krav maga

Krav Maga este o tehnica de lupta corp la corp pe care o folosesc soldatii din Israel, insa este potrivita pentru oricine doreste sa invete rapid sa se apere, putand fi invatata intr-un timp foarte scurt. Miscarile de lupta nu sunt similare cu cele ale artelor martiale obisnuite, ci sunt mult mai simple.

Tehnicile Krav Maga & KAPAP care vor fi predate participantilor in cadrul Asaltul Lupilor Camp vor fi impartite in trei grupe principale:

1 – Hand to Hand Combat – Se vor invata tehnici de lupta cu mainile goale in toate cele patru distante de lupta: kicking, boxing, trapping, grappling (iesiri din pozitia de dezavantaj) cat si dezarmari pentru arme de foc, materiale contondente si cutit inclusiv defensiva cu contraatac.
2 – Tactical Knife Combat – Vor fi predate tehnici care sa va ajute sa invatati sa va aparati si sa contraatacati cu cutitul.
3 – Tactical & Dinamic Shooting – Vor fi predate tehnicile necesare tragerii cu arme reale, static cat si dinamic in poligon (in stare normala cat si in stare de stres. Pregatire si antrenamentele se vor executa cu arme de airsoft.


Krav Maga grupeaza o suita de principii si tehnici de autoaparare, al caror scop este supravietuirea in cazul conflictelor care nu au putut fi altfel evitate. Krav Maga este un sistem integrat, ceea ce inseamna ca tehnicile invatate sunt aplicabile in mai multe situatii reale de lupta, respectiv se asigura practicantilor un set minim de tehnici de raspuns la o varietate de atacuri.
Este o metoda facila, eficienta, cu invatare rapida, care pregateste pentru lupta intr-un timp cat mai scurt, recrutii din fortele de gherila sau din armata.
Accentul in Krav Maga se pune pe miscari simple si naturale, care pot fi realizate de catre oricine, acesta fiind si motivul pentru care functioneaza atat de bine. In situatii de stres ori in situatii-limita, reactiile noastre trebuie sa fie rapide, iar simplitatea este cheia in acest caz. Atunci cand inveti miscari foarte complicate, este greu ca acestea sa iti intre in reflex, iar autoapararea poate fi complet ineficienta.

KAPAP este un acronim pentru denumirea in ebraica Krav Panim El Panim, și se traduce prin Lupta Fata in Fata (Face-to-Face Combat).

KAPAP a fost dezvoltat la sfarsitul anilor 1930, in cadrul taberelor evreiesti Aliyah. Initial, acesta a fost considerat in primul rand un set de abilitati practice care au fost dobandite in perioada de instruire a luptatorilor Palmach si Haganah. Principalul obiectiv a fost acela de a imbunatati rezistenta fizica, de a intari spiritul de camaraderie si de a dezvolta un set de abilitati de combat (defensive si offensive).

A inclus folosirea practica a armelor albe, box, judo, jujitsu, karate, precum si lupta cu cutite si bastoane.

       

Aboneaza-te la newsletter

Shop

 
Magazin Online cu produse originale Asaltul Lupilor.

Date de contact

 

Ne puteti contacta la:

Phone:    040 720.590.422
Mail: contact@AsaltulLupilor.ro
Address: Bucuresti, Romania

Termeni si conditii

 

Prin continuarea navigarii pe acest site declar ca sunt de acord cu: Politica de confidentialitate
Politica privind fisierele cookie
Termenii si conditiile site-ului