Loading Evenimente
10 Iun
  • This eveniment has passed.
asaltul lupilor bucuresti

Asaltul Lupilor NU ESTE O COMPETITIE, este o cursa cu obstacole necompetitiva si necronometrata, de aproximativ 6km, orientata spre echipe, care isi propune sa fie o provocare fizica si psihica pentru concurenti si in acelasi timp un mod de distractie si socializare.

Nu exista limita de timp, depinde doar de tine cat iti va lua sa treci peste obstacole, noroi, gheata si poate chiar foc. Asaltul Lupilor FUN se va desfasura duminica 10 iunie in Phoenix Extreme Park Cernica.

Evenimentul se adreseaza tuturor persoanelor fizice, de peste 18 ani, care sunt in cautarea unor noi provocari si doresc sa se distreze alaturi de prieteni si/sau colegi dar si companiilor pentru ca militeaza pentru spiritul de camaraderie si munca in echipa.

Inscrierea se poate face in mod individual sau in cadrul unei echipe de minim 3 persoane.

Asaltul Lupilor este ocazia perfecta de a va testa limitele fizice si mentale si de a trai experienta memorabile cu prietenii, colegii sau familia. Nu este nevoie sa aveti o conditie fizica de exceptie, NU ESTE O COMPETITIE! Unindu-si fortele toti participantii, individual sau in echipa vor trece linia de FINISH.

Taxa de participare include:

– Tricou oficial
– Medalie oficiala
– Numar concurs personalizat
– Produse parteneri & More (Vezi Kit si Servicii incluse)
RETINETI! – Cu cat sunteti mai aproape de data evenimentului preturile vor creste. (Vezi taxa de participare)

Detaliile cursei si modul de desfasurare sunt prezentate detaliat in regulamentul oficial, participarea se face doar pe baza unei DECLARATII PE PROPRIE RASPUNDERE. [descarca declaratie]

Mai multe detalii in pagina FAQ.

Detalii

Data:
iunie 10, 2018
Timp:
10:00 am - 3:00 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, ,

Loc de întâlnire

Phoenix Extreme Park

Lastest Events

 
Pe 16 mai, alături de prietenii de la Zmeii.ro vă propunem o adunare în haită la malul Mării Negre! Da! “Hai Liberare, hai la Mare – să facem sport la soare!” este o chemare la viaţă după toată această perioadă de sedentarism instituţionalizat :)
Asaltul Lupilor Family Iaşi este ocazia perfectă de a trăi experienţe memorabile alături de copilul Dumneavoastră. Cursa se va desfăşura pe 28 iunie, în cadrul evenimentului Asaltul Lupilor Ediţia a VII, în incinta parcului Enduro Ranch, Iaşi. Înscrierile se fac în limita a 300 de locuri (părinţi + copii).
Asaltul Lupilor este despre spirit de echipă, adrenalină şi socializare. Este o cursă necompetitivă şi necronometrată axată pe spiritul de ajutor reciproc între sportivi indiferent dacă se cunosc sau nu. Pentru depăşirea obstacolelor participanţii se pot ajuta, neexistând penalizari.

Aboneaza-te la newsletter

Shop

 
Magazin Online cu produse originale Asaltul Lupilor.

Date de contact

 

Ne puteti contacta la:

Phone:    040 720.590.422
Mail: contact@AsaltulLupilor.ro
Address: Bucuresti, Romania

Termeni si conditii

 

Prin continuarea navigarii pe acest site declar ca sunt de acord cu: Politica de confidentialitate
Politica privind fisierele cookie
Termenii si conditiile site-ului