Fie că reprezinţi o companie sau abonaţii unui club sportiv înscrierea unei echipe corporate nu numai că le va oferi colegilor tăi cea mai bună experienţă de team building, însă îţi vei promova şi compania în cadrul evenimentului.

În jocurile sau în activităţile recreative, precum şi în îndeplinirea unei sarcini la locul de muncă, cele mai bune rezultate se obţin atunci când se acţionează mână de la mână, în grup. Însă pentru că nu orice grup poate deveni şi o echipă mereu învingătoare, este necesar ca uneori, membrii săi să experimenteze împreună, diverse activităţi.

La Asaltul Lupilor au întietate distracţia şi posibilităţile de a închega noi legături între colegii ce iau parte la cursă. Şi la fel ca în orice activitate de team building, aici este promovat spiritul de grup şi consolidarea relaţilor ce se înfiripă între coechipieri.
La urma urmei, aici totul se transformă nu doar în favoarea individului, ci în favoarea echipei participante şi nu în ultimul rând, în favoarea organizaţiei ce a “furnizat” resursele umane şi echipa.

Dacă sunteţi în căutarea unui program de team building care să îmbine impactul pozitiv cu amintiri deosebite vă aşteptăm la Asaltul Lupilor.

Contactați-ne pentru a obține pachetul cel mai potrivit pentru nevoile companiei pe care o reprezentați.

Nume & Prenume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Nume Companie (obligatoriu)

Functia detinuta (obligatoriu)

Marime Echipa (obligatoriu)
4-12 persoane13-30 persoanepeste 31 persoane

MESAJ (obligatoriu)

Aboneaza-te la newsletter

Shop

 
Magazin Online cu produse originale Asaltul Lupilor.

Date de contact

 

Ne puteti contacta la:

Phone:    040 720.590.422
Mail: contact@AsaltulLupilor.ro
Address: Bucuresti, Romania

Termeni si conditii

 

Prin continuarea navigarii pe acest site declar ca sunt de acord cu: Politica de confidentialitate
Politica privind fisierele cookie
Termenii si conditiile site-ului