De ce sa fim luptatori Ethos?

luptatori ethos
Ethos  este un cuvânt grecesc si înseamnă „caracter”, este folosit pentru a descrie credințele de ghidare sau idealurile care caracterizează o comunitate, națiune, sau ideologie.

Grecii au folosit, de asemenea, acest cuvânt pentru a se referi la puterea muzicii si artei de a influența emoțiile, comportamentele, și chiar morala ascultătorilor săi.

Ethos poate însemna pur și simplu dispoziția, caracterul sau valorile fundamentale speciale pentru o anumită persoană, oameni, corporații, culturi.

Ethos se referă la spiritul care motivează ideile și obiceiurile, la spiritul care formeaza caractere.
Rezistenta, taria și puterea caracterului este elementul cheie pentru echipele ce se inscriu la team-building, deoarece numai impreuna pot trece toate obstacolele pentru a termina o cursa.

Warrior Ethos este un termen foarte folosit de armata americana, întruchipand traditionalii războinici Spartani.
Prin „jertfa” fiecare membru al unei echipe lucrează cu ceilalti pentru a realiza un obiectiv, obiectiv care nu ar putea fi finalizat doar de el singur.

Ideile principale dupa care se ghideaza un luptator Ethos

 1. „Voi pune întotdeauna misiunea pe primul loc”
  Fiecare participant la team-building descopera cum propriile nevoi personale trebuie sacrificate pentru ca ECHIPA sa castige.
  Deși in multe echipe coechipierii se „lupta” intre ei, odată ego-urile sunt lasate deoparte succesul poate fi atins.
 1. „Nu voi accepta niciodata înfrângerea.”
  Înfrângerea este ceva care are loc doar în mintea noastra, nu are ce cauta pe teren. Aceasta nu este o sarcină imposibilă.
  Taria și puterea caracterului, curajul personal și perseverența te vor ajuta sa realizezi orice iti propui.
 1. „Nu voi renunta niciodata.”
  Daca nu acceptati înfrângerea, trebuie să aveți tăria și puterea de a merge mai departe, indiferent de obstacole.
  A nu renunta este mai mult decât refuzul de a te opri, este puterea si voința de a continua.
 1. „Nu voi lăsa niciodata un camarad in urma.”
  Într-adevăr, acesta este cel mai important aspect al team-building-ului
  Puterea echipei tale valoreaza mai mult decat suma membrilor săi luati individual.
  Fiecare obiectiv ce trebuie indeplinit  nu poate fi realizat singur, iar o echipa nu merge bine decat daca este sudata, daca este un tot unitar prin suma tuturor membrilor săi.
  Intotdeauna cineva va fi mai lent, cineva va gresi sau chiar se va accidenta, dar asta nu este o slabiciune, nu este un motiv de esec, dimpotriva este caracterul si valoarea fundamentala a echipei, este munca, taria si puterea echipei care asigură succesul.

Vezi pachete team building oferite de Asaltul Lupilor.

       

Leave A Comment

Recent Posts

 
Cinci motive pentru care trebuie să experimentați o tură în caiace noaptea
Ați auzit despre ture în caiac pe timp de noapte, dar nu suntem siguri că ştiţi la ce vă puteți aștepta din această experiență! Totul se schimbă! Totul va fi trait la superlativ! Dacă îți place gustul aventurii și iubeşti provocările, “Tură în caiace sub clar de lună plină pe lacul Vidraru… dar nu numai…”
Kettlebell – o nouă metodă de a face sport
Kettlebell este o metodă nouă şi diferită de a face sport. Această tehnică a apărut mai întâi în Rusia, in jurul anilor 1800 unde comerciantii in piete foloseau o greutate cu maner pentru a cantari marfa in balanta si care au inceput sa utilizeze aceste greutati si pentru a se intrece intre ei, ulterior a
La Asaltul Lupilor, descoperi razboinicul din tine
Descopera razboinicul ce zace mocnind inauntrul tau! Ocazia este aproape si se numeste Asaltul Lupilor! Cui nu i-ar placea sa aiba ocazia sa participe la un eveniment unde distractia si testarea capacitatilor fizice sa se armonizeze perfect cu oportunitatile de socializare si de petrecere a timpului liber? Cui nu i-ar placea ca macar o data-n
Asaltul Lupilor este cursa tuturor
Ai vreo idee cine se afla pe lista participantilor potentiali la cursa Asaltul Lupilor? Stii cine sunt temerarii decisi sa se inscrie la evenimentul autohton? Poate ca si tu, la fel ca multi altii, ai aflat de Asaltul Lupilor de pe retelele de socializare ori din discutiile de la locul de munca. Sau poate ca
4 motive pentru care sa-ti convingi prietenii sa formati o echipa
Uneori, oamenii pur si simplu nu vor sa fie ei primii atunci cand vine vorba de a incerca ceva nou. 1. Preia initiativa, e cazul sa fii lider! Odata ce le spui prietenilor tai ca ai de gând sa te inscrii, dar ca ai si nevoie de suportul lor, si in acelasi timp si tu
Descopera cum sa devii un „lup” adevarat!
Asaltul Lupilor este cea mai cunoscută și iubită cursă cu obstacole din România, un concept 100% romanesc, ci nu o franciza. Diversitatea consta si in numarul obstacolelor ce trebuie depasite. Poate fi vorba despre ziduri inalte de 3 m sau de gropi pline cu noroi in care risti sa te afunzi. Participantii, interesati de aceasta

Aboneaza-te la newsletter

Shop

 
Magazin Online cu produse originale Asaltul Lupilor.

Date de contact

 

Ne puteti contacta la:

Phone:    040 720.590.422
Mail: contact@AsaltulLupilor.ro
Address: Bucuresti, Romania

Termeni si conditii

 

Prin continuarea navigarii pe acest site declar ca sunt de acord cu: Politica de confidentialitate
Politica privind fisierele cookie
Termenii si conditiile site-ului