Un duș, un somn odihnitor, măcar câteva ore de prins puteri. Asta înseamnă, deja, pentru sute de părinți de copii cu diagnostic oncologic, cele 11 MagicHOME-uri care există deja mulțumită comunității MagiCAMP.

MagicHOME, un proiect al Asociatiei MagiCAMP, oferă gratuit familiilor cu copii diagnosticaţi cu cancer sau alte afecţiuni grave locuri de dormit, toate facilitățile necesare unei case (băi, mașini de spălat, etc.), bucătărie în care să poată găti „ca acasă”, locuri de joacă în interior şi în curte, servicii de suport non-clinic precum terapie prin artă şi suport psihologic.

MagicHOME a adus împreună foarte multi oameni buni in cea mai mare campanie de crowdfunding din Romania, in noiembrie 2017, cand 636 de oameni au stat non-stop pe un scaun de spital, in semn de solidaritate pentru parintii copiilor bolnavi de cancer.

Anul acesta, competitia Asaltul Lupilor isi propune sa sprijine beneficiarii MagicHOME Iasi, orasul in care se va desfasura si competitia noastra anul acesta. Noi ne depasim propriile limite in competitie ajutand parintii copiilor bolnavi de cancer sa aiba parte de sprijin cand au cea mai mare nevoie.

CUM POTI AJUTA

Poti sustine cauza MagiHOME Iasi printr-o donatie in valoare de 35 ron sau 55 ron sau ca fundraiser.

DONEAZA

  • 0.00 Lei
  • Daca aveti un voucher de reducere introduceti numele sau.

FUNDRAISER

Intra in echipa de sportivi magici! Fii tu cel care aduce o schimbare in viata celor care au nevoie de o mână de ajutor.

       

Aboneaza-te la newsletter

Shop

 
Magazin Online cu produse originale Asaltul Lupilor.

Date de contact

 

Ne puteti contacta la:

Phone:    040 720.590.422
Mail: contact@AsaltulLupilor.ro
Address: Bucuresti, Romania

Termeni si conditii

 

Prin continuarea navigarii pe acest site declar ca sunt de acord cu: Politica de confidentialitate
Politica privind fisierele cookie
Termenii si conditiile site-ului