiferent de pozitia ocupata dupa parcurgerea traseului lung de 5 kilometri in slalom printre cele mai provocatoare obstacole, te vei simti castigator. Totul depinde de capacitatea de a-ti depasi propriile limite, de forta si dorinta de a trece linia de sosire ca un adevarat campion ce ”imbraca” totusi haina omului de rand.

Unora le place sa faca jogging in aer liber, in timp ce unii cu greu se dezlipesc de confortul salilor de fitness. Unii adora sa se confrunte cu toate provocarile vietii, iar altii sa analizeze cu atentie fiecare pas facut si fiecare imbucatura ce trebuie sa poarte eticheta ”bio”.

Printre ei te poti numara si TU. Analizand fiecare tipologie, vei vedea cat iti seamana, desi in prima instanta ai fost tentat sa crezi ca o intreaga prapastie s-a asternut intre tine si indrazneala “lupilor”.

E doar o chestiune de ritm… si de vointa

Se spune ca nu conteaza de unde vii, ci incotro te indrepti. Daca ai avut vreodata senzatia ca urmaresti ceva, fara sa stii cu precizie ce anume, te poti simti dezorientat… pana intr-un punct.

Ai nevoie de timp si de un imbold care sa te directioneze in sensul corect, dupa care chiar cand te astepti mai putin, vei descoperi esenta. Vei descoperi scopul de a carui existenta nici nu erai sigur.

Si doar timpul este cel care iti va putea stabili cu precizie motivele ce te-au indemnat sa fii prezent intr-un anume loc si sa actionezi. Doar timpul, daca vei sti cum sa-l folosesti pana ce se va da startul cursei cu obstacole, iti va fi garant ca ai facut alegerea corecta.

Uneori, fara o buna doza de adrenalina pura, viata se poate dovedi inodora si la fel de banala ca mediocritatea ce-o ”imbraca”. Totul depinde de ritmul pe care ti-l impui, de telul pe care ti-l fixezi si mai ales de vointa.

Si toate pornesc simultan din cele mai nestiute adancimi ale sufletului tau, fara sa fie conditionate de vreo performanta atletica deosebita si fara sa fie umbrite de capacitatile fizice si psihice ale ”rivalilor”.

Pentru ca Asaltul Lupilor este cursa tuturor, in special a celor mai putin inzestrati de ursitoare. Este cursa celor ce nu pot fi inclusi in nicio categorie de performata, decat poate in grupul persoanelor care, indiferent de varsta, profesie, sex si conditie sociala, au decis sa lupte cu sedentarismul, obezitatea si stilul de viata dezechilibrat.

       

Leave A Comment

Recent Posts

 
Team Building Iaşi, Activităţi Team Building Iaşi
Ce are de oferit Asaltul Lupilor unei echipe corporate sau unui team building pentru companiile din Iaşi? O întrebare mai bună: ce nu are? Am grupat principalele motive pentru care participarea la #Asalt reprezintă o bună activitate de teambuilding. 5 SFATURI TEAM BUILDING 1. Veți obține creearea unor legături “speciale” între membri echipei Asaltul Lupilor
Interviu cu un volunar: Alexandra Ionovici
Crucea Rosie m-a adoptat inca de la prima activitate. Nu eram sigura pe mine la inceput, dar in scurt timp m-am atasat de tot ce înseamnă Crucea Rosie. 1. Spune-ne câteva cuvinte despre tine Numele meu este Ale. Sunt studenta la psihologie. Sunt voluntara la Crucea Rosie din 2019. Sunt pasionata de calatorii, muzica, festivaluri,
Interviu cu un volunar: Budeanu Iuliana-Anca
„Nu poți trăi o zi perfecta fără să faci ceva pentru cineva care nu te va răsplăti niciodată!” – John Wooden – 1. Spune-ne câteva cuvinte despre tine Numele meu este Budeanu Iuliana-Anca, am 25 de ani și sunt de profesie asistent medical generalist iar din anul 2017 voluntar în cadrul Societății Naționale de Cruce
Interviu cu un volunar: Budu Robert-Gabriel
Budu Robert-Gabriel înainte de a deveni voluntar se așeza pe scaun și nu vorbea deloc, însă odată intrat în familia de la Crucea Rosie Filiala Iasi a devenit un nou Robert, un Robert mult mai bun…. care…. „…a învâțat să acorde primul-ajutor, un lucru care i se pare foarte woow, având în vedere că așa
Interviu cu un voluntar: Ursache Carmina Florentina
Îndrăgostită de sport, aventură şi muzică pe Carmina o vei întâlni la foarte multe evenimente ca voluntar, alături de cei cu care împărtăşeşte aceaşi pasiune – aceea de a ajuta! Spune-ne câteva cuvinte despre tine Numele meu este Ursache Carmina și sunt studenta în anul I la facultatea de Geografie si geologie. M-am înscris ca
Tehnici de supravietuire iarna
De la adăpostul corporatisto-boem al existenţei noastre desfăşurată timp de 90% din durata unui an în mediu citadin, uităm prea des de capriciile sorţii şi ale hazardului. Iarna este fără nicio îndoială anotimpul cel mai periculos pentru omul pierdut, rătăcit sau ajuns accidental în mijlocul naturii, departe orice locuinţă, sursă de căldură sau hrană. Un

Aboneaza-te la newsletter

Shop

 
Magazin Online cu produse originale Asaltul Lupilor.

Date de contact

 

Ne puteti contacta la:

Phone:    040 720.590.422
Mail: contact@AsaltulLupilor.ro
Address: Bucuresti, Romania

Termeni si conditii

 

Prin continuarea navigarii pe acest site declar ca sunt de acord cu: Politica de confidentialitate
Politica privind fisierele cookie
Termenii si conditiile site-ului