voluntari Asaltul Lupilor

De la placerea de a alerga, pana la parcugerea celor mai dificile curse cu obstacole, nu este decat un singur pas.

Pentru o lunga perioada de timp, lungimea traseului de alergat stabilea numele competiției. maraton, semimaraton, cursa de 5 sau 10 kilometri sunt doar cateva dintre evenimentele ce au ca scop principal trecerea cat mai rapida a liniei de finish.

Insa in ultimul timp, in cadrul evenimentele sportive de acest tip si-au facut loc si cursele cu obstacole. Aceste noi ”specialități” atletice urmaresc sa transforme clasica intrecere de alergare si intr-un prilej de distractie si de socializare.

Noi consideram ca sportul, la fel ca activitatea fizica in general, este mai mult decat o simpla necesitate ce ne conditionează starea de sanatate. Credem cu tarie ca sportul ne influenteaza si chiar ne transforma stilul de viata cu care eram obisnuiti deja.

”Asaltul Lupilor” poate fi caracterizat drept un eveniment sportiv care ne scoate din zona de confort tocmai pentru a cunoaste oameni noi, pentru a ne distra si a invata cum sa traim sanatos.

– Legea Voluntariatului –
“Voluntariatul este activitatea de interes public desfasurata din proprie initiativa de orice persoana fizica, in folosul altora, fara a primi contraprestatie materiala; activitatea de interes public este activitatea desfasurata in domenii cum sunt: asistenta si serviciile sociale, protectia drepturilor omului, medico-sanitar, cultural, artistic, educativ, de invatamant, stiintific, umanitar, religios, filantropic, sportiv, de protectie a mediului, social si comunitar si altele asemenea.”

Daca iubesti ceea ce facem, te asteptam sa “Intri in haita” alaturandu-te ca voluntar in echipa “Asaltul Lupilor”, pentru a ne ajuta sa oferim o experienta de neuitat fanilor nostri.

Va provocam sa ne sprjiniti in organizarea curselor si suntem recunoscatori tuturor celor care vor contribui la imbunatatirea acestui eveniment si la sustinerea participantior.

Activitatile de voluntariat pot fi: amenajare, marcare si curatare traseu, distribuire kituri de participare, ecologizare, arbitrii, amenajare zone start/finish/puncte de alimentare, notare si asistenta participanti, asistenta puncte hidratare, asistenta in zona finish pentru concurenti, foto/video.

Avem nevoie de tine! INTRA IN HAITA!

Completeaza formularul de mai jos si noi te vom cauta in cel mai scurt timp pentru detalii.

Nume & Prenume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Varsta (obligatoriu)

Ocupatia (obligatoriu)

Experienta in voluntariat (obligatoriu)

De ce vrei sa fii voluntar la Asaltul Lupilor? (obligatoriu)

       

Leave A Comment

Aboneaza-te la newsletter

Shop

 
Magazin Online cu produse originale Asaltul Lupilor.

Date de contact

 

Ne puteti contacta la:

Phone:    040 720.590.422
Mail: contact@AsaltulLupilor.ro
Address: Bucuresti, Romania

Termeni si conditii

 

Prin continuarea navigarii pe acest site declar ca sunt de acord cu: Politica de confidentialitate
Politica privind fisierele cookie
Termenii si conditiile site-ului