cazare asaltul lupilor camp

Cazarea se face la Pensiunea Piscul Ioanei, o locatie deosebita situata in localitatea Poiana Marului, jud Brasov cu un scor “TuristInfo” de 9,9 demn de invidiat.

Pensiunea este situata la 700 de metri altitudine si ofera o imagine panoramica a muntilor Piatra Craiului si Bucegi, asigurad tot confortul necesar desfasurarii bootcamp-ului Asaltul Lupilor, atat prin intimitatea locatiei cat si prin spatiile foarte generoase.
Cazarea se face in doua vile distincte superb amenajate si care beneficieaza de toate dotarile necesare (TV, Wi-Fi, camere cu balcon, baie cu cada/sau dus, incalzire centralizata, prosoape, parcare privata, etc.)
piscul ioanei

Cazarea se face in camere duble, cu baie proprie sau o baie la doua camere (in functie de pachetul ales).

Mai multe informatii in pagina de Intrebari si Raspunsuri.

A healthy and balanced diet

micdejunLa Asaltul Lupilor Camp nutritia este la fel de importanta ca si exercitiile fizice chiar daca nu suntem o tabara de detoxifiere sau de slabire.

cina

Pe parcursul celor trei zile vom servi produse traditionale tinand cont de faptul ca pensiunea are in dotare o gradina de zarzavaturi si ferma proprie.

Planul nostru de nutritie este conceput pentru a va mentine si pentru a va ajuta corpul la un nivel optim. Programul va va ajuta sa ardeti in medie 3 – 4000 de calorii pe zi, creand astfel un deficit care va duce, pentru cei care doresc, la castigarea luptei cu centimetrii si kilogramele.

Pozele sunt doar cu titlu informativ.

Mai multe informatii in pagina de Intrebari si Raspunsuri.

       

Aboneaza-te la newsletter

Shop

 
Magazin Online cu produse originale Asaltul Lupilor.

Date de contact

 

Ne puteti contacta la:

Phone:    040 720.590.422
Mail: contact@AsaltulLupilor.ro
Address: Bucuresti, Romania

Termeni si conditii

 

Prin continuarea navigarii pe acest site declar ca sunt de acord cu: Politica de confidentialitate
Politica privind fisierele cookie
Termenii si conditiile site-ului