Loading Evenimente
18 Oct
  • This eveniment has passed.
asaltul lupilor camp editia a IV-a

Asaltul Lupilor Camp Ediţia a IV-a va avea loc în perioada 18 – 20 octombrie 2019 la o altitudine de 1000 de metri, în Poiana Mărului, judeţul Braşov, la “Pensiunea Piscul Ioanei” (9,9 TuristInfo Rated), cu un număr de maxim 20 de participanţi.

Scopul taberei este de a provoca forţa fizică şi psihică a participanţilor, promovând totodată camaraderia şi lucrul în echipă.

Programul, plin de adrenalină şi voie bună, are la bază experienţa noastră militară, şi se va desfăşura sub supravegherea unor instructori de top. Te vei căţăra pe frânghii, te vei antrena cu cauciucuri şi buşteni, vei alerga prin râuri, vei trage cu replici care imită armele reale dar în primul rând te vei distra descoperind “războinicul” din tine.

Cazarea se face la Pensiunea Piscul Ioanei (9,9 TuristInfo Rated) în două vile distincte care oferă o imagine panoramică a munţilor Piatra Craiului şi Bucegi, asigurâd tot confortul necesar desfăşurării bootcamp-ului Asaltul Lupilor, atăt prin intimitatea locaţiei căt şi prin spaţiile foarte generoase.

Preţul taberei diferă în funcţie de perioada de înscriere şi vila aleasă.

Perioada înscriere
08.09. – 29.09.
01.10. – 16.10.

VILA 1
580 RON / pers.
700 RON / pers.

VILA 2
680 RON / pers.
800 RON / pers.

OCUPAREA LOCULUI
200 RON / pers.
200 RON / pers.

VILA 1 – O baie la doua camere
VILA 2 – Camera DBL cu baie proprie

 

Mai multe informaţii în pagina de Întrebări şi Răspunsuri.
Participarea este condiţionată de acceptarea termenilor din contractul cadru al evenimentului.
VEZI CONTRACT CADRU

Detalii

Începere:
octombrie 18, 2019 @ 4:00 pm
Se termină:
octombrie 20, 2019 @ 4:00 pm
Eveniment Categories:
, , ,
Eveniment Tags:

Loc de întâlnire

Asaltul Lupilor CAMP

Lastest Events

 
Sâmbătă 11 iulie, prin programul Asaltul Lupilor The Adventurers, vă invităm la o drumeţie montană pe un traseu spectaculos! Pe parcursul unei zile, vom respira aer curat făcând mişcare în natură, vom “explora” canionul şi cascada 7 Scări, vom servi masa înconjuraţi de “probabil” cei mai vestiţi măgăruşi şi ne vom încărca cu energie pozitivă admirând peisaje de vis de pe vârful Piatra Mare.
Pe 1 şi 2 august, vă propunem o tură în caiace sub clar de lună plină pe Lacul Vidraru şi o drumeţie plină de adrenalină prin canionul Valea lui Stan. Va fi un weekend de vis, un weekend de povestit nepoţilor :) Un weekend în care te vei bucura de o experienţă unică şi fascinantă!
Asaltul Lupilor este despre spirit de echipă, adrenalină şi socializare. Este o cursă necompetitivă şi necronometrată axată pe spiritul de ajutor reciproc între sportivi indiferent dacă se cunosc sau nu. Pentru depăşirea obstacolelor participanţii se pot ajuta, neexistând penalizari.

Aboneaza-te la newsletter

Shop

 
Magazin Online cu produse originale Asaltul Lupilor.

Date de contact

 

Ne puteti contacta la:

Phone:    040 720.590.422
Mail: contact@AsaltulLupilor.ro
Address: Bucuresti, Romania

Termeni si conditii

 

Prin continuarea navigarii pe acest site declar ca sunt de acord cu: Politica de confidentialitate
Politica privind fisierele cookie
Termenii si conditiile site-ului