Loading Evenimente
20 Oct
  • This eveniment has passed.
Varful Zaganu

Sambata 20 octombrie, vă propunem o tura de o zi in Muntii Ciucas pe varful Zaganu si Gropsoarele si o introducere in exersarea miscarii in natura ce poarta denumirea de Paleo Fitness.

Aceasta excursie se adreseaza adultilor si copiilor de peste 9 ani insotiti de cel putin un parinte si presupune o drumetie de nivel mediu ce necesita o minima conditie fizica.

0%

Grad de ocupare


CAND? 20 octombrie 2018
UNDE? Muntii Ciucas

CE TREBUIE SA STII?
Ce facem:
– O drumetie faina intr-un cadru natural deosebit, una din principalele atractii ale masivului Ciucas o reprezinta Culmea Zaganu – Gropsoarele ce ne incanta privirea intotdeauna cu stancile sale impunatoare si peisaje de neuitat;
– Exersam si imbunatatim abilitatile fizice umane: sarituri, catarare, ridicarea si transportul greutatilor, aruncarea si prinderea obiectelor, miscare la nivelul solului, si nu in ultimul rand ne bucuram de natura, prietenie si viata
– Trekking & Paleo Fit la altitudine (dificultate medie)

Sambata dimineata plecam devreme din Bucuresti cu destinatia Cheia de unde ne vom lua ruxacii in spate si vom porni catre Culmea Zaganu – Gropsoarele pe drum vom avea mai multe ateliere de exersat Paleo Fitness pornind de la nivelul la care se afla fiecare, vom avea cu totii cate ceva de exersat si invatat.
In creasta ne delectam privirea in toate directiile cu peisajul incantator ce ne inconjoara. La Rascruce vom lua o pauza putin mai lunga pentru masa de pranz cu ce a venit fiecare la pachet dupa care coboram la cabana Muntele Rosu de unde ne va prelua microbuzul ce ne va duce inapoi acasa.

Durata traseului: aproximativ 7 ore.
Dificultatea: medie

PALEO FIT
Pe parcursul aventurii, ghidul nostru montan & fitness instructor-ul Mihai (2 in 1) ne va introduce in tainele miscarii in natura.
Ce este Paleo Fitness? Paleo este prescurtarea pentru paleolitic cunoscut drept epoca cavernelor. Paleo Fitness considera că trebuie să ne antrenam și să mâncam in modul în care a fost proiectat organismul, să mâncam alimente naturale și să utilizam corpul asa cum a fost el construit pentru a ridica, transporta, urca, cobora, împinge, trage, sari, catara, etc.
Viata moderna ne distanteaza mult de ceea ce suntem programati genetic sa facem, fapt care provoacă o mare parte din problemele de sănătate pe care le întâlnim astăzi. Soluția este de a reproduce modelele de mișcare naturală într-un mediu cat mai natural posibil. Acest lucru va promova sănătatea pe termen lung si calitatea vieții noastre.

ECHIPAMENT NECESAR:
– Bocanci cu talpa aderenta pentru drumetie;
– Haine adecvate pentru munte (pantaloni lungi, polar, tricou – recomandat material sintetic sau lana, jaketa impermeabila, perelina de ploaie, sapca/bandana, caciula, haine de schimb)
– Lanterna frontala – (cu baterii incarcate)
– Ruxac mic (20-30L)
– Manusi de gradina (cauciucate in palma) utile pentru atelierele Paleo
– Apa – 2L/persona
– Mancare pentru masa de pranz si gustari
– Bete de trekking – (recomandate)

CAT COSTA?
130 ron
. . . si ce este inclus in pret:
– transportul din Bucuresti cu microbuz cu sofer profesionist
– organizarea excursiei, ghidajul pe traseu cu ghid montan autorizat si instructor de fitness pentru atelierele Paleo
– Super atmosfera, pentru Lupii participanti

Ghidajul si indrumarea pe traseu va fi asigurata de Mihai Barbu ghid montan autorizat Autoritatea Nationala pentru Turism – numar autorizatie 3937 cu o experienta montana si in domeniul turismului de aventura de peste 20 ani si instructor de fitness cu indelungata experienta in domeniul fitness-ului si artelor martiale.

Participarea la eveniment este conditionata de acceptarea unui contract cadru.

Detalii

Data:
octombrie 20, 2018
Preţ:
Ron130
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , , , ,

Organizator

Asaltul Lupilor
Telefon:
0720.590.422
Email:
contact@AsaltulLupilor.ro
Sit web:
www.AsaltulLupilor.ro

Loc de întâlnire

Zaganu

Lastest Events

 

Aboneaza-te la newsletter

Shop

 
Magazin Online cu produse originale Asaltul Lupilor.

Date de contact

 

Ne puteti contacta la:

Phone:    040 720.590.422
Mail: contact@AsaltulLupilor.ro
Address: Bucuresti, Romania

Termeni si conditii

 

Prin continuarea navigarii pe acest site declar ca sunt de acord cu: Politica de confidentialitate
Politica privind fisierele cookie
Termenii si conditiile site-ului