Instructori Asaltul Lupilor CAMP

Pe parcursul celor 3 zile de antrenamente boot camp, tactical fitness si krav maga, din cadrul Asaltul Lupilor CAMP, alaturi de Dumneavoastra se vor afla instructori de top.

“DUMI”- Vlad Dumitras

Vlad, unul dintre concurentii Ninja Warrior, este pasionat de sport încă de mic.
Seriozitatea şi entuziasmul l-au însoţit mereu şi i-au adus oportunităţi noi pe care nu doar că le-a îmbrăţişat cu plăcere, dar le-a și dezvolvat şi adus la un nivel pe care încerca constant să îl depăşesca.
Dupa ce s-a retras din sportul de performață (campion national rugby) si-a continuat activitatea ca antrenor urmând Universitatea Naționala de Educație Fizica si Sport București și cursurile școlii Fitness Scandinavia.
In prezent “Dumi” este antrenor personal & manager grup fitness, ambasador Asaltul Lupilor, cover model la Men’s Health Next Top Trainer si Men’s Health, prezentator in cadrul conventiei international Fitness Scandinavia si, mai nou, concurent Warrior Ninja.
In cadrul Asaltul Lupilor CAMP, va conduce sedintele de BootCamp.

VINO SA PARTICIPI LA ASALTUL LUPILOR CAMP ALATURI DE EL!

„JOHN” – Ionut Radu

Ionut a fost dintotdeauna pasionat de artele martiale, in copilarie practicand Wu Shu Kung Fu iar de la varsta de 16 a inceput sa practice Kick Boxing, participand chiar la cateva competitii nationale.
Cativa ani mai tarziu, odata cu deschiderea primei scoli IKMF (International Krav Maga Federation) din Romania, el ia contact cu krav maga, fiind fascinat de acest sistem de autoaparare simplu dar incredibil de eficient.
“John” are calificarea de instructor Civil Krav Maga IKMF, nivel G2 si va preda cele mai relevante solutii pentru situatii violente cu care se poate confrunta omul de rand in viata de zi cu zi:
– Aparari impotriva celor mai comune atacuri
– Vom invata sa folosim “armele” pe care le avem asupra noastra in permanenta: lovituri de pumn, picior, cot, genunchi.
– Ne vom antrena atentia, concentrarea, viteza de reactie, coordonarea, determinarea, agresivitatea, capacitatea de a anticipa o situatie potential periculoasa, etc.

VINO SA PARTICIPI LA ASALTUL LUPILOR CAMP ALATURI DE EL!

       

Recent Posts

 
Cinci motive pentru care trebuie să experimentați o tură în caiace noaptea
Ați auzit despre ture în caiac pe timp de noapte, dar nu suntem siguri că ştiţi la ce vă puteți aștepta din această experiență! Totul se schimbă! Totul va fi trait la superlativ! Dacă îți place gustul aventurii și iubeşti provocările, “Tură în caiace sub clar de lună plină pe lacul Vidraru… dar nu numai…”
Kettlebell – o nouă metodă de a face sport
Kettlebell este o metodă nouă şi diferită de a face sport. Această tehnică a apărut mai întâi în Rusia, in jurul anilor 1800 unde comerciantii in piete foloseau o greutate cu maner pentru a cantari marfa in balanta si care au inceput sa utilizeze aceste greutati si pentru a se intrece intre ei, ulterior a
La Asaltul Lupilor, descoperi razboinicul din tine
Descopera razboinicul ce zace mocnind inauntrul tau! Ocazia este aproape si se numeste Asaltul Lupilor! Cui nu i-ar placea sa aiba ocazia sa participe la un eveniment unde distractia si testarea capacitatilor fizice sa se armonizeze perfect cu oportunitatile de socializare si de petrecere a timpului liber? Cui nu i-ar placea ca macar o data-n
Asaltul Lupilor este cursa tuturor
Ai vreo idee cine se afla pe lista participantilor potentiali la cursa Asaltul Lupilor? Stii cine sunt temerarii decisi sa se inscrie la evenimentul autohton? Poate ca si tu, la fel ca multi altii, ai aflat de Asaltul Lupilor de pe retelele de socializare ori din discutiile de la locul de munca. Sau poate ca
4 motive pentru care sa-ti convingi prietenii sa formati o echipa
Uneori, oamenii pur si simplu nu vor sa fie ei primii atunci cand vine vorba de a incerca ceva nou. 1. Preia initiativa, e cazul sa fii lider! Odata ce le spui prietenilor tai ca ai de gând sa te inscrii, dar ca ai si nevoie de suportul lor, si in acelasi timp si tu
Descopera cum sa devii un „lup” adevarat!
Asaltul Lupilor este cea mai cunoscută și iubită cursă cu obstacole din România, un concept 100% romanesc, ci nu o franciza. Diversitatea consta si in numarul obstacolelor ce trebuie depasite. Poate fi vorba despre ziduri inalte de 3 m sau de gropi pline cu noroi in care risti sa te afunzi. Participantii, interesati de aceasta

Aboneaza-te la newsletter

Shop

 
Magazin Online cu produse originale Asaltul Lupilor.

Date de contact

 

Ne puteti contacta la:

Phone:    040 720.590.422
Mail: contact@AsaltulLupilor.ro
Address: Bucuresti, Romania

Termeni si conditii

 

Prin continuarea navigarii pe acest site declar ca sunt de acord cu: Politica de confidentialitate
Politica privind fisierele cookie
Termenii si conditiile site-ului