Interviu cu un volunar: Alexandra Ionovici

Crucea Rosie m-a adoptat inca de la prima activitate. Nu eram sigura pe mine la inceput, dar in scurt timp m-am atasat de tot ce înseamnă Crucea Rosie.

1. Spune-ne câteva cuvinte despre tine
Numele meu este Ale. Sunt studenta la psihologie. Sunt voluntara la Crucea Rosie din 2019. Sunt pasionata de calatorii, muzica, festivaluri, arta. Sunt spontana, imi place sa descopar lucruri noi si sa fiu in preajma oamenilor.

2. Ce te-a determinat să devii voluntar?
Voiam sa incerc ceva nou. Sa devin mai implicata si sa ma dezvolt. Voiam sa cunosc oameni noi si sa experimentez cum este sa fii voluntar. Nu am fost foarte sigura la inceput, dar acum stiu ca a fost o decizie foarte buna, care ajuta in continuare in dezvoltarea mea si care m-a ajutat sa devin persoana care sunt astazi.

3. De ce Crucea Roșie?
Am auzit multe lucruri faine despre cei de la Crucea Rosie. Despre activitatile lor, despre volunatari, si am hotarat sa ma înscriu.

4. Consideri că ești destul de pregătit din punct de vedere al cunoștințelor de Prim Ajutor pentru a ajuta o persoană?
Da. Cu toate astea, consider ca mereu pot invata mai multe.

5. Descrie experienţa ca voluntar al Crucii Roșii în câteva cuvinte. (de când ai devenit voluntar şi până în prezent)
Am devenit voluntar in 2019. Crucea Rosie m-a adoptat inca de la prima activitate. Nu eram sigura pe mine la inceput, dar in scurt timp m-am atasat de tot ce înseamnă Crucea Rosie. Am inceput sa merg la activitati, din ce in ce mai multe. Am cunoscut oameni care mi-au devenit unii din cei mai apropiati prieteni. Am devenit din ce in ce mai uniti si am învățat impreuna. Am fost la diferite activitati, de la concerte si activitati sportive unde am acordat prim ajutor, activitati caritabile pana la scoli unde copii au vrut sa invete primul ajutor de baza.

6. Care este activitatea ta preferată la care ai participat ca voluntar al Crucii Roșii şi de ce?
Este greu de ales o singura activitate. Multe dintre ele, mi-au placut. Inca nu ma pot decide intre Asaltul Lupilor si Afterhills. Evenimente unde pe langa activitatea de voluntariat pe care am facut-o, am petrecut un timp extraordinar.

7. Expune pe scurt un moment din activitatea ta ca voluntar al Crucii Roșii care ți-a adus bucurie.
Fiecare moment in care am contact cu oamenii imi aduce bucurie. Pe langa bucuria de a ajuta, oamenii ma inspira. Dupa fiecare activitate de voluntariat este extrem de placut cand ne aduman cu totii si stam la o poveste.

8. Descrie experienţa ca voluntar al Crucii Roșii în cadrul evenimentului Asaltul Lupilor.
Atmosfera este foarte prietenoasa la evenimentele celor de la Asaltul Lupilor. Toata lumea iti zambeste si este gata sa te ajute. Participantii fac mereu glume si sunt nerabdatoare de fiecare data pentru acest eveniment.

9. Ati mai participa pe viitor la acest eveniment? Dacă da, de ce? Dacă nu, de ce?
Cu siguranta as mai participa! Oamenii sunt foarte faini, atat organizatorii cat si participantii. Lumea este incantata de acest eveniment si acest lucru se observa. De asemenea, abia astept sa parcurg si eu traseul.

10. Activitatea ca voluntar al Crucii Roșii te-a ajutat să îți dezvolți competenţe / abilități? Dacă da, care anume?
Cu siguranță! Am invatat sa fiu mai responsabila si mai organizata. Am devenit mai empatica si mai implicata. Am invatat sa acord prim ajutor si cu ocazia asta am învățat cum sa ma descurc in diferite situatii.

11. Consideri ca ai reuși să duci la bun sfârșit traseul din cadrul evenimentului Asaltul Lupilor ca participant? Argumentează răspunsul.
Cred ca da. Abia aștept sa incerc!

Recent Posts

 
Team Building Iaşi, Activităţi Team Building Iaşi
Ce are de oferit Asaltul Lupilor unei echipe corporate sau unui team building pentru companiile din Iaşi? O întrebare mai bună: ce nu are? Am grupat principalele motive pentru care participarea la #Asalt reprezintă o bună activitate de teambuilding. 5 SFATURI TEAM BUILDING 1. Veți obține creearea unor legături “speciale” între membri echipei Asaltul Lupilor
Interviu cu un volunar: Alexandra Ionovici
Crucea Rosie m-a adoptat inca de la prima activitate. Nu eram sigura pe mine la inceput, dar in scurt timp m-am atasat de tot ce înseamnă Crucea Rosie. 1. Spune-ne câteva cuvinte despre tine Numele meu este Ale. Sunt studenta la psihologie. Sunt voluntara la Crucea Rosie din 2019. Sunt pasionata de calatorii, muzica, festivaluri,
Interviu cu un volunar: Budeanu Iuliana-Anca
„Nu poți trăi o zi perfecta fără să faci ceva pentru cineva care nu te va răsplăti niciodată!” – John Wooden – 1. Spune-ne câteva cuvinte despre tine Numele meu este Budeanu Iuliana-Anca, am 25 de ani și sunt de profesie asistent medical generalist iar din anul 2017 voluntar în cadrul Societății Naționale de Cruce
Interviu cu un volunar: Budu Robert-Gabriel
Budu Robert-Gabriel înainte de a deveni voluntar se așeza pe scaun și nu vorbea deloc, însă odată intrat în familia de la Crucea Rosie Filiala Iasi a devenit un nou Robert, un Robert mult mai bun…. care…. „…a învâțat să acorde primul-ajutor, un lucru care i se pare foarte woow, având în vedere că așa
Interviu cu un voluntar: Ursache Carmina Florentina
Îndrăgostită de sport, aventură şi muzică pe Carmina o vei întâlni la foarte multe evenimente ca voluntar, alături de cei cu care împărtăşeşte aceaşi pasiune – aceea de a ajuta! Spune-ne câteva cuvinte despre tine Numele meu este Ursache Carmina și sunt studenta în anul I la facultatea de Geografie si geologie. M-am înscris ca
Tehnici de supravietuire iarna
De la adăpostul corporatisto-boem al existenţei noastre desfăşurată timp de 90% din durata unui an în mediu citadin, uităm prea des de capriciile sorţii şi ale hazardului. Iarna este fără nicio îndoială anotimpul cel mai periculos pentru omul pierdut, rătăcit sau ajuns accidental în mijlocul naturii, departe orice locuinţă, sursă de căldură sau hrană. Un

Aboneaza-te la newsletter

Shop

 
Magazin Online cu produse originale Asaltul Lupilor.

Date de contact

 

Ne puteti contacta la:

Phone:    040 720.590.422
Mail: contact@AsaltulLupilor.ro
Address: Bucuresti, Romania

Termeni si conditii

 

Prin continuarea navigarii pe acest site declar ca sunt de acord cu: Politica de confidentialitate
Politica privind fisierele cookie
Termenii si conditiile site-ului