În România, Asaltul Lupilor este în prezent singura cursă naţională care reuşeşte să ofere o experienţă similară ca “în afară” iubitorilor acestui gen de activitate sportivă.

Asaltul Lupilor reprezintă o provocare adresată atât alergătorilor (cros, semimaraton, maraton) cât şi iubitorilor de fitness, însă nu în ultimul rând oricărei persoane dornice să trăiască o experienţă de neuitat.

Asaltul Lupilor vă oferă șansa de a construi o legătură emoțională puternică, personalizată, unică, de impact cu publicul țintă și de a beneficia de interacțiuni de brand ce vor genera efectul Word-of-Mouth.
Tehnica word-of-mouth, sau publicitatea prin intermediul comunicării dintre participanţi, reprezintă una dintre cele mai eficiente metode de a vă face cunoscute serviciile sau produsele oferite.

Ţinând cont de specificul evenimentului nostru în afară de metodele clasice de prezentare a sponsorilor (numere de concurs, standuri, bannere, tricouri personalizate, comunicate presă, etc) avem posibilitatea de a vă pune la dispoziţie o gamă mult mai largă de expunere (personalizare obstacole, brăţări, etc.) atât înainte, în timpul cât şi după eveniment pentru brandul Dumneavoastră.

Solicitaţi pachete de parteneriat / sponsorizare!

Nume & Prenume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Nume Companie (obligatoriu)

Functia detinuta (obligatoriu)

MESAJ (obligatoriu)

Aboneaza-te la newsletter

Shop

 
Magazin Online cu produse originale Asaltul Lupilor.

Date de contact

 

Ne puteti contacta la:

Phone:    040 720.590.422
Mail: contact@AsaltulLupilor.ro
Address: Bucuresti, Romania

Termeni si conditii

 

Prin continuarea navigarii pe acest site declar ca sunt de acord cu: Politica de confidentialitate
Politica privind fisierele cookie
Termenii si conditiile site-ului