fbpx Skip to main content

CLAUZE GENERALE

AsaltulLupilor.ro apartine Asociatiei RunCorp.
Orice persoana poate accesa, naviga ori poate utiliza in mod gratuit site-ul www.AsaltulLupilor.ro
Neacceptarea acestor Termeni si Conditii atrage obligatia persoanei respective de a inceta imediat accesarea site-ul www.AsaltulLupilor.ro

Accesarea, vizitarea si utilizarea site-ul www.AsaltulLupilor.ro constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor Site-ului si a Regulamentelor Oficiale si a oricarei prevederi din cadrul acestora, regulamente ce sunt in functie de evenimentele organizate de Asociatia RunCorp.
Site-ul www.AsaltulLupilor.ro asigura servicii si informatii in mod gratuit tuturor celor care doresc sa acceseze site-ul, pentru aceasta fiind suficienta navigarea libera pe site, fara a fi obligatorie crearea unui cont.
www.AsaltulLupilor.ro isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si conditiile de utilizare a site-ului, fara a notifica expres si in prealabil utilizatorii sai, orice modificare avand efect din momentul postarii pe site.

Va rugam sa revedeti periodic Termenii si conditiile de utilizare pentru a fi informati in legatura cu eventualele modificari.
In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati / folositi www.AsaltulLupilor.ro.

Drepturi de autor AsaltulLupilor.ro
Continutul, design-ul, grafica si celelalte materiale ce apartin acestui site sunt protejate de drepturile de autor si de legile de proprietate, incluzand, fara limitare, legile privind proprietatea intelectuala.
Copierea, reproducerea, utilizarea, modificarea sau publicarea, integrala sau partiala, a oricarui aspect sau a oricarei parti a site-ului, fara acordul Asociatiei RunCorp prealabil in scris, sunt strict interzise.

Administrarea continutului site-ului
Ne rezervam dreptul sa editam sau sa stergem orice informatii, poze, documente sau alte elemente de continut care apar pe site.
Administrarea continutului site-ului apartine in exclusivitate Asociatiei RunCorp.

Responsabilitati
www.AsaltulLupilor.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru utilizarea de catre dumneavoastra a oricaror informatii sau servicii.
Nicio informatie obtinuta prin intermediul site-ului www.AsaltulLupilor.ro nu creeaza si nu constituie vreo garantie, declaratie sau garantare a vreunui servici.
Informatiile si toate materialele de pe www.AsaltulLupilor.ro sunt furnizate in mod gratuit utilizatorilor si au doar scop informativ general si nu constituie sfaturi sau recomandari profesionale.
Sunteti responsabili in totalitate de propriile actiuni – sa evaluati si sa comparati exectitatea informatiilor disponibile pe acest site sau de pe orice alt site care are legatura cu www.AsaltulLupilor.ro

Nu ne asumam responsabilitatea sau raspunderea pentru niciun fel de daune cauzate de virusii continuti in orice fisier electronic din orice formular sau document.
Nu ne asumam niciun fel de raspundere fata de dumneavoastra pentru orice daune incidentale, speciale sau de consecinta, de orice fel, care pot aparea in urma utilizarii sau imposibilitatii de a utiliza acest site.

Toate regulile, termenii si conditiile si celelalte regulamente, inclusiv procedurile de operare aferente site-urilor terte partenere spre care exista link-uri, sunt aplicabile si dumneavoastra atunci cand utilizati site-urile respective.
Pentru continutul si exactitatea informatiilor si opiniilor exprimate pe site-urile respective, noi nu ne asumam niciun fel de raspundere.
Includerea oricarui site spre care exista link pe site-ul nostru nu implica sustinerea sau aprobarea site-ului respectiv de catre noi.
Actionati pe riscul dumneavoastra daca va hotarati sa parasiti site-ul nostru pentru a naviga pe site-urile partenere spre care exista link pe site-ul nostru.

Toate sugestiile, conceptele, ideile, notele, mailurile sau scrisorile sau orice informatie trimisa de dumneavoastra catre noi, indiferent de modalitatea trimiterii si suport pe care au fost trimise, vor fi considerate si vor ramane proprietatea noastra exclusiva si nu vor fi supuse niciunei obligatii de confidentialitate din partea noastra.
Odata ajunse la noi, se va considera ca detinem toate drepturile cunoscute si existente, de orice fel sau orice natura, si vom avea dreptul sa le folosim fara restrictii in orice scop, fara a da niciun fel de explicatie sau compensatie autorului.

Politici de confidentialitate
Asociatia RunCorp se obliga sa respecte prevederile legale privind protectia datelor cu caracter personal.
Asociatia RunCorp se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor cu caracter personal ale persoanelor ce utilizeaza site-ul www.AsaltulLupilor.ro, a persoanelor ce se inscrie la diferite evenimente organizate de Asociatia RunCorp, iar pentru aceasta inscriere este necesar creearea unui cont de utilizator.

Confidentialitatea vizitatorilor / utilizatorilor nostri este foarte importanta pentru noi si, de aceea, scopul nostru este de a pastra confidentialitatea prin orice mijloace.
Datele dumneavoastra personale nu vor fi niciodata dezvaluite si sunt protejate de noi in mod corespunzator.

Ca si in cazul majoritatii celorlalte site-uri, si noi colectam si utilizam datele din fisierele de tip jurnal. Informatiile din astfel de fisiere de conectare cuprind adresa dumneavoastra de IP (Internet protocol), ISP-ul (furnizorul de servicii de Internet, precum AOL sau Shaw Cable), browser-ul utilizat de dumneavoastra pentru a vizita site-ul nostru (cum ar fi Internet Explorer sau Firefox), timpul petrecut pe site si paginile vizualizate de pe site-ul nostru.

Daca aveti intrebari cu privire la Termenii si conditiile site-ului, la Politicile de confidentialitate sau a Regulamentelor diferitelor evenimente – va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact.