De ce sa participi la cursa cu obstacole ASALTUL LUPILOR din Bucuresti?

sarut
Daca esti nevoit sa induri dificultati aproape imposibil de trecut, de ce esti hotarat sa participi la cursa cu obstacole militare ASALTUL LUPILOR? Daca ai toate sansele sa te scalzi in noroi riscand sa ramai afundat, de ce sa nu ramai un simplu spectator?

Pentru ca evenimentul este un prilej de socializare

Poate ca in viata reala esti o persoana destul de rezervata, care cu greu isi face noi prieteni. Poate ca ti-e greu sa te regasesti alaturi de colegii de la munca sau de vechii prieteni din copilarie si o buna parte din viata de adult ti-ai petrecut-o aproape singur.
Sau cel mult, singurii tai prieteni sunt cei din lista de Facebook. Si cu ei iti impartasesti parerile, dorintele sau visele pe care le ai. Cu ei discuti vrute si nevrute, facandu-le comentarii la postari sau fotografii. Cu ei si in compania lor, desi totul se petrece intr-un univers virtual, simti ca ai valoare, simti ca si tu contezi.
Insa poti mai mult de atat. Poti, chiar daca ai senzatia ca esti transparent pentru cei din jurul tau. Iar cursa cu obstacole militare ASALTUL LUPILOR in varianta romaneasca este evenimentul in care vei descoperi ca toti participantii iti pot deveni prieteni. Pentru ca aici nu conteaza nici numele tau, nici statutul social. Nu are importanta varsta pe care-o ai, nici aspectul fizic.
Aici, mai mult decat in viata de zi cu zi, impartind aceleasi dificultati cu alti participanti, veti reusi sa va apropiati unii de altii. Aici se pot lega prietenii, tocmai pentru ca impreuna va veti ajuta reciproc, fara niciun interes, fara ca vreunul sa se teama de competitie.

Pentru ca aici iti poti verifica propriile forte

Cursa cu obstacole militare ASALTUL LUPILOR se poate asemui cu o aventura pe campul de lupta… Chiar este o aventura. Este o aventura in adevaratul sens al cuvantului, pe care nu o poti trai urmarind programele de la TV sau jucandu-te vreun joc de actiune pe computerul personal.
Complexitatea traseului nu-ti va lasa o clipa de ragaz. Nu este vorba neaparat despre dificultatea obstacolelor de trecut. Acestea sunt astfel concepute incat sa le permita tuturor sa le treaca. Desigur, mai este nevoie de putin antrenament si motivatie.
Complexitatea se refera la diversitatea piedicilor pe care organizatorii evenimentului sportiv le-au pregatit pentru tine. Pregateste-te sa te lupti ca un spartan adevarat cu gropile cu apa si nisip, cu buncarele si tunelurile subterane, cu gardurile si peretii verticali.
Pregateste-te sa-ti concentrezi fortele in asa fel incat sa depasesti cu brio fiecare obstacol. Si daca este cazul, pregateste-te sa-i ajuti si pe altii. Un adevarat spartan nu va ramane nepasator in timp ce altii se chinuie sa indure solicitari dincolo de propriile capacitati. Un adevarat spartan isi va ajuta coechipierii si chiar pe cei ce nu-i sunt coechipieri. Pentru ca aceasta este prima trasatura de caracter a unui spartan in carne si oase.

Pentru ca la cursa cu obstacole militare ASALTUL LUPILOR poti sa te si distrezi

Daca pana aici ai auzit doar de noroi si apa, de greutati si obstacole, nu te speria! Cursa cu obstacole militare ASALTUL LUPILOR din Bucuresti nu este cum te-ai indrepta catre infern, dimpotriva. Pentru ca dincolo de adrenalina, dincolo de efortul fizic de care nu te credeai in stare, se afla o buna doza de distractie.
Dar drumul spre paradis, uneori trece prin iad si recompensele nu vor intarzia sa apara. Fiecare pas facut in gropile cu apa, fiecare cazatura si julitura, fiecare suvita de par imbibata de sudoare si noroi iti vor accentua starea de bine.
Nu vei simti dezgust sau durere. Nu vei simti invidie sau egoism. Nici nu ai cum. Imagineaza-ti o gloata de oameni de toate staturile, femei si barbati, tavalindu-se prin santuri si sarind cu o deosebita pofta de distractie peste gropile-capcana.

Desi la prima vedere poate parea un concurs, cursa cu obstacole militare ASALTUL LUPILOR din Bucuresti nu are nimic de-a face cu o competitie obisnuita. Este doar o provocare si spre deosebire de alte evenimente similare, se afla sub semnul distractiei. Aici primeaza spiritul de aventura, aici cantaresc mai mult legaturile de prietenie inchegate si nu rezutatele individuale obtinute.

       

Leave A Comment

Recent Posts

 
Tehnici de supravietuire iarna
De la adăpostul corporatisto-boem al existenţei noastre desfăşurată timp de 90% din durata unui an în mediu citadin, uităm prea des de capriciile sorţii şi ale hazardului. Iarna este fără nicio îndoială anotimpul cel mai periculos pentru omul pierdut, rătăcit sau ajuns accidental în mijlocul naturii, departe orice locuinţă, sursă de căldură sau hrană. Un
Supravietuirea in teren muntos
Supravietuirea in munti presupune tehnici si proceduri caracteristice. Muntele, asa cum stim si din popor, are legile sale nescrise, pe care daca nu le respecti, platesti, iar pretul într-o astfel de situatie poate fi chiar viata. Pregatirea  pentru a supravietui în munti trebuie sa se axeze pe faptul ca mediul montan este unul extrem de
Cinci motive pentru care trebuie să experimentați o tură în caiace noaptea
Ați auzit despre ture în caiac pe timp de noapte, dar nu suntem siguri că ştiţi la ce vă puteți aștepta din această experiență! Totul se schimbă! Totul va fi trait la superlativ! Dacă îți place gustul aventurii și iubeşti provocările, “Tură în caiace sub clar de lună plină pe lacul Vidraru… dar nu numai…”
Kettlebell – o nouă metodă de a face sport
Kettlebell este o metodă nouă şi diferită de a face sport. Această tehnică a apărut mai întâi în Rusia, in jurul anilor 1800 unde comerciantii in piete foloseau o greutate cu maner pentru a cantari marfa in balanta si care au inceput sa utilizeze aceste greutati si pentru a se intrece intre ei, ulterior a
La Asaltul Lupilor, descoperi razboinicul din tine
Descopera razboinicul ce zace mocnind inauntrul tau! Ocazia este aproape si se numeste Asaltul Lupilor! Cui nu i-ar placea sa aiba ocazia sa participe la un eveniment unde distractia si testarea capacitatilor fizice sa se armonizeze perfect cu oportunitatile de socializare si de petrecere a timpului liber? Cui nu i-ar placea ca macar o data-n
Asaltul Lupilor este cursa tuturor
Ai vreo idee cine se afla pe lista participantilor potentiali la cursa Asaltul Lupilor? Stii cine sunt temerarii decisi sa se inscrie la evenimentul autohton? Poate ca si tu, la fel ca multi altii, ai aflat de Asaltul Lupilor de pe retelele de socializare ori din discutiile de la locul de munca. Sau poate ca

Aboneaza-te la newsletter

Shop

 
Magazin Online cu produse originale Asaltul Lupilor.

Date de contact

 

Ne puteti contacta la:

Phone:    040 720.590.422
Mail: contact@AsaltulLupilor.ro
Address: Bucuresti, Romania

Termeni si conditii

 

Prin continuarea navigarii pe acest site declar ca sunt de acord cu: Politica de confidentialitate
Politica privind fisierele cookie
Termenii si conditiile site-ului