Cui se adreseaza cursa cu obstacole ASALTUL LUPILOR?

asaltul lupilor
Pentru unii, cursa cu obstacole ASALTUL LUPILOR este vazuta ca un fel de maraton, desi nu este un marathon si nici o alergare continua, ci un ”amestec” de mai multe activitati fizice ce completeaza alergarea.

Imagineaza-ti mai degraba o cursa cu obstacole neconventionala, ce nu se desfasoara pe pista de alergat. Totul are loc in campul liber, intr-un poligon unde obisnuiesc sa se antreneze militarii ce se pregatesc pentru misiunile aproape imposibile din Irak si Afganistan.

La cursa cu obstacole ASALTUL LUPILOR, participantii nu trebuie doar sa-si dovedeasca rezistenta, ci si forta fizica si capacitatea de a-si depasi propiile limite. De-a lungul traseului lung de cativa kilometri, vor fi nevoiti sa se catere, sa se tarasca, sa escaladeze obstacole sau sa ”inoate” prin noroi.
Daca in prima faza, informatiile primite te-ar putea descuraja, afla atunci ca indiferent care-ti sunt abilitatile, te poti numara printre participanti. Trebuie doar sa vrei sa te inscrii. Pentru ca la ASALTUL LUPILOR, poate sa participe oricine.

Femeile si barbatii

Potrivit statisticilor, circa 60 % dintre participantii la cursele spartane sunt barbati, in timp ce restul procentelor le sunt destinate ”sexului frumos”. Iar ca sa participi, este suficient sa te incadrezi in categoria ”majorilor”.
Nu trebuie sa ai un fizic de Attila sau de gladiator spartan. Nu trebuie nici sa ai curajul Xenei, printesa razboinica. Este destul sa te simti motivat, fara sa lasi sa-ti scape ocazia de a te afla la linia de start a cursei cu obstacole pe teren accidentat din Bucuresti.

Pasionatii de fitness

Acum, mai mult decat in trecut, numarul celor ce frecventeaza cu regularitate salile de fitness, este in crestere. Dar nu pentru ca sunt neaparat motivati de performanta, ci mai degraba de conditia fizica si de imbunatatirea starii de sanatate.
Poate ca te numeri printre cei pentru care activitati precum fitness-ul sau body building-ul au devenit practic, un stil de viata. Si cu toate ca nu te dai in vant dupa jogging, cu siguranta ca nu te vei simti descurajat de cei cativa kilometri in pas alergator.

Pasionatii de alergare

Inca de pe bancile scolii, de buna voie sau de nevoie, trebuie sa alergam cateva ture de stadion, indurand cu neclintire pretentiile profesorilor de sport. Apoi, din dorinta de a da jos cateva kilograme sau de a ne impresiona admiratorii si admiratoarele, ne apucam serios de alergat.
Daca te incadrezi in aceasta categorie, atunci la cursa cu obstacole ASALTUL LUPILOR, te vei simti cu adevarat in largul tau. Iar traseul ”brazdat” cu mazga, praf si noroi nu are cum sa te descurajeze, impiedicandu-te sa te prezinti la startul ce se apropie.

Persoanele cu un regim de viata sanatos

Esti o persoana cat se poate de activa, de parca in vene ti-ar curge argint viu si nici in ruptul capului nu aprobi sedentarismul. Stii ca prin stilul de viata pe care l-ai ales ai doar de castigat, iar acest lucru inseamna multa vointa si ambitie sa nu te lasi tentat de niciun fel de viciu sau capriciu. Inseamna nu doar un regim alimentar echilibrat, ci si miscare, chiar multa miscare.
Cu o astfel de caracterizare, nu poti decat sa te consideri norocos ca in sfarsit, ai sansa sa participi la o intrecere ”de zile mari”. Cursa cu obstacole ASALTUL LUPILOR este ocazia potrivita sa le arati si colegilor de la servici de ce esti in stare.

”Cautatorii” de provocari

Fiecare individ hotarat sa participe la cursa cu obstacole, este motivat de ceva. Sau urmeaza sa fie motivat de ceva. Pana si cei care nu se pot mandri cu insusiri fizice deosebite au oportunitatea sa-si dovedeasca lor sau altora, ca nu sunt cu nimic mai prejos decat atletii adevarati.
Daca visezi la un eveniment sportiv care sa-ti permita sa-ti pui la incercare capacitatile nedescoperite inca, esti bine primit la cursa cu obstacole ASALTUL LUPILOR. Daca simti ca supunandu-ti corpul la eforturi fizice si mentale peste limitele de care esti in stare, te poti descoperi pe tine insuti, te afli la cursa cu obstacole potrivita.

       

Leave A Comment

Recent Posts

 
Team Building Iaşi, Activităţi Team Building Iaşi
Ce are de oferit Asaltul Lupilor unei echipe corporate sau unui team building pentru companiile din Iaşi? O întrebare mai bună: ce nu are? Am grupat principalele motive pentru care participarea la #Asalt reprezintă o bună activitate de teambuilding. 5 SFATURI TEAM BUILDING 1. Veți obține creearea unor legături “speciale” între membri echipei Asaltul Lupilor
Interviu cu un volunar: Alexandra Ionovici
Crucea Rosie m-a adoptat inca de la prima activitate. Nu eram sigura pe mine la inceput, dar in scurt timp m-am atasat de tot ce înseamnă Crucea Rosie. 1. Spune-ne câteva cuvinte despre tine Numele meu este Ale. Sunt studenta la psihologie. Sunt voluntara la Crucea Rosie din 2019. Sunt pasionata de calatorii, muzica, festivaluri,
Interviu cu un volunar: Budeanu Iuliana-Anca
„Nu poți trăi o zi perfecta fără să faci ceva pentru cineva care nu te va răsplăti niciodată!” – John Wooden – 1. Spune-ne câteva cuvinte despre tine Numele meu este Budeanu Iuliana-Anca, am 25 de ani și sunt de profesie asistent medical generalist iar din anul 2017 voluntar în cadrul Societății Naționale de Cruce
Interviu cu un volunar: Budu Robert-Gabriel
Budu Robert-Gabriel înainte de a deveni voluntar se așeza pe scaun și nu vorbea deloc, însă odată intrat în familia de la Crucea Rosie Filiala Iasi a devenit un nou Robert, un Robert mult mai bun…. care…. „…a învâțat să acorde primul-ajutor, un lucru care i se pare foarte woow, având în vedere că așa
Interviu cu un voluntar: Ursache Carmina Florentina
Îndrăgostită de sport, aventură şi muzică pe Carmina o vei întâlni la foarte multe evenimente ca voluntar, alături de cei cu care împărtăşeşte aceaşi pasiune – aceea de a ajuta! Spune-ne câteva cuvinte despre tine Numele meu este Ursache Carmina și sunt studenta în anul I la facultatea de Geografie si geologie. M-am înscris ca
Tehnici de supravietuire iarna
De la adăpostul corporatisto-boem al existenţei noastre desfăşurată timp de 90% din durata unui an în mediu citadin, uităm prea des de capriciile sorţii şi ale hazardului. Iarna este fără nicio îndoială anotimpul cel mai periculos pentru omul pierdut, rătăcit sau ajuns accidental în mijlocul naturii, departe orice locuinţă, sursă de căldură sau hrană. Un

Aboneaza-te la newsletter

Shop

 
Magazin Online cu produse originale Asaltul Lupilor.

Date de contact

 

Ne puteti contacta la:

Phone:    040 720.590.422
Mail: contact@AsaltulLupilor.ro
Address: Bucuresti, Romania

Termeni si conditii

 

Prin continuarea navigarii pe acest site declar ca sunt de acord cu: Politica de confidentialitate
Politica privind fisierele cookie
Termenii si conditiile site-ului