Interviu cu un voluntar: Ursache Carmina Florentina

Interviu cu un voluntar: Ursache Carmina Florentina

Îndrăgostită de sport, aventură şi muzică pe Carmina o vei întâlni la foarte multe evenimente ca voluntar, alături de cei cu care împărtăşeşte aceaşi pasiune – aceea de a ajuta!

Spune-ne câteva cuvinte despre tine
Numele meu este Ursache Carmina și sunt studenta în anul I la facultatea de Geografie si geologie. M-am înscris ca voluntar al Crucii Roșii în anul 2019 și consider că am făcut o alegere foarte bună.
Ce te-a determinat să devii voluntar?
Voiam să fac ceva pentru comunitatea mea, dar nu știam cum aș putea ajuta fiind o singură persoană, ca urmare, am considerat că împreună cu o echipa de voluntari voi reuși să ajut într-o mica măsură.
De ce Crucea Roșie?
Deoarece cunoșteam deja câteva lucruri despre Crucea Roșie și voiam sa descopăr mai multe implicându-mă în activitățile pe care le desfășoară.
Consideri că ești destul de pregătită din punct de vedere al cunoștințelor de Prim Ajutor pentru a ajuta o persoană?
Da! Consider că am acumulat destul de multe cunoștințe pentru a ajuta o persoană.
Descrie experienţa ca voluntar al Crucii Roșii în câteva cuvinte. (de când ai devenit voluntar şi până în prezent)
Așa cum spuneam, consider că experiența mea ca voluntar al Crucii Roșii a adus un mare beneficiu asupra dezvoltării mele.
Am reușit să acumulez cunoștințe de Prim Ajutor, am învățat să mă organizez mai bine și cel mai important, am reușit să ajut oamenii din comunitatea mea.
Care este activitatea ta preferată la care ai participat ca voluntar al Crucii Roșii şi de ce?
Activităţile mele preferate la care am participat ca voluntar al Crucii Roșii sunt Afterhills, Asaltul Lupilor și Miss URF deoarece consider că acestea îmbină perfect interacțiunea umană, cu primul ajutor și aventura/muzica.
Expune pe scurt un moment din activitatea ta ca voluntar al Crucii Roșii care ți-a adus bucurie.
Consider că fiecare activitate la care am participat ca voluntar al Crucii Roșii mi-a adus bucurie deoarece mă ajuta sa mă dezvolt ca individ, petrec timp cu oameni faini și în același timp ajut persoanele din jurul meu.
Descrie experienţa ca voluntar al Crucii Roșii în cadrul evenimentului Asaltul Lupilor.
Experiența mea ca voluntar al Crucii Roșii în cadrul evenimentului Asaltul Lupilor a fost una deosebită deoarece am avut ocazia de a întâlni oameni minunați cu sete de aventură și de distracție care lucrau pentru un scop comun și anume dorința de a ajunge la linia de finish împreună, nu neapărat pentru a câștiga.
Aţi mai participa pe viitor la acest eveniment? Dacă da, de ce? Dacă nu, de ce?
Da, aș mai participa pentru că este un eveniment sportiv care pune pe primul loc munca în echipa, lucru care pentru mine este foarte important.
Activitatea ca voluntar al Crucii Roșii te-a ajutat să îți dezvolți competenţe / abilități? Dacă da, care anume?
Da, m-a ajutat să îmi dezvolt abilitățile de comunicare, organizare, time management și așa mai departe. Consider că am învățat foarte multe din această experiența și cred că mai am de acumulat multe cunoștințe de aici.
Consideri ca ai reuși să duci la bun sfârșit traseul din cadrul evenimentului Asaltul Lupilor ca participant? Argumentează răspunsul.
Da, într-o oarecare măsură.
Cred că alături de oamenii potriviți aș putea reuși deoarece lucrul în echipă este cel mai important în această cursă.

Dacă îţi doreşti să-ţi ajuţi comunitatea şi să cunoşti oameni noi scrie-ne la: iasi [@] crucearosie.ro şi intră în echipa de voluntari ai Crucii Roşii.

Recent Posts

 
Team Building Iaşi, Activităţi Team Building Iaşi
Ce are de oferit Asaltul Lupilor unei echipe corporate sau unui team building pentru companiile din Iaşi? O întrebare mai bună: ce nu are? Am grupat principalele motive pentru care participarea la #Asalt reprezintă o bună activitate de teambuilding. 5 SFATURI TEAM BUILDING 1. Veți obține creearea unor legături “speciale” între membri echipei Asaltul Lupilor
Interviu cu un volunar: Alexandra Ionovici
Crucea Rosie m-a adoptat inca de la prima activitate. Nu eram sigura pe mine la inceput, dar in scurt timp m-am atasat de tot ce înseamnă Crucea Rosie. 1. Spune-ne câteva cuvinte despre tine Numele meu este Ale. Sunt studenta la psihologie. Sunt voluntara la Crucea Rosie din 2019. Sunt pasionata de calatorii, muzica, festivaluri,
Interviu cu un volunar: Budeanu Iuliana-Anca
„Nu poți trăi o zi perfecta fără să faci ceva pentru cineva care nu te va răsplăti niciodată!” – John Wooden – 1. Spune-ne câteva cuvinte despre tine Numele meu este Budeanu Iuliana-Anca, am 25 de ani și sunt de profesie asistent medical generalist iar din anul 2017 voluntar în cadrul Societății Naționale de Cruce
Interviu cu un volunar: Budu Robert-Gabriel
Budu Robert-Gabriel înainte de a deveni voluntar se așeza pe scaun și nu vorbea deloc, însă odată intrat în familia de la Crucea Rosie Filiala Iasi a devenit un nou Robert, un Robert mult mai bun…. care…. „…a învâțat să acorde primul-ajutor, un lucru care i se pare foarte woow, având în vedere că așa
Interviu cu un voluntar: Ursache Carmina Florentina
Îndrăgostită de sport, aventură şi muzică pe Carmina o vei întâlni la foarte multe evenimente ca voluntar, alături de cei cu care împărtăşeşte aceaşi pasiune – aceea de a ajuta! Spune-ne câteva cuvinte despre tine Numele meu este Ursache Carmina și sunt studenta în anul I la facultatea de Geografie si geologie. M-am înscris ca
Tehnici de supravietuire iarna
De la adăpostul corporatisto-boem al existenţei noastre desfăşurată timp de 90% din durata unui an în mediu citadin, uităm prea des de capriciile sorţii şi ale hazardului. Iarna este fără nicio îndoială anotimpul cel mai periculos pentru omul pierdut, rătăcit sau ajuns accidental în mijlocul naturii, departe orice locuinţă, sursă de căldură sau hrană. Un

Aboneaza-te la newsletter

Shop

 
Magazin Online cu produse originale Asaltul Lupilor.

Date de contact

 

Ne puteti contacta la:

Phone:    040 720.590.422
Mail: contact@AsaltulLupilor.ro
Address: Bucuresti, Romania

Termeni si conditii

 

Prin continuarea navigarii pe acest site declar ca sunt de acord cu: Politica de confidentialitate
Politica privind fisierele cookie
Termenii si conditiile site-ului