Loading Evenimente
28 Sep
  • This eveniment has passed.
Asaltul Lupilor Camp

Asaltul Lupilor Camp este singura tabara de antrenament tactic, condusa de persoane cu experienta in operatiuni special militare, unde doritorii se pot acomoda cu antrenamentele militarilor profesionisti.

Tabara Asaltul Lupilor isi propune sa fie o provocare pentru participanti, indiferent de pregatirea lor fizica, si se adreseaza oricarei persoane ce doreste sa descopere cateva din antrenamentele fizice si tactice executate de militarii din trupele speciale.
Antrenamentele (Boot Camp, Tactical Fitness, si Krav Maga) se vor desfasura intr-o locatie de vis (Poiana Marului, jud. Brasov – Turist Info Rate 9,9), sub supravegherea unor instructori cu peste 20 de ani de experienta in misiuni militare. [Vezi Program]

Tabara de antrenament se va desfasura in perioada 28.09-30.09, in Poiana Marului, jud. Brasov intr-o locatie care asigura tot confortul necesar desfasurarii activitatiilor.

Programul tactic are la baza experienta noastra militara si isi doreste sa va ofere antrenamente si experiente unice in Romania si va contine o serie de sesiuni de Boot Camp, Krav Maga si Tactical Fitness.
Antrenamentele bootcamp vor fi completate de sedintele de initiere in Krav Maga IKMF – unde vor fi predate cele mai relevante solutii pentru situatii violente, iar in cadrul sedintelor de Tactical & Dinamic Shooting va veti antrena cu arme de airsoft. (replici care imita armele reale).

La Asaltul Lupilor CAMP te vei catara pe franghii, te vei antrena cu cauciucuri si busteni, vei alerga prin rauri, vei trage cu replici care imita perfect armele reale, vei invata tehnici de autoaparare folosite de cele mai profesioniste armate in lupta antitero dar in primul rand te vei distra descoperind “razboinicul” din tine.
Mai multe informatii in pagina de Intrebari si Raspunsuri.

EVENIMENTUL SE DESFASOARA CU UN NUMAR LIMITAT DE LOCURI
NUMAR MINIM DE PARTICIPANTI – 15
NUMAR MAXIM DE PARTICIPANTI – 24

Cazarea se face la Pensiunea Piscul Ioanei, o locatie deosebita situata in localitatea Poiana Marului, jud Brasov cu un scor “Turist Info” de 9,9 demn de invidiat.
Pensiunea este situata la 700 de metri altitudine si ofera o imagine panoramica a muntilor Piatra Craiului si Bucegi, asigurad tot confortul necesar desfasurarii bootcamp-ului Asaltul Lupilor, atat prin intimitatea locatiei cat si prin spatiile foarte generoase. [Vezi cazare]
Cazarea se face in doua vile distincte:
Vila 1 – cazare in camera dubla cu baie proprie
Vila 2 – cazare in camera dubla cu baie la doua camere
Taxa de participare difera in functie de pachetul de cazare ales si de data inscrierii. Rezervarea locului se poate face achitand in avans suma de 200 ron.


In taxa de participare aveti inclus:

Participare la toate sedintele de antrenament din cadrul Asaltul Lupilor Camp conduse de instructori cu experienta, respectiv antrenamente OUTDOOR – Boot Camp, Tactical Fitness, Krav Maga, Tactical & Dinamic Shooting cu arme de airsoft [Vezi program]
Pachet cazare 3 zile / 2 nopti – cazare 2 nopti in camera dubla (pat twin sau matrimonial), baie proprie sau baie la doua camere (in functie de pachetul ales) la Pensiunea Piscul Ioanei, Poiana Marului, jud. Brasov – turist Info rate 9,9 [Vezi cazare]
 6 mese principale (vineri 28 septembrie – cina | sambata 29 septembrie – meniu complet | duminica 30 septembrie – mic dejun si pranz) [Vezi meniu]
O super experienta alaturi de oameni minunati.
RETINETI! – Cu cat sunteti mai aproape de data evenimentului preturile vor creste.

Mai multe informatii in pagina de Intrebari si Raspunsuri.

Detalii

Începere:
septembrie 28, 2018 @ 4:00 pm
Se termină:
septembrie 30, 2018 @ 4:00 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, ,

Loc de întâlnire

Pensiunea Piscul Ioanei
Poiana Marului Brasov România + Harta Google

Lastest Events

 

Aboneaza-te la newsletter

Shop

 
Magazin Online cu produse originale Asaltul Lupilor.

Date de contact

 

Ne puteti contacta la:

Phone:    040 720.590.422
Mail: contact@AsaltulLupilor.ro
Address: Bucuresti, Romania

Termeni si conditii

 

Prin continuarea navigarii pe acest site declar ca sunt de acord cu: Politica de confidentialitate
Politica privind fisierele cookie
Termenii si conditiile site-ului