WARRIOR ETHOS

Asaltul Lupilor nu este o competitie, singurul “premiu” este sentimentul de multumire de la finalul cursei. Evenimentul este conceput dupa valorile care definesc conceptul de “WARRIOR ETHOS”.

Ethos este un cuvânt grecesc si înseamnă „caracter”, este folosit pentru a descrie credințele de ghidare sau idealurile care caracterizează o comunitate, națiune, sau ideologie.
Warrior Ethos este un termen foarte folosit de militari, întruchipand războinicii traditionali.
Prin „jertfa” fiecare membru al unei echipe lucrează cu ceilalti pentru a realiza un obiectiv, obiectiv care nu ar putea fi finalizat doar de el singur.

Ethos poate însemna pur și simplu dispoziția, caracterul sau valorile fundamentale speciale pentru o anumită persoană, oameni, corporații, culturi.
Ethos se referă la spiritul care motivează ideile și obiceiurile, la spiritul care formeaza caractere. Rezistenta, taria și puterea caracterului este elementul cheie pentru echipele ce se inscriu la Asaltul Lupilor, deoarece numai impreuna pot trece toate obstacolele pentru a termina cursa.

Competitiile clasice de alergare (maraton, semimaraton, cursa de 5 sau 10 km) sunt evenimente sportive ce au ca singur scop trecerea cât mai rapidă a liniei de FINISH, in plus sunt destinate in special persoanelor cu o pregatire fizica desavarsita.

Noi organizam un eveniment sportiv non-traditional, la care poate participa orice persoana, indiferent de aptitudinile si conditia sa fizica, concetrandu-ne pe ajutorul reciproc si neconditionat intre participanti pentru atingerea telului comun – trecerea liniei de sosire de catre toti membrii echipei.

Înregistrați-vă echipa companiei sau a departamentului.

Companiile pot beneficia si de pachetele corporate, care le ofera o buna expunere atat in ziua cursei, cat si pe parcursul campaniei de promovare a evenimentului.

Ideile principale dupa care se ghideaza un luptator Ethos.


Fiecare participant descopera cum propriile nevoi personale trebuie sacrificate pentru ca ECHIPA sa castige. Deși in multe echipe coechipierii se „lupta” intre ei, odată ego-urile sunt lasate deoparte succesul poate fi atins.

Înfrângerea este ceva care are loc doar în mintea noastra, nu are ce cauta pe teren. Aceasta nu este o sarcină imposibilă. Taria și puterea caracterului, curajul personal și perseverența te vor ajuta sa realizezi orice iti propui.

Daca nu acceptati înfrângerea, trebuie să aveți tăria și puterea de a merge mai departe, indiferent de obstacole. A nu renunta este mai mult decât refuzul de a te opri, este puterea si voința de a continua.

Într-adevăr, acesta este cel mai important aspect al team-building-ului. Puterea echipei Dumneavoastra valoreaza mai mult decat suma membrilor săi luati individual.
Fiecare obiectiv ce trebuie indeplinit nu poate fi realizat singur, iar o echipa nu merge bine decat daca este sudata, daca este un tot unitar prin suma tuturor membrilor săi.
Intotdeauna cineva va fi mai lent, cineva va gresi sau va avea nevoie de ajutor din partea coechipierilor, dar asta nu este o slabiciune, nu este un motiv de esec, dimpotriva este caracterul si valoarea fundamentala a echipei, este munca, taria si puterea echipei care asigură succesul.

Contactați-ne pentru a obține pachetul cel mai potrivit pentru nevoile companiei pe care o reprezentați.

Nume & Prenume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Nume Companie (obligatoriu)

Functia detinuta (obligatoriu)

MESAJ (obligatoriu)

Aboneaza-te la newsletter

Shop

 
Magazin Online cu produse originale Asaltul Lupilor.

Date de contact

 

Ne puteti contacta la:

Phone:    040 720.590.422
Mail: contact@AsaltulLupilor.ro
Address: Bucuresti, Romania

Termeni si conditii

 

Prin continuarea navigarii pe acest site declar ca sunt de acord cu: Politica de confidentialitate
Politica privind fisierele cookie
Termenii si conditiile site-ului